Inlägg

Inlägg som NukeHenk har skrivit i forumet
Av NukeHenk

@Örneborg: Jo men beror väl på vad man får för exemplar. Mitt är iaf inget vidare utan ligger på runt 80 grader i spel och då med ett väl väntilerat chassi och en riktigt bra luftkylare. Visst, jag har inte delidat processorn. Men jag kör default klock och sänker vcore då och då för o se hur lågt jag kan gå utan att det brinner upp. Lämnar jag allt på auto i uefi så når jag 90 grader utan problem.

Av NukeHenk

Hyper X Cloud.

Samt ett par Sennheiser CX 300 II till mobilen emellanåt.

Av NukeHenk

Hoppas chassit lyckas med målet. Är nöjd med mitt chassi nu men jädrar vad det kliar i fingrarna ändå o skaffa ett sånt där. Skulle det funka bra med en Ryzen 7 o köra i detta eller skulle det bli för varmt för spel? Min 7700k är ingen ide för den brinner ju nästan upp redan ^^

Av NukeHenk
Skrivet av Math-ematics:

vart står det att det är bindningstid?

Vilken av sidorna är det du menar? Skrivs så himla mycket i tråden så tappar bort mig själv här vad som skrivs. Speciellt då jag bara kollar lite då och då här.

Av NukeHenk
Skrivet av Born_HardCORE:

Man måste vara kund och ha ett abonnemang hos Tele2 redan ifall du ska kunna använda alternativet "Inget abonnemang". Provade nyss! Gick inte igenom då jag inte är kund. Undrar om man verkligen får behålla telefonen ifall man beställer med billigaste abonnemanget och säger upp det efter 1 månad??

Jo men det gick/går att teckna med abb utan bind tid. Då kan man ju säga upp det direkt eller ångra sig så har du telefonen billigt och inget abb extra. Blir visserligen typ 200kr dyrare än om man är student dock o kan casha ut den direkt.

Skrivet av r0ad:

Det var ju 24 mån bindningstid på det abonnemanget. Du kan inte säga upp det.

Nej jag vet att det är 24mån bind tid på det, men för "mig" som ändå satt på samma abb redan innan så spelar det ju mindre roll o för "min" del så blir det bara 4500kr för telefonen som blir extra. Därav att jag tog + modellen i stället för vanliga s8.

Av NukeHenk
Skrivet av YaKoStar:

Hur tecknar man abb utan bindnigstid hos Comviq?

Tror inte det går tyvärr. Jag kanske va lite luddig när jag skrev men jag menade bara på Tele2 att de gick o ta utan abb. På comviq måste man teckna 24mån. Sen har jag ingen aning om vad som händer om man ångrar sitt abb, om telefon osv också ska skickas tillbaka.

Av NukeHenk
Skrivet av nino:

Det är alltså bara tele2 som inte har bindningstid? Och eftersom det inte är bindningstid så har man 1 månads uppsägningstid och får mobilen för ca 4000 kr?

Ja på comviq låser man sig i 24mån. Vet ej om det går o gå runt det heller. Men på Tele2 har du ingen bind tid.

Av NukeHenk
Skrivet av Stefan94:

Du måste ju delbetala hos dem dock.... 250kr uppläggningsavgift.

Jo men går ju betala av den direkt om man vill det också, och valde det billigaste abb som jag ändå redan sitter på så win win för min del iaf. Men kanske inte så mycke för nån annan.

Av NukeHenk

Slog till på en S8+ för ca 4500kr på comviq, s8 låg ju på ca 4200kr på Tele2 om man tecknar abb som man säger upp direkt.

Av NukeHenk

Mitt 1080 kort ligger på 15859p i Unigine. Aldrig hamnat över 16000p. Har ju sett andra få betydligt högre poäng än vad jag får, antar det är pga windows som ni skrev i tråden ovan.

Av NukeHenk

Du är helt 100 på att måtten stämmer när du gjorde den övre delen? Ser på bilden du bilden du bifogade att linjerna inte ligger rakt mot varandra, det högra måttet på ditt "65" mått ligger inte i linje med det på den undre delen. Sen vet inte jag om det ligger rätr i programmet?

Skickades från m.sweclockers.com

Av NukeHenk
Av NukeHenk
Skrivet av Laars:

Ja s-bag värkar ju passa till alla electrolux så det blir nog en sådan. Men är fortfarande kritiskt till hur länge den kommer hålla. Den kan ju sälja jätte bra nu men ingen kan ju veta om dom flesta kommer gå sönder om 2 år.

Länk

Neh man vet ju aldrig hur länge saker håller men jag har städat med alla olika dammsugare du kan tänka dig och mer därtill. Det jag har märkt är att handdammsugare är allmänt dåliga på nästan allt. Tycker dom allra billigaste vanliga fungerar bättre, och eftersom det är ett så pass litet rum så är chansen att dammsugaren går sönder minimal. Om du inte skitar ner nåt fruktansvärt så lär du inte behöva dammsuga mer än kanske 1 gång per vecka.

Men ett alternativ till dammsugare är annars en mopp, en sån platt. Men det beror lite på hur du möblerat rummet och vad det är för golv. För när jag har städat på förskolor så använder man inte en dammsugare utan moppar golven i stället. Fast det är ju främst för att det är rätt stora ytor då. Men tänkte det kan vara ett alternativ, jävligt billigt i längden också med mopp.

Av NukeHenk

Jag jobbar med att städa och har använt det mesta inom dammsugare. Jag råder dig att INTE köpa en handdammsugare, finns säkert nån som är "bra" men inte för den prisklassen du vill ha nåt. Så köp en vanlig dammsugare du, ta en som har s-bag på dammsugarepåsar (finns billigt lite här o var).

Av NukeHenk
Skrivet av Stacks:

Nu säljer Cyberphoto ut Huawei Matebook M3 128GB Guld + Brunt tangentbord igen med 50% rabatt.
4 995:- istället för ~9.7k som är närmst på prisjakt.

Tror ni den är nåt att ha? Varit i tankarna o skaffa en platta till mig själv för mest slösurf / kolla streams på. Skulle helst vilja ha en surface men dom ligger ju betydligt högre i pris men denna bör väl vara rätt prisvärd nu med 50%?

Av NukeHenk

Kontakta netonnet och hör med dom vart cd keyn sitter?

Av NukeHenk

Hur nöjda är ni med era Ryzen prollar? Ångrar så in i bomben att jag inte valde amd i stället nu när man fattat att 7700k är varm som stryk. Är det värt att sälja en 2mån gammal cpu o köpa amd eller ska man vänta tills nästa gen ryzen kommer ut och som förmodligen kommer utan barnsjukdomar (tänkte mest på minnen)?

Av NukeHenk
Skrivet av elBenko:

@NukeHenk: Så länge du inte brickar enheten så kan de aldrig kolla om du haft "alternativ" fw installerad

Har du förövrigt testat tomato fw?
https://advancedtomato.com/

Nej jag har inte haft tiden till att slänga in en annan firmware. Men återställningen verkar ha gjort lite under, ligger på +70mbit ner nu iaf på trådlöst på min s6 edge på 5ghz med allting satt på auto. Har inte ändrat på nån inställning.

Av NukeHenk

Nu har jag resetat routern till fabriksinställningar och ligger på strax över 70mbit ner och 96mbit upp. Så jag tror jag nöjer mig med den hastigheten, iaf tills tid finns till att prova annan firmware. Hur blir det med garantin om man byter firmware, försvinner den inte då?

Av NukeHenk

Glömde att skriva att jag har 100/100 uppkoppling.

Jag har nu provat med en bärbar dator modell lite nyare (nåt år gammal) och hastigheten jag fick ner som högst var 60mbit. Upp ligger fortfarande på ca 96mbit. Jag ska prova annan firmware och se om det blir någon skillnad. Samt prova och ställa routern på en annan plats, ifall det är något som stör där den står.