Inlägg

Inlägg som Arson har skrivit i forumet
Av Arson

Vad är trasigt?

Byggde ihop en dator åt en kompis för ca 7 månader sen, datorn har funkat fläck fritt, tills här om dagarna. Då datorn helt plötsligt bara hängde sig och frös! Han startade om, men inget hände..
Tog mig en kik på datorn och fann att allting startade (fläktar, hårddisk, cdrom, nätagg. osv..) Men ingenting hände på skärmen..
Har gjort den ordentlig felsökning på datorn dvs;
Har testat ett annat grafikkort, andra minnen, har tagit ur alla externa kort (nätverk, ljud osv..) tagit ut hårddisk/cd-rom, men fortfarande händer inget. Och det knepigaste är att PC-speaker kontakten verkar också ha pajjat, har gjort EXAKT som det står i manualen & har även ett snarligt moderkort själv men den funkar inte.
Man får ju Felsignaler när det är nåt som är på tok, men eftersom jag inte har ngn speaker så är det svårt att avgöra vad som är felet..

Skulle gissa på att det är processorn som skon klämmer, men är inte rikigt säker, det kan ju vara moderkortet också.. Har inte möjlighet att testa någon annan processor heller (AMD).

Datorn har följande conf:
Duron 1,1ghz
ASUS A7a133
128md sdr Pc133
40gb IBM
ASUS Geforce2 MX-400

Har ni några tips?

Av Arson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elysion
mouseman pro wheel är den bästa musen som nånsin gjorts

Har den optiska varianten av den, hade "kul-varienten" förut, dock pajjade den så jag köpte en sån här, har haft den i 4 år nu (om man räknar med båda) Det enda den optiska modellen suger på, är i spel. Går inte att spela FPS-spel utan att den får fnatt när man ska vända sig om snabbt, man får hopppas att dom gör en Dual Optical av denna mus också

Av Arson

När kommer NHL 2003?

Efter att ha 13 säsonger i NHL 2002 så är det med höga förväntningar jag väntar på NHL 2003 .. Så, när kommer det? NHL-spelen brukar ju alltid komma i September..

Av Arson

kolla in www.mediacheckpoint.com (ligger i Tyskland, bra ställe för hemmabio). En Yamaha 430 för runt 2300SEK rekomenderas VARMT!!

Av Arson

spelar det ngn större roll om man har 266mhz, eller 333mhz på ett asus a7v333 mobo?

Av Arson

beställde en mus och ett grafikkort på tisdags natt och fick grejorna på fredag, Helt OK !

Av Arson

bra val, en kompis köpte en sån för dagen och han verkar iaf vara väldigt nöjd! (tycker själv att det blir bra bilder med den också) Lycka till

Av Arson

Så rätt, så rätt.. vet inte vad jag tänkte på

Av Arson

synd att http://itbutikken.dk 's chassin är Fulltower :/ De är alldeles för stora för en vanlig användare tyckar jag

Av Arson

Har en Samsung DigiMax 200, kostade 3000 när jag köpte den, men den kostar väl runt 2500 nu. Exempel bilder finns på min hemsida @ http://arson.webb.se

Av Arson

Datorbutiken.com: Utomordentlig service; Köpte en IBM 75gxp, och den pajjade såklart, och utan några större argumentationer fick jag en helt ny hårddisk, t.om en 60gb. "klart du ska få hårddisken fixad". Bra gjort DB.com!
Priserna de håller är väl sådär, hade överlägset de bästa priserna för 2 år sen.. Men Komplett.se och itbutikken.dk har knappat in rejält den sista tiden.
Och sådär leverans tid..

Itbutikken.dk: Har inte testat deras service, dock har min kompis dator pajjat nu så vi får väl se hur dom hanterar det som..
Itbutikken har dom bästa priserna och det största sortimentet!
Dåliga leveranstider tycker iaf jag, kan väl till största del bero på att dom skickar från danmark (?), och glöm inte att du måste betala 25kr extra när det är fr¨ån utlandet

Av Arson

Problem med Tv-out på Geforce3

Funkar inte Tv-outen med Geforce3 kort eller? Då menar jag utan något program. Högerklickar jag när jag har svhs-kabeln i TVn så hittar den inte ens att den är ikopplad. Men tar jag ur VGA-kabeln från datorn och startar om med bara tv-kabeln så funkar det... ... tills den kommer in i Windows, då blir det bara svart!

Hade tidigare både ett GF2 GTS, och GF2 MX -kort och de funkade hur bra som helst! Men det nya kortet vägrar att gå igång!

Har testat alla möjliga olika drivar, men icke.. för det ska ju funka utan att använda Tv-tool, eller hur?

Av Arson

Rekomenderar en T68i nyss, och kan säga att det är den överlägset bästa telefonen jag nånsin har testat. Snygg, stilren, MYCKET funktioner, färgskärm, joystick, blåtand, blablabla..
enda nackdelen är att alla vill ta o kolla på den
DU ångrar dig inte, om du skulle överväga ett köp!

Av Arson

jag får samma 3dmark poäng med 40 drivarna som med 30-drivarna.
~4600p.

Av Arson

är det bara mitt kort, men suger Geforce3-kortens Tvout? Kan man inte clona bilden? Testade att sätta i Tv-kabeln i datorn utan VGA-kabeln och startade om, han bootade upp med bild på TV'n men när han kom in i Windows (XP) så vart en massa knepiga färger å sen svart. Körde 800*600 @ 60hz, och via en SVHS kabel.
Och när man väljer vilken Device (när jag har både Svhs o VGA inkopplad) så kan man inte välja TV.. någon fler som har så?
Fungerar TV-tool med GF3/Det.40?

Av Arson

Läste också det, nästa vecka vad det va?
Får den bra omdöme blir det nog en sån, om den inte är bra så lägger jag ansvaret på SweC

Av Arson

ser ju ut som nån lodis som försöker kränga några gamla 486'or han kommit över...

Av Arson

En kompis sålde ett liknande system fast med en miditower låda och 512mb ram. 1 lök skulle han ha för sitt. (1000 kr)

Av Arson

det är väl ändå "Leeta pojkar, fråga inte efter cdkeys!" ??