Inlägg

Inlägg som adl har skrivit i forumet
Av adl

Hur få bild på tv med laptop och ATi 9000 kort

Tjena,

Hur ska jag göra för att få bild på tvn från min laptop jag har ett ATi 9000 kort i datorn med s-vhs utgång och använder PowerDVD. Jag har kopplat s-vhs kabel mellan datorn å tv men får det inte att funka, det ända jag lyckas med är att expandera win skrivbord på tv. Vad gör jag för fel?

Av adl

Testat det som händer är att man tar bort alla mappar men själva fliken blir kvar, så ved någon hur man får bort fliken favoriter???

Av adl

fnk låt oss se lite bilder när du fått allt på plats

Av adl

En fråga om Outlook 2003

Tjena,

Jag har instalerat Outlook 2003 i laptopen och har en fråga. Hur får man bort fliken favoritmappar längst ur till vänster? Jag vill bara ha fliken Alla e-postmappar där.

Av adl

Jo det är BBB som e i telestationerna har själv adsl från BBB och har ruskiga problem, har pratat med suporten om det å problemet ligger i mjukvaran i deras switchar (stavning?) och dom arbetar på det tillsamans med deras leverntör. Dom måste ta fram en ny mjukvara och dom vet inte hur lång tid det tar, inte så kul för oss som drabbas. Stå på dig å klaga hoss suporten å kräv kompensation för den tiden det inte funkar.

Av adl

Någon som e koplad till stäket (järfälla)??
Håller på att bli galen på BBB, har haft adsl 8/1 i ca två månader och det har aldrig funkat 100% har pratat med suporten och dom säger att dom har problem med mjukvaran i växeln och att dom arbetar på det men kan inte ge något besked på när det e löst.
Jag frågade om dom drar av det från min räkning å dom sa att givetvis så ska du inte betala för något som inte funkar och att jag skulle höra av mig när min lina e stabil. Så skulle jag få avdrag på kommande faktura.

Av adl

Köpa en licens, Eller kolla på DC

Av adl

Går det att kompletera den med fler HD-rack? det vore smutt om man kunde ha 2 eller 3 HD-rack i den med fläktar..

Av adl

Ja tror att du inte kan ha både dölj och att det alltid ska visas överst, blir ju lite fel den kan ju inte både vara dold och överst samtidigt..

Av adl

Ja det vore ju tråkigt med en Ibok med 20" wide skärm...

Av adl

Någon Url till Wavemaster?

Av adl

Tack Tommy

Verkar inte bli några problem..

Av adl

Gillar den starkt,
E sugen på en liten ultraportabel laptop sneglar på en mac G4 12"

Av adl

Ska koppla två datorer mot varandra vad tänka på?

Tjena

Jag ska koppla två datorer mot varndra å tanka över lite, jag har köpt en korskoplad tp-kabel. Är det några instälningar jag måste göra för att få det att funka? Den jag ska tanka från kör Win98 motagande WinXP

Av adl

Har installerat PowerDVD 5 funkar bra verkar som att det fins dom flesta codec i det från början. Är det något codec som man behöver instalera utöver det som verkar finnas i från början?

Av adl

Garanterat inte jag med mina totalfylda 80gig

Av adl

Har själv 3Com paketet och e mycket nöjd med det. Använder en laptop med 3Com kort och en med Netgear kort båda funkar bra.

Av adl

Hur ska jag konfiger om mina mail instälningar för att få det att funka med pop3 å home.se??

Av adl

Vilket FTP program rekomenderas?

Hej,

Som ämnet säger vilket FTP program rekomenderar ni? Har kört med Cute Ftp Pro innan.

Av adl

Hittad en konfiguration som passar mig http://www.samurize.com/modules/mydownloads/singlefile.php?ci... Verkar vara fett avancerat att konfigura om det för min burk, får nog hoppa Samurize.