Permalänk
Medlem

Tappad uppkoppling Netgear RP614v4

Tänkte bara få mina misstankar bekräftade här inne.

Jag sitter på en 24Mbit ADSL anslutning från telia. Har nyss installerat en äkta, om nån undrar, kopia av W7 på burken och har nu fått ett problem med min uppkoppling. Kan vara så att det bara är en slump men så fort jag använder utorrent, eller vuze för den delen heller, så lägger nätet av efter ett tag.

Nätet dör och jag kan inte heller ansluta till routerns webkonfiguration. Hade liknande problem på Vista men då dog bara uppkopplingen för att sen starta direkt efteråt men nu måste jag starta om både modem och router och det är inte säkert att det fungerar ändå.

Är det min Netgear som har dött? All vanlig websurfning spelande osv osv fungerar utan problem. Känns som om att det kan vara så att när det blir många anslutningar genom routern och utorrent så lägger den sig på rygg och dör.

Ska väl tillägga att jag EJ provat att köra modemet rätt i burken. Till sist, vad ska man kolla på för router, som klarar av att vara stabil även fast det blir många anslutningar genom den. Trådlöst är inget krav, vill ha en billig och stabil router.

Tack på förhand.

Visa signatur

Polaris Sportsman 570 X2 Nordic Pro, ja just ja, och en medioker data har jag också 😁

Permalänk
Medlem

har en exakt likadan router och de blev sådära också. då provade jag att uppgradera router och nu funkar den

Permalänk
Medlem

Ska kolla om de finns nån ny firmware till den då och se om detta kan avhjälpa mitt problem.

Visa signatur

Polaris Sportsman 570 X2 Nordic Pro, ja just ja, och en medioker data har jag också 😁

Permalänk
Medlem

RP614v4

Hej jag har oxå problem med min Netgear RP614v4 den är helt ny inte ens 2 vec gam. Mitt nät försvinner då o då rätt ofta .. börjar bli riktigt iriterande..kör nätverk mellan datorerna, jag har 100/100 telia vad är det som gör detta? hade samma problem med min d-link dir 100. får ingen uppkoppling igen förens jag drar ur strömsladd till router.. efter de kommer nät tbx. hoppas någon har lösning på detta tack

EDIT, har senaste update på den

Visa signatur

2x Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz