EVGA GeForce GTX 980 Classified ACX 2.0 HDMI DP 2xDVI 4GB

Säljes Grafikkort Publicerad 2015-05-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Purrfected
Annonsör
Purrfected (dolt)
Medlem sedan
Aug 2009
Foruminlägg
3050
Annonser
5
Marknadsbetyg
-
Pris:  5 500 kr
8

Har pga olika anledning inte lika mycket tid att sitta vid datorn och ha kul så säljer mitt 980 då jag införskaffat ett 960 istället.

Kortet har bla plats för 3 st bios som lätt ändras med en switch på framsidan av kortet när datorn är avstängd.
Detta är super för överklockaren som gå lite längre, som det är nu så är de standard bios på samtliga. Men du kan tex ha en för vanlig överklockning och en för extrema experiment och sen den vanliga ifall de andra skulle faila av någon anledning.

Förutom det så är det ett robust kort av högsta kvalité på komponenter och kan på vatten, som jag verkligen tycker man ska köra på den, komma upp i samma hastigheter som ett Titan X.
Även luftkylaren är väldigt tyst på fläktkurvan som är standard, under 60 grader så är fläktarna passiva. Lätt att ändra om man vill köra de svalare och inte är så känslig för ljud.

Har kört kortet på standard klock i stort sett hela tiden sen jag köpte det.
Testade och kom då lätt upp i 2000 Mhz core speed och 8000 Mhz minneshastighet. Avvaktade att ta den högre för att planen då var vattenkylning.

Online kvitto finns och garanti på 5 år från EVGA. Denna garanti täcker _ALLT_, vattensakdor, överklockningsproblem eller om du kört med flytande kväve. Eller vad du nu kan komma att tänka på.

Har ni andra frågor om kortet så är det bara att skicka ett PM.
Jobbar i Stockholm så avhämtning där går att lösa, om kortet skickas står köparen för frakten och risken.