Inlägg

Inlägg som hampster har skrivit i forumet
Av hampster

Vart köper man en "diskad" magnet till diskamaskinen?

Ja precis, vart kan jag fåtag på en sånhär praktisk magnet att sätta på diskmaskinen? Den har alltså funktionen att den talar för sambo/flickvän/familj om disken i maskinen är ren eller skitig, den har alltså en baksida med texten odiskad

Någon som har något tips?

http://img329.imageshack.us/img329/5474/diskmaskinjc47ee3sy0.jpg

Av hampster

Åh tack! Hade samma problem, efter en stunds surfande på sidor med flashreklam gick cpu användning upp till 100%, försvann om man stängde firefox och öppnade igen. Detta hjälpte för mig, körde flashblock och det funkar jättebra!

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FoxOne
Du undrar alltså vilka som säljer "bordsdatorer"?
Vad menar du när du skriver "bordsdatorer"?

Eng: TabletPc

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kryll
Bara att vrida kontakten i väggen ett halvt var så blåser den istället.
OBS ta ut påsen ur damsugaren först.

Växelström du tänker rätt men du måste skifta nolla och fas på motorn, då går den baklänges. räcker inte med att bara vända kontakten

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ingemansson
vad betyder egentligen den lilla gubben:

http://img518.imageshack.us/img518/4462/hmmwb7.jpg

Undrar jag också, tror det är typ hur många spelare som du har markerade på skärmen.. du vet när det kommer fram en vit text typ Charie 123km mitt i vägen. Hur många såna den markerar.

Av hampster

har du inte ens sökt såpass mycket att du hittat speedfan? prova med det till att börja med.

Av hampster

Blåskärm med UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME och windows startar inte.

Hej, sitter här med en kompis laptop som inte vill starta sedan en krash tidigare idag.

När man slår igång den kommer den vanliga saken fram man kan välja "Starta i felsäkert läge" "Starta Windows normalt." Brukar vanligtvis komma fram om man slagit av utan att stänga ner windows.
Datorn går varken att starta i felsäkert läge eller normalt, xp laddningsskärmen kommer fram och efter några sekunder en blåskärm med felmeddelandet:
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

Sen ingenting, har provat hd test som är inbyggt i BIOS på den men den säger bara läsfel (skitgrejjer ). Har sökt lite och det verkar som att checkdisk eller vad det heter kan fixa biffen men jag kommer ju inte in i windows! Inte ens med kommandotolk

Vad ska man köra för program som går att bränna på skiva och boota ifrån, finns ju massor. Va inne på hp's supportsida och felet är tydligen känt, dom säger att man ska köra chkdisk från windows skivan men en sådan finns ju inte, endast en separat partition på hårddisken. Finns tydligen en PC Recovery man kan dra ner och bränna men den tar 7 - 11 skivor :confused:. Något smalare borde ju finnas..

Omformatering är en absolut sista lösning då det tydligen finns saker på disken som han vill ha kvar (började nästan gråta när jag ville formatera )

Någon som kan hjälpa?
Tack på förhand.

Datorn är ca 2 månader gammal Hp nx6325
AMD Sempron 3500+ processor
512 mb ram
Tror det är 60 eller 80 gig hårddisk.

Hp's lösning på problemet
felet beskrivet på hp's hemsida

Ojj kanske skulle vara i Ms Operativsystem

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thad
ok, du har inte lust och beskriva hur jag gör det? För jag är inte speciellt insatt i sånthärt, och har aldrig stött på nått sånthärt problem förr.

Brukar finnas en channel knapp under.

Av hampster

Jagmed!

Av hampster

fyfan, detta spelet är ju underbart.. Köpte en merca clnånting, 800häst iaf och steg 3 trimm på det. Spinner både 1an 2an och 3an iaf Skithäftigt. Mustigt ljud i alla bilar också. Ska köpa en pagani zonda och se om den låter något som i verkligheten.

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ALEX-GTR
Så du menar att E65 är ändå ett bra val? N95 är för dyr just nu tycker jag. Men TRE har ju E65 i sitt utbud. Jag hade tänkt riva bort mig från TRE nu efter ca 2½års betalande till dem. Har varit deras kund länge.

Finns det inga andra mobiler med Wlan? Jag fattar inte varför Samsung och Sony Ericsson inte kan lägga in wlan i någon lur. Är de så inkompetenta?!

p990 har väl wlan?

Av hampster

Är recensionen ett skämt eller? Vem köper en mp3spelar för 300kr och förväntar sig någonting överhuvudtaget. Helt värdelös förutom om man vill ha en extra att ha när man typ tränar eller springer. Vilket dom flesta redan har sen usbstick mp3spelarna va inne runt 2000-2001.

Av hampster

Nu har det gått en bra stund sen detta hände.. Hur gick det för silentwhisper?

Läste på ett annat forum där skaparen skrev att uploadern skulle komma upp igen på samma adress och att man skulle ha full möjlighet att få tillbaka sina filer osv.. På http://upl.silentwhisper.net/ finns iaf ingenting.

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Naked_Snake
Jag kom in på Belkin när jag använde en sådan, där jag kunde logga in och så. Fanns massa grejer jag kunde ändra på, så frågan är: Vad exakt är det jag ska ändra när jag väl är inne?

Du ska väl antagligen öppna portar för spelet.. hjälp finns på http://portforward.com/

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HermitoZ
Ok, när jag säger spela så menar jag offline, exempelvis lite Warcraft3 eller GTA;) Åksjukan klarar jag nog av:P Någon som vet om InterCity-tågen har vägguttag, har inte hittat något på hemsidan.

ring sj och fråga, jag vill också veta

Kundtjänst 0771-75 75 99

Öppet
Helgfri måndag-fredag
08.00 - 21.00
Lördag - söndag
09.00 - 18.00

Av hampster

Syns det i enhetshanteraren överhuvud taget? testa att slå på "visa dolda enheter" också.. görs under nån visa meny, minns inte riktigt.

Av hampster

Jag brukar slå av gprs när jag inte vill använda det, såfort du får ett mms så tankas det ju ner med gprs, vilket kostar pengar, pengar jag kanske vill spara om det ändå bara va nått skit. Inställningar > Kommunikation > Datakommunikation > Önskad tjänst. Välj bara gsm eller gsm + gprs

Spar nog lite batteri också eftersom du har ju faktiskt en extra mottagningsgraf i vänsta hörnet som visar gprs mottagningen, bara att den finns där visar ju att telefonen har koll på gprs mot en mast på något vis.

Av hampster

bäst

Av hampster

Ska du kolla inom nätverket så måste det vara enklast att sätta upp en ftp på enda datorn och sen dra ner det på den andra och se hur mkt du kommer upp i.. Vet inte hur enkelt det är att sätta upp en egen tptest server men ska du testa ut mot nätet är ju det att rekommendera www.tptest.se

Av hampster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ryden
hampster
Vilken industri arbetar du i?!
Krympslang krymper vid ~100ºC tändare blir betydligt mycket varmare än så.
Varmluftspistoler värmer upp till vanligtvis 300-700ºC

Jag har vart på div bilverkstäder och haft apu osv.. skitsamma, man kan väl använda allt möjligt då.