Permalänk
Medlem

router 500-700kr?

finns säkert flera såna hära trådar men ja undrar vilken router man ska köpa för typ 500-700kr spelar ingen roll om de är trådlös lr inte. kommer köra med kabel men är ju alltid ett + med trådlöst till typ bluray spelare å mobilen, ja spelar ganska mycke och brukar streama film.

Permalänk
Avstängd

Du kanske kan köpa en extra switch till din router, om du vill komma billigt undan? Du har din gamla 100mbit router, och till den kopplar du en gigabit switch. Alla datorer kopplar du till switchen. Routern blir aktiv endast när du försöker gå ut på internet, då blir det 100mbit. Resten av tiden blir det gigabit, när du bara rör dig inom switchen. Switchar är billiga, 300kr eller så.

Permalänk
Medlem

har redan så, men går nästan inte spela lr ha igång msn för man loggar in och ut hela tiden, routern dör av nästan hela tiden och när man ha igång 2 datorer så bli internet jätte segt och det var inte så förut, har provat att nollställa den till fabrik men hjälpte inte ha tillochmed installerat om bägge datorerna. och sitter på 100fiber men nu känns de som 0.25mbit

Permalänk
Medlem

Linksys WRT320N.

Visa signatur

[Arrogance]-[5800X+6900XT]-[Win10]