Permalänk
Medlem

Låsa upp SE z800i

Holla!

Vart sugen på en ny mobil häromdagen och impulsbeställde en SE Z800i. Den skickades ut till posten i morse, och när jag fick bekräftelsen om att den var på väg såg jag till min fasa att den var operatörslåst till 3/TRE/tre! (man ska inte beställa saker sent om nätterna, man ska sova!!)

Nu råkar det vara så att jag faktiskt är väldigt sugen på just denna mobil och började spana runt lite efter vilka alternativ som finns. Jag bor i falun, så om inte någon kan tipsa om ett ställe här som kan låsa upp den så får jag väl skicka iväg den. Vad jag förstår så påverkar ett sådant ingrepp inte garantin, stämmer detta?

Två företag som återkommer hela tiden i trådarna här på Sweclockers är mumien.se och gsmteknik.se. Men det finns knappt någon som yttrar sig hurvida dom är bra eller inte, bara att dom finns.

Så min fråga är; är det någon som HAR skickat in sin mobil till någon av dessa ställen och vad säger ni om resultatet? Någon som kanske t.o.m. har gjort det med samma telefon?

Visa signatur

Athlon64 Venice 3000+, Abit AX8 K8T890, 2x1024MB Corsair Value S, Baracuda 320Gb, Caviar 200Gb, Radeon X850XT 256Mb, Miditower 400W

Permalänk
Medlem

mumien.se fungerade bra för mig. Använde mig av dem för ca 2 år sedan.

Visa signatur

Är du en arrogant översittare som vet lite bättre än alla andra? Välkommen till Akademiska ämnen, arbetsliv och samhällsdebatt
☺☻☺☻☻☺☻☺
Republikanska föreningen

Permalänk
Medlem

Att låsa upp den påverkar inte garantin, att byta bort 3-menyerna gör däremot det.

EN Z800i kan du låsa upp och debrand själv hemma
http://www.davinciteam.com/

Visa signatur

Vatten kyler bäst