Inlägg

Inlägg som subz3ro har skrivit i forumet
Av subz3ro

Det kan vara nätagget som är pajj. Jag bärnnde ett nätagg för längesen när jag klockade och då gjorde den så att den startade upp i typ 1 sec och sen dog den.

Av subz3ro

Uhmm, låter ju konstigt, men det kan nog vara som du säger att det är processorn som klockat ner sig. Testa cleara cmos och se om det blir bättre

Av subz3ro

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=312054
och
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=335010

Skulle du sparat lite pengar på + att du får p35 chipset

Av subz3ro

tror det är för att glocalnet måste lägga ett ärende till telia att dom ska ändra hastigheten... bara en gissning dock.

Av subz3ro

Kan man klocka nvidia kort med ati tool? O.o

Av subz3ro

Hur huntar man lättast med en prist på lvl 10-20? är det shield > shadow word pain > wand som gäller?

Av subz3ro
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
killen som hade mitt konto/tagit det, hotar med att polisanmäla pga att jag tog tillbaka det.
han har alla uppgifter om mig hotar han med.
Jag är inte ett dugg rädd, men går det ens att göra ett fall av det?

Går nog inte att göra så mycket från hans sida. Du har ju account info som står på dig och du har väll även kvar spellådan också? Skulle inte tro att polisen kollar upp de ens.

Av subz3ro

Dom har utvecklat de i evigheter... de har skutit på releasedatum hela tiden så ja vet inte riktigt om de kommer komma "snart"

Av subz3ro

Låter ju fint med shadowpriest och hunter. Var lite inne på en priest i början men jag känner på något vis att det kommer bli svårt att hunta själv om jag väljer att spela priest. Men paladin kan göra bra dmg med, eller har jag fått helt fel för mig? jag snackar inte om lvl 70 nu utan snarare 20-50. För det är där jag kommer spela mest. Kommer nog inte nå 70 på några månader då jag endast spelar 1-2 timmar om dagen då mycket tid går åt till arbete.

gör en shadowpriest på lvl 30 mer dmg än en paladin på lvl 30?

Av subz3ro

Hur är hunters nuförtiden? spelade senast som hunter för ett år sedan och då ville alla i vår guild att de va <3 hunters per raid.

Sambon funderar på att spela upp en hunter och själv har jag nog tänk spela upp en paladin. Vi har tänkt att teama endel och kommer nog spela tillsammans ganska mycket.

Ge gärna åsikter till class-valen

Av subz3ro
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
Du kan testa gå in på paid character transfer och sen klicka in på den servern du hade dina chars kvar så ser du om du har dom kvar.

tack! dedär va perfekt ju. Nu vet ja att den finns kvar. Men får se hur länge ^^ blir nog kanske att jag betalar för en månad och slöspelar ändå

Av subz3ro

Hej allesammans!

Lirade wow förr men fick en dotter för ett halvår sen så då slutade jag. I början när jag spelade (precis när spelet släptes) så sas det att om man inte betalade på mer än 6månader så skulle gubbarna försvinna, inte accet utan bara alla gubbar. Stämmer detta fortfarande? funderar på att betala en månad snart bara för att få har kvar gubbarna, men de kanske jag inte behöver?

Av subz3ro

Du kan ju alltid testa byta brandvägg/testa en annan. Jag hade problem men någon brandvägg och att det gck slött och när jag bytte till en annan så löste sig problemet. Så det är värt ett försök iaf.

Av subz3ro
Citat:

Ursprungligen inskrivet av frolic
Har en fråga angående ens xp per timme. Nu för tillfället grindar jag och har en xph på ca 37 k, vilket jag anser är relativt högt. Dock är jag rested och vanliga xph:n i "normal mode" ligger kanske på 20 k som mest. Bör nämnas att jag är lvl 45 och shadow speccad präst.

Har ni verkligen så här låg xph? Några tips på hur jag ska göra för att höja den? Jag har snarlik xph när jag questar och gör instancer också. Lite frustrerande, har ju hört om folk som har en xph på lätt över 50 k.

Ps. Xph = xp per hour

Låter rätt normalt i mina öron. Men om man jobbar hårt så kan man komma upp i 30-40k exp/h.

Av subz3ro

Systemet i sign klarar wow jättebra. Har runt 150-250 oftast när jag huntar. Spelar i 1680x1050 och alla inställningar på max. Vet inte hur det är i PBs när det är som mest folk men i IF så sjuker den aldrig under 100 iaf.

Av subz3ro

lorithlor, #1 & #2 upptaget av mig och min sambo tusen tack!

Av subz3ro

Trevligt. Hoppas det finns några kvar när jag kommer hem

Av subz3ro

Jag som är på jobbet skulle ju vilja installat med en av dom.

Av subz3ro

En på elgiganten sa att de skulle få in en ny modell av LG som skulle kosta runt 10500kr och vara bättre ä nden förra modellen. Någon som vet vilken modell detta kan vara? han sa att det var årets modell

Av subz3ro

Är också inne på en 37". Skulle gärna sätt att någon kunde tipsa