Lian Li PCMR O11D & EKWB QR5D Distro, Corsair Obsidian 1000D

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Komponenter Publicerad 2024-05-11

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Newtones
Annonsör
Newtones (dolt)
Medlem sedan
Sep 2020
Foruminlägg
103
Annonser
10
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 1 200 kr
Antal bud: 2 st
OBS! Bud är inte bindande
7
Stockholm, Sollentuna
Avhämtas

Annons två i en serie av garderobsrensningar. Denna gång två chassin och en distributionsplatta för vattenkylning som inkluderar en D5 pump. Både chassin och distributionsplattan kommer i sina inköpskartonger med originaltillbehör. Dock har Corsair Obsidian 1000D lite ytterligare bonusar utöver originalkartong & tillbehör.

Först ut ett paket av dessa två produkter:
Lian Li PCMR O11D & EKWB Quantum Reflection D5 Distro plate. Chassit i sig är en limited edition utgåva av Lian Li O11 Dynamic. Skillnaden gentemot originalet är att denna har spegelglas både fram och på sidan. Väldigt små modifikationer har gjorts (som inte syns) för att möjliggöra att fästa distributionsplattan i framkant innanför glasskivan. Chassit är i mycket gott skick om än något dammigt.

Distributionsplattan är skapt för just detta chassi. Massiv bit akryl som har en analog flödesmätare, RGB och även en D5 pump installerad. Har endast körts med destillerat vatten och helt klar vätska från Aquacomputer, deras DP-ULTRA. Den kommer med pluggar, så du kan välja precis var och hur du vill dra dina ledningar, och plugga igen resterande. Pumpen har körts med maximalt 40% hastighet med en vattentemperatur som aldrig överstigit 40c.

Paketpris 1200:-

Andra chassit är Corsair Obsidian 1000D. Ett massivt chassi med plats för både ett EATX och ett ITX system samtidigt tillsammans med 4x480mm* plats för fläktar eller radiatorer. Det som moddats på chassit är hårddiskburarna, radiatorplatser*, dammfilter*, RGB-alternativ** och en corsairlogotyp*** i fronten.

*I originalutförande så finns det plats för 1x420 i toppen & 2x480 i fronten. Men, jag har köpt till både filter och fästplatta för 2x480 till toppen också. Alltså kan du trycka in 4x480mm radiatorer med fläktar, eller bara fläktar nog för en vindtunnel..

**Har köpt till en adapter (som skickas med) för att kunna styra den inbyggna RGB direkt med moderkortets ARGB kontakt. Du behöver alltså inte ha corsairs egna adaptrar, utan en sådan ingår. Det ingår även en Corsair Commander Pro om du vill köra rått direkt med Corsairs kontakter.

***För att kunna montera ett fullt dammfilter i fronten så fick Corsairs logotyp som var fastlimmad ge hädan. Den är borttagen och förstörd (vilket i min mening gör chassit ännu snyggare), vilket medför att du får en enhetlig front på chassit både vad gäller utseende och filter mot dammet.

Förutom själva chassit som då kommer i sin kartong med originaltillbehör, så tillkommer alltså extra RGB-kabel, extra 2x480mm fan-tray & filter, samt så skickar jag med en bräda med hjul du ser på bilden till chassit ovan. För att underlätta förflyttning av chassit som är ganska tungt.

Pris 1200:-

Nästakommande annons från mig innehåller förmodligen fläktar och radiatorer. (Inkl 4x480mm radiatorer.)

Endast avhämtning på dessa produkter och föredrar en smidig affär. Finns strax norr om huvudstaden, en kort bit utanför tullarna. Några andra funderingar så skicka ett meddelande eller skriv här nedan.