Inlägg

Inlägg som oprey har skrivit i forumet
Av oprey

Nexus 5 eller iphone 5c

Jag beställde en iphone 5c för 3800 igåe och jag tänkte på nexus 5 idag tycker ni jag borde köpa nexua 5 ist för iphone 5c som kostar 1000 mer?

Av oprey

iPhone 5c skal skärmskydd

Tjenare, jag beställde en iphone 5c blå 8gb igår och som alla säger så blir skärmen lätt repig och baksidan på telefonen för att det är plast. Jag vill ha några ider om skal och skärmskydd vilka som är bäst tack.

Av oprey
Skrivet av jonatan80:

läropengar ? är det första gången du blivit bestulen,

aktiverar du hitta min iphone så får man vara snabb är den aktiverad mer än några sekunder så syns det i telefonen.
filma samtidigt din skärm kolla om du kan se på kartan var du är.

Som jag sa mobilen var i omklädningsrummet och 5 minuter sedan kom jag tillbaks med mina 2 polare enas telefon hade också blivit stulen så jag använde min andra kompis iphone och sökte på hitta min iphone efter att den hade blivit stulen 5 minuter senare alltså och det stog nedkopplad det står det nu också varje dag har jag kollat och även aktiverat email när den är online

Av oprey
Skrivet av UrbanHazard:

Det räknas som fickstöld om den blir stulen ifrån ditt omklädningsrum(Eftersom det var från dina byxor/väska antar jag). Det du ska göra är att du går och gör en polisanmälan, glöm inte att ta med dig papper från köpet, brukar finnas ett nummer på "serienummer" till mobilen. Ta med detta, det är viktigt information som du behöver lämna in i samband med din polisanmälan. Sen sticker du ner till ditt försäkringsbolag med din polisanmälan+kvitto.

Gjorde en polisanmälan men skrev ist att jag gick på gatan och någon gick in i mig och tog mobilen från backfickan utan att jag märkte. Fickstöld det jag har nu men bara en annan story jag polisanmälde för att jag ska kunna få pengarna från försäkringsbolaget.

Av oprey
Skrivet av Byss:

logga in på telefonen och kolla om dom har varit klantiga nog att ta ett kort på sig eller så.
kanske är nån du känner igen från gymmet till och med i så fall.

Från icloud? när jag är inne där går det inte se bilder bara hitta min iphone och kontakter osv

Av oprey
Skrivet av MultiMan:

Du vill alltså ljuga ihop en historia för att andra försäkringstagare ska betala för ditt misstag, att glömma telefonen oövervakad i ett omklädningsrum, något som tydligen inte täcks enligt dina försäkringsvillkor? Har jag förstått dig rätt då?

Ämnet passar bättre i konsumenträtt, flyttar.

Är en student som nyss har köpt mobilen då jag inte har pengar för att köpa en ny och jag gjorde ett misstag och lämnade mobilen i omklädningsrummet i 5 minuter..

Av oprey

Stulen iphone

Hej det är så att jag lämnade mobilen i omklädningsrummet och mobilen blev stulen... Tror inte det har gått 6 månader sen jag köpte mobilen det är iphone 5s modellen och jag undrar om jag kan få ut det på försäkringen? Har folksam och läste lite på internet att jag inte får det om det inte är fickstöld eller stulen hemma på hemförsäkring jag undrar om jag kan säga att jag gick på gatan och någon gick in i mig och jag hade mobilen i backfickan och dom tog den kommer jag få en ny mobil då?

Av oprey
Skrivet av halojoy:

Tror nog du glider över 8.000 kr med en i7 och SSD.
Varför gör du inte ett paket själv?
Du verkar ha kunskaper ...

Det är så att om det blir fel så är det ju mitt fel. vill inte ta ansvar. hur mycket dyrare blir det med ssd?. kan ju vara 64gb ssd också.

Av oprey

Speldator Till Polare 8k

Hejsan det är så att min polare bad mig att bygga ihop en dator är inte lika "kunnig" som sweclockers medlemmarna är så jag behöver hjälp.

Processor: I7 Helst
Ram: Kan bli 8gb-16gb
Hårddisk: SSD 128gb och en 1tb hårddisk.
GPU: Gigabyte geforce gtx 560ti 570ti.

O.P.S: Han ska använda den för rendering (Photoshop, AfterEffects,Sony Vegas, Cinema 4D,) och såklart ska han spela också:).

Av oprey

Microvolts.

Av oprey

Datorbygge 3k 3.5k

Hejsan jag vill bara ha en lätt dator. bästa datorn för priset. ska använda den hemma spela lätta spel. 4gb ram och ganska bra grafikkort. max 3.5k. AMD INTEL spelar det inte roll. Bara att datorn är knäppt tyst. köpte en dator för 10k. har stor chassi den låter som fan. jag vill att den ska vara tyst effektiv och 3.5k max. utan os,

Av oprey

vi har en kylare annars. amd ser ju lite bättre ut.

Av oprey
Av oprey
Skrivet av Sushifrukt:

Edit: Om du ska upp i 5k max kan jag nog göra bättre! Men mitt tips är att hålla koll på reor, jag fick min laptop för 4999 och den kör jag D3 på.

Edit2: Skulle inte citera skulle redigera <.< my bad ..

Edit3: För 5000, köp denna:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1360487
i5a, 630m... Punkt.

Ja tack så mycket. max för 5000kr. det blir bättre om du kan rekomendera datorer för 5k:)

Av oprey

Inte spel dator. han spelar spel som poker exempel. inte så bra grafikkrävande spel. han vill ha den ganska länge.

Av oprey
Skrivet av Swedishg33k95:

Skulle sett att budgeten låg på 7k, annars är det meningslöst att köpa en helt ny dator...

Edit: Du vet inte hur man bygger en dator?

Jag vet inte om man kan bygga en laptop. stationär kan jag bygga:) är inte så bra på bärbara...

Av oprey

Är det inte sant att det inte är bra när den är delad?. Jag vill inte att han ska ha problem. jag vill att han ska spela sina spel utan lagg. at t datorn inte ska lagga. Priset kan ju vara ungefär som jag skrev. max 5k.

Av oprey

Dator för pappa.

Hejsan, Min pappa ska köpa en ny dator. han använder den mest för spel. inte så viktiga spel men bästa datorn vill han ha för priset.

Märke: Asus- Acer- Toshiba
RAM: 4-8GB
Grafikkort: Den ska vara snabb och inte delad.
Hårddisk: det spelar inte roll.
Pris: 3-4.5k

Av oprey

Upp...

Av oprey

Speldator för 8k :)

Hej jag vill ha en speldator för 8k jag vill att den klarar dagens spel utan lagg. Jag behöver inte montering/skärm. Det blir bra om den inte blir varm bra kylare. Amd/intel spelar ingen roll. Jag vill helst ha bra grafikkort som klarar iaf bf3 på medium/high