1000 watts nätaggregat testade

Permalänk
Medlem

Om man kör med peltiers så kan man köra allt på samma nätagg, bekvämt!

Permalänk

Har insett att det är bättre med owerkill kraft o att betala för kvalitet än dessa billiga nätagg med dåliga komponenter. Då ja spelar mycket online så jobbar min "Burk" ganska mycket. o det som skapar irritation är när det inte rullar som det skall. Har byggt ca 1400 var av 800 var standad burkar o det var dessa som man fick lägga en massa suport timmar på då det valdes "billiga agg" för ekonomins skull.. Har själv valt att köra mitt vätske sys med separat nätagg o har på det viset fått ett lättservat sys o undrer håll.

Ska köpa Koolance 1200 vätske kylda nätagg som pikar 1400.. det blir overkill men jag kommer att vara nöjd inför framtida utbyggnader.. o ja kommer ha mitt vätskekyl sys separerat med eget nät agg på 450w..
Knasigt eller dumt ...spelar ingen roll för ja har ett sys utan problem!!
O det är mitt mål.. För enligt mig så straffar sig dum snålhet.. men det är min åsikt.. o hur ja än klockar o bygger om så räcker alltid kraften i min Burk..he he..

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av chopperstop
Har insett att det är bättre med owerkill kraft o att betala för kvalitet än dessa billiga nätagg med dåliga komponenter.

Overkill är inte samma sak som kvalitet!

Köp kvalitativa produkter. De håller oavsett om det är overkill eller ej.

Köper man bara overkill är det inte alls säkert att man får bra prylar. Ofta får overkillnätaggen råpisk av billigare kvalitativa nätagg.