Inlägg

Inlägg som Keldor har skrivit i forumet
Av Keldor
Skrivet av SCORPIUS:

Hahahaha det tar aldrig slut. Sämsta kontakten EVER. Bra jobbat Nvidia

Sluta trolla. Det är PCI-SIG (AMD, ARM, Dell EMC, IBM, Intel, Synopsys, Keysight, NVIDIA, Qualcomm) som tagit fram standarden.

Av Keldor
Skrivet av nikka:

Jodå. Det kan du också göra. Jag föreslog Cryptomator för att kunna arbeta med filerna utan att behöva arkivera och packa upp filer manuellt.

Bra, blev lite orolig för ett tag.

Av Keldor
Skrivet av nikka:

För att lagra filer tryggt och säkert på nämnda plattformar måste Cryptomator användas.

Räcker det inte med att lösenordsskydda (AES-256) zip-filer?

Av Keldor

Tinkara Kovač - Round And Round, enligt mig den bästa eurovision-låten någonsin.

Av Keldor

Jag använder inte social media.

Av Keldor

Jag har inget stort lagringsbehov så jag använder gratisalternativen från Google (Google Drive 15 GB), Apple (iCloud 5 GB) och Proton (Proton Drive 1 GB), och samtliga fungerar felfritt. Använder tre olika tjänster för det är bra med backup, på backupen.

Har kopior på alla mina värdehandlingar som till exempel ID-kort, körkort, pass, internationellt körkort, registreringsbevis, försäkringsbevis, reseförsäkringsbevis, grönt kort, försäkringskassans EU-kort, hotellbokningar, biljetter till färja, viktiga telefonnummer till försäkringsbolaget, svenska ambassader, banken och dess spärrservice, SOS International och liknande. Jag har detta för att jag åker på MC-resa varje sommar.

Jag sparar också kopior på kvitton och garantibevis när jag handlar dyrare saker så som elektronik, datorkomponenter eller ny motorcykel.