Mp3-spelare med inbyggd FM-sändare

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nosslo Snah
Kan du det? Kanske är standard numera. Jag skulle behöva gå in och rycka kablar på min om jag vill koppla loss den externa atennen. Men den är rätt gammal och dessutom en originaldel i bilen, så den är inte direkt det mest upphetsande som går att få tag på. Men min har åtminstone inte valet att koppla bort extern antenn med en knapptryckning om man väl har monterat in antennen.

Jaha, jag trodde du menade att man kunde rycka ut kontakten bara. Haha, missförstod dig helt.. Men det var ju häftigt att man kan trycka på en knapp bara, har man en antenn inne i bilen då?

Visa signatur

IBM R40

Permalänk
Medlem

Någon form av inbyggd antenn lär de stereona ha. Men eftersom bilen i sig är en ganska bra isolering mot radiosignaler med ytterantennen bortkopplad så blir en lite mp3-sändare i bilen mycket effektivare när den inte "tävlar" med andra radiostationer som når radion i bilstereon via ytterantennen.

Och sedan, när man absolut vill veta varför man sitter fast i en bilkö, kan man bara slå på ytterantennen igen och ratta in trafikinformationen.