Permalänk
Medlem

vilken lack ska användas?

Halloj! Det är så att jag har tänkt inskaffa ett Cooler Master Elite 333 från inet. Och vill lacka om den i röd eller ev. annan färg. Men nu så till frågorna.
Jag hade tänkt slipa bort all färg. sen göra rent med en trasa, sen med t-sprit. sen lägga ett lager med vit färg. sen slipa, göra rent med trasa, t-sprit. Sen ett till lager vit, göra rent med trasa/t-spirt (dock inte enda ner denna gång). Sen så lägger jag på med färgen jag vill ha (i detta fall rött). (sen slipa men inte enda ner!), sen t-sprit/trasa. Sen ett till lager rött. slipa så det är jämp och fint (om det behövs). Sen låta torka, sedan lägger jag på ett lager klarlack.

hade även tänk lacka om dvd-brännaren i rött.. måla om i vit (slipar inte pga. den är redan matt.), sedan låter jag det torka.. sen lägger jag på det röda.. samma där (låta torka). Sista en spray klarlack på den med (så den håller sig?)

hur verkar detta vara?

Denna som grundfärg
http://www.danmobility.se/product.a...p;pn=1685912826

och denna är bra till att spraya chassi med?
http://www.danmobility.se/product.a...p;pn=1685912843

och denna som klarlack
http://www.danmobility.se/product.a...p;pn=1685912830

tänkte lacka om ett sånt hära chassi: http://www.inet.se/datorkomponenter...aetagg/6901233/
"Cooler Master Elite 333"

MVH

*EDIT har kollat och sökt här och google.. men jag kanske letade för dåligt.. men kom inte med nån kommentar att leta först å skit. för det har jag.. dock om du med säkerhet vet nån sida eller nåt så säg gärna till.

*EDIT Även så undrar jag om spakel kan hålla sig fast emot chassit(plåten). och hur man får den att bli "kromad".. så man kan ta bort "handtaget" utan att det syns (dvs. att det är matt på det stället istället för kromat som resten)..

Visa signatur

Fri frakt hos Inet.se
Vill du få cashback vid köp online? Klicka här och få 50kr av bonusway
Google Pixel 4a | Lenovo IdeaPad 15ARH05