Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX

För att ta upp lite gammalt groll, "stop Dps" låte förjävla illa.. Nästan lika illa som att någon sitter och säger: "LOL" "OMG" "OMFG" osv. Förkastligt

"Everyone stop attacking" låter bättre, ser bättre ut... Men ni får väl säga vad ni vill, men bara så ni vet om det så finns det folk som halvkräks när ni säger det :S

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Burman
Shit .. man kan inte köra med endast en shaman som healer =/
I strat och scholo behöver man (i raid) 2 priest eller 1 priest 1 druid.. Många mobs på samma gång och Shamans kan inte heala tillräckligt bra för det..

Alltså, det var en tio manna raid, och den andra gruppen med main tank hade präst.. Jag var dock healer i min grupp.. Efter ett tag blev warriorn DCad iofs, och strax kom en till shaman som tog över helandet Men shalingen vad tråkigt det var att hela >_> Snacka om att förlora dps ^_^

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Obbe
okej jag ska göra det.
Kan garantera dig att jag inte kommer tycka det är tråkigt.
Jag tycker om att vara supportklass. Och som paladin så kan jag faktiskt försvara mig lite grann oxå.

Sådär sa jag med.. Fast med Shaman då.. Nu tycker jag inte det är kul längre i instancer som strat/scholo och dylikt.. Speciellt inte när man blir healer i sin grupp :S

Som igår t.ex. så skulle jag heala, en warrior, rogue och 2 hunters.. Roguen dog ganska mkt

Av neX

Jahapp.. fan, då kan jag inte köra Test-realms, eftersom att jag inte kan logga in där.. Men jag kan logga in på acc management(men inte om jag trycker på länken på sidan, utan jag måste använda en annan länk..)
Annars går det inte.. Vad fan är det frågan om? :S

*edit*

Kanske någon kan länka dit? Kanske funkar då :S

Av neX

Snabb fråga: Man fixar characters till Testserven från deras hemsida via "Test-realm copy"?

Alltså, helt nya characters.. Inte dem gamla man har sen tidigare.

Av neX

Undrar varför jag bara kan logga in på Acc. management, men jag kan inte logga in på sidan och fixa gubbar till testservers eller skriva på forumet.. Är det så för någon annan också? Speciellt det där med testserver, forumet är ju ett "in-famous" problem.

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juggernaut
Mja, kanske det
Men nästa gång man börjar på ny server, ska jag se till att välja server där jag vet jag kan få vara med i något seriöst gille.
Man tröttnar på BRS/Strath/Scholo å skit. Man vill juh börja köra lite MC å skit också

Finns några seriösa gillen där, min polare är med i ett som kör MC lite då och då (dock inte guild only) dem prövade Onyxia förra veckan:p Så om du börjar spela där nu, tar ett tag att bli lvl 60 också, så går det nog bra. Men men, spelar där iaf. Som antingen Tsu UD warrior eller Lintao UD warlock.

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juggernaut
Hehe, grejjen är att jag har inte lyckats komma in i AV sen jag började spela på Argent Dawn.
WG får man också vänta 100år på att komma in pga av mängden alliance.
Kommer nog tröttna snart på Argent Dawn, så då blir det väl att börja på en ny server... IGEN.

Spela horde på Sunstrider med mig då

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juggernaut
Okej. Jag spelar inte i Flaming Ruby
Kan hålla med om Shaman, tröttnade på min när jag var lvl 58, just pga att den faktiskt är så fruktansvärd tråkig i PVE. Precis som du säger, man måste få in WF, och får man inte det, så slutar det med att man har 0 kvar i mana...
Jävligt ostabilt.

En fråga till er Horde på Argent Dawn, försöker ni aldrig komma in i Alterac Valley?
Verkar som det bara är alliance som köar där..

Hehe, nä, AV är helt slut Alla har tröttnat för att det är så jävla mycket alliance där Nu köar alla för WG, men där är det typ inge Alliance som vill in:p

Ni har inte tröttnat på Hillsbrad-zergs? Utav vill fortsätta zerga i AV istället? orka >_>

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juggernaut
Vad heter du, samt vad spelar du på Argent Dawn?
Själv började jag och min vän på den servern för ungefär 1,5mån sen eller så.
Är mycket nöjd än så länge. Mycket roligare än PVP server, mest pga av den världsbästa communityn.

Tigres 60 NE Hunter.

EDIT. Synd är bara att man inte har någon chans att spela AV där

Redhoof, tauren shaman i guilden Talons... Om du är med i Flaming Ruby... Well, KoS ;p Nä, skoja bara ^^

http://talons.reptid.nu <--- Våran guild site.

Men jag pallar inte spela shaman, inge kul.. och vi är fan inte så jävla "overpowered" som folk säger... När vi meleear som vi måste göra typ, så MÅSTE windfury procca, annars är vi typ körde, ni som har lvl 60 shamaner vet hur det är när man grindar/questar. En mob kan gå ner på 2 röda om WF proccar och man får crit på det, men proccar inte WF och man critar lite då och då, tar det fan ett år att få ner en mob på lvl 57-60...

Av neX

Jag har lirat på Argent Dawn nu sen jag började lira (en vecka efter spelet släpptes i EU), nu på senaste tiden har det kommit så jefla mkt folk att det är queues på kvällarna, samt ett jävla lagg

Så jag har börjat lira på Sunstrider lite grann och undrar om det är någon här som lirar där? Som jag har läst verkar typ alla lira på Stormscale... Iaf, jag har en UD warrior på Sunstrider(namn Tsu) och en UD warlock(namn Lintao).. Så någon som lirar på Sunstrider som Horde här?:p

Av neX

Går det att flytta den vänstra toolbaren till åvanför den högra? Jag kör Gypsy men jag valde bort deras mod då jag vill ha de gråa runt ikonerna (:p). Finns det något som gör så att man kan flytta den?

Av neX

Snabb hjälp eftersökes!

Jo, jag skulle snabbt bara vilja kolla med er om det är någon större skillnad på det nya minnet jag har köpt mot mitt gamla.

Mitt gamla minne: KVR400X64C3/512

Mitt nya(har inte öppnat det än): KVR400XC3A/512

Som ni ser är det ett "A" på det nya minnet, vilket det inte är på det gamla minnet, någon som vet om det spelar någon roll, eller vågar jag chansa?

Av neX

MS Intellimouse 2.0

Är det någon som vet vart skruvarna sitter på denna? Eller är den bara ihop tryckt?

Den har börjat strula på sistone, den stänger av sig själv och musen på skärmen hoppar iväg ibland, så jag tänkte att det kanske är massa skit inne i den.. Någon som kan hjälpa mig?

Av neX

The Longest Journey

Mycket trevligt slash roligt spel Men jag har fastnat i spelet, och jag undrar om någon här kan hjälpa mig? Jag vet att det var ett tag sedan spelet kom ut och ni kanske glömt bort hur man gjorde osv. men jag försöker iaf.

Jag är inne i polisstationen och ska hämta killens plastöga, men, för att kunna ta det ögat utan att han märker det måste man ju ha apögat, vilket jag förstås inte hade någon aning om att man skulle ha, så nu kommer jag inte ut ifrån polistationen, eller har jag missat något?

Av neX

Problem med cfdisk

När jag ska installera Slackware 10.0 så får jag lite problem när jag ska välja disk.. Det är så att cfdisk bara visar upp min Primary master disk som är partitionerad i två delar, men mina slave diskar visas inte.

Jag har försökt fixa en partition i partition magic men den visades inte heller.. så nu vet jag inte vad jag ska göra.. hjälp!

Av neX

Windows Visual Style

Jag har patchat den där filen som ska göra så att man kan använda windows visual style filer, men det funkar inte endå... Försökte med en annan patch och då stod det att filen inte kunde bli patchad ^_^ Behöver hjälp rätt fort, får ryck på standard inställning

Av neX

problem med HDD

Så här är det, jag köpte en ny HDD igår (Maxtor 200GB DiamondMax 10 (7200RPM / 8MB Cache)) och när jag kom så kopplade jag in den. Då står det när jag startar datorn:

"Boot from CD:
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER"

Grejen är den att jag inte ändrade några som helst kontakter innan jag satte in den nya HDDn. Samt är min first boot på HDD, och min "C" disk är där den ska vara då det fungerade tidigare. Även om jag kopplar ur den nya HDDn och kör med de två jag hade tidigare så står det endå samma sak.
Men, när farsan kom hem igår pillade han lite och det fungerade. Men när jag kom hem så startade jag om datorn och då fick jag det där felmeddelandet igen, varför och vad gör jag åt saken?