Inlägg

Inlägg som NidoKing har skrivit i forumet
Av NidoKing

Kul att du är nöjd med Dell-datorn.

Antar att du vid ditt "gratisköp" räknat ut vad det egentligen kostar. Du vet väl att du vid företagsköp får bl,a minskad ATP, sjukersättning och semesterersättning?

Av NidoKing

Har du Norton antivirus? Isåfall högerklicka på papperskorgen och väl "empty norton protected files".

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pr0bz
JenzA hur blev du hedersmedlem? sexuella behov med admin eller

Men snälla!!! JenzA var tidigare moderator på detta forum. Han är synnerligen kunnig och brukar ses i hårdvaruforumet där han ofta ger råd vid ex, Raid-konfigurationer eller nätverk.

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rille88
I office program och videoredigering

Och Quake 3 och särskilt i 640x480 *ironi*

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonas Da Man
tror ni att aspires 520W pallar det då ?

Jag kör AMD 3200 och X800XT med ett Aspire 520W utan problem.

Av NidoKing

Har för mig att det ska finnas en funktion för att överföra bilder från en digitalkamera och lagra dem i iRivern. Det skulle ju vara kalas på resan om minneskorten är fulla. Men är dock inte helt säkert om det stämmer.

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HyDrAn
Teflon är känsligt för pillande, åk hem till mor din, ta fram hennes finaste teflonstekpanna och pilla lite med en stekspade av metall i den så ska du få se på en kvinnas vrede

Har ju tre st, teflonstekpannor själv iofs . Skulle vara bra med någon form av uppföljning i någon sorts långtidstest. Men man får kanske läsa en del på forumet om ett halvår eller nått om nöjda eller ev, missnöjda ägare.

Har själv en ganska ny fUNc 1030 och en ny MX1000 så jag köper ingen ny matta detta halvår. Men hittar man något riktigt bra så blir man förstås sugen att byta.

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kr^PacMan
Ytskiktet verkar stabilt. Jag har inte märkt några rispor eller liknande fast jag har fotat den och sprungit runt med den samt använt den ett tag.

Angående att den kan bli "böjd" lätt har jag tyvärr inte testat det. Men som det är skrivet i recensionen kommer det komma en version med stål istället för aluminium vilket ska eliminera problem att den blir böjd. Jag har ivf inte märkt någon tendens att den kan bli "böjd" lätt.

Ok tror att en kanske hårdtestar en del grejor lite väl hårt. Snygg recension som vanligt, tack.

Av NidoKing

Hur reagerade du över ytskiktet på mattan? Enligt testen på Fragzone så verkar ytan mycket ömtålig. Dessutom verkade det vara lätt att få mattan böjd och nästan omöjligt att få den rak igen.

Av NidoKing

Varmt vatten på en microfiberduk är överlägset allt annat eftersom den inte lämnar något ludd kvar. Har använt det länge och alla skärmar är som nya.

Nackdelen med TFT eller "plattskärmar" är ju att de tycks dra åt sig damm något otroligt.

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vicotnik
Luftmadrasspump är luft på burk fast lågbudget. Funkar bra tycker jag, se till att ha ett säkerhetsavstånd bara för jag kan tänka mig att pumpen kan laddas ganska rejält när man pumpar på.

Madrasspump har jag använt i flera år med framgång. En liten bit utanför datorn har jag dammsugaren riggad som tar dammet direkt det kommer ut ur chassit. Tryckluftsprayet har jag bara till kylflänsar och de små fläktarna.

http://www.abc-camping.nu/madr-sov-L.gif

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasy
Trots att mina inte är helt inspelade, låter de imo mycket bra. Verkligen ett klipp för de 381 kronorna jag gav.

Om man söker runt lite märker man att väldigt många kan rekommendera Porta Pro, så någon illusion är det inte. Sedan finns det givetvis hörlurar som låter betydligt bättre, men då kostar det också.

För 381 spänn finns det inget bättre, åtminstone inte vad jag hört i alla fall. Sen har de ju ingen "modern retrodesign" eftersom konstruktionen är 20 år. Du gjorde helt enkelt ett fynd.

Hur många av dagens lurar hänger med i 20 år tro.

Av NidoKing

Bytte just ut mitt Geforce Ti4600 mot ett HIS X800 XT men mitt gamla fungerade faktiskt utmärkt i Half-Life 2. Så ditt nya kort kommer att räcka länge.

Av NidoKing

Har en ny MX1000 till min fUnc 1030 och den glider nästan FÖR bra.

Av NidoKing

Gratulerar till köpet moonroy, är också ute efter en ny mp3-spelare. Verkar vara smidig att använda i utforskaren och USB 2.0 är ju lyxigt.

Av NidoKing

Vad beträffar framtida support skulle inte jag köpa en Jens of Sweden.

http://www.nyteknik.se/art/38284

Av NidoKing
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wiskman
Tror det får bli JOS MP-400. Jag är inte av den typen som sitter och kalagar allt för mcyektr. Designen är den mesta för mig hehe även om det jag skall göra är att lyssna med den:D:D

http://www.nyteknik.se/art/38284

Av NidoKing

MSN 7 beta är inte riktigt bra så avinstallera den och kör gärna 6.2 för den verkar fungera mycket bra. Du kan även avinstallera msn messenger plus.

Av NidoKing

Ta bort MSN-messenger Plus i lägg till/ta bort program så försvinner ikonerna.

Av NidoKing

Vet en som tog bort den gamla MSN-messenger Plus! För han hade lagt in en ny. Då försvann ikonerna.