Röstning: Xbox 360 eller Playstation 3

Permalänk

Att rådfråga om en konsol går i princip inte, har man den ena är den bättre än den andra. Har man båda brukar oftast många externa faktorer spela in så som vad kompisarna spelar, vilken tv man,spel man äger m.m. Bara massa subjektiva åsikter! (undantag finns såklart)

Bättre istället att dra iväg till tex Mediamark eller provspela hos nån kompis för att få en egen bild av vad som passar dig. Sen läser du på från en objektiv sida vad som ingår och vilka egenskaper de har för att jämföra vad som passar bäst för dig. Viktigt även att kolla över spelutbudet. Om du gillar att spela med andra är ju kompisarnas konsoler och vad de spelar på en viktig faktor.

Tycker absolut en sådan här tråd är värdelös då många inte ens ger sin syn på varför den ena skulle vara bättre än den andra och att man inte skriver om man själv äger någon av de berörda konsolerna. Det är min åsikt iaf:)

Äger ett Playstation3, spelar mest FIFA12 med polare och streamar lite via PS3mediaserver till den för att kolla på film. Tycker det är shysst att man kan spela upp till hela 7 st samtidigt på samma konsol vilket är enormt kul. Tycker kontrollerna är helt ok men det skiljer oftast från person till person. Körde lite Red Dead:Redemption över nätet och det var riktigt kul. Fungerar utmärkt och inga problem.

Nått som jag stör mig lite på är alla uppdateringar och installationer som måste genomföras. Exempelvis när du tankar ett Demo från PsStore. Först ska du ladda ner det, därefter ska det installeras vilket tar ganska lång tid (ca 10 min om det är ett större spel), därefter när man startar det ska spelet i 9 fall av 10 uppdateras till senaste versionen vilket tar någon minut beroende på storlek på uppdateringen. Därefter ska spelet startas om och sen är det klart! Tar lite väl lång tid i mitt tycke.

Edit: Oj, en Wall of Text blev det, aja såg även att TS redan köpt konsol men men

Visa signatur

Stationär Dator : FD define r3|Corsair RM 750W|i7 4770K +NH-U9B SE2|Z87-DS3H|ASUS R9 290 4GB DirectCuII|A-data 1600 DDR3 8GB|2TB + 1TB + 1 TB + 120Gb SSD
Bärbar dator : Acer Aspire TimelineX 5820TG

BeErNwHiSkY:Beer and Whisky!