Inlägg

Inlägg som Dalthor har skrivit i forumet
Av Dalthor
Skrivet av Starric:

Känns ju som att Ebay är vårt största hopp. Skulle tro att lilla Sverige är en för liten marknad för ett så nischat kort om man vill ha de priserna

Ah! va rädd för att du skulle säga det. Har inget erfarenhet i hur ebay funkar eller just med frakt och annat när man skickar till annat land.

Av Dalthor

Vart ska man sälja för att hitta rätt köpare då? Blocket? Tradera? SweClockers marknad? Hade ju aldrig trott att mitt kort skulle bli en investering.

Av Dalthor

Om jag kan få 7k för mitt Radeon VII så kan jag lätt tänka mig sälja för att ha cash till RX6000 😄

Av Dalthor

8/10 med en blandning av kunskap och en god skopa tur.

Av Dalthor
Skrivet av Weestman:

Har ont om utrymme på min SSD, fungerar det att spela på en HDD som är 1 år gammal?

Spelet är CPU tungt och har inte så mycket laddtider så lägg det på HDDn. Du kommer inte märka någon större skillnad.

Av Dalthor

Om man tycker 1400 nits är för mycket kan jag rekommendera svetsglasögon 😉

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dalthor

För mig introducerar denna gamla buggar. Lite screenflickering i windows med videos på andra skärmen och random datorcrasher ibland.

Av Dalthor

Detta va verkligen drivrutinen jag har väntat på iallafall! Sen önskar jag stöd i OBS och liknande men att slippa flimret är ju guld!

Av Dalthor

Är det fler än jag som märker av mindre screen flickering i multiskärm config? Eller hade min dator bara en bra dag? 😄

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dalthor
Skrivet av thomson:

Kör med chill på?
Uppdaterat till senaste bios på kortet.
Testa även att sätta fläktkurvan manuellt.

Skrivet av Gambit_2K:

Är dina idle temps 60/72c är något på tok... vid idle borde du ligga på både ~30/32c.

Chill på, senaste BIOS är installerat. Borde jag ju nämnt. Senaste drivisarna. Nystartad dator så ligger jag på 29/31 faktiskt men ska se om jag hinner testa lite mer. Tror den har svårt att komma ner till den tempen efter spelande och sen exit. Sen att FPSen har vart på 90~ en dag och 50-60 igår. Jag kan bara klia mig i huvet och skylla på att drivrutinerna inte är riktigt mogna. Som t ex. screenflickering och markören blir en svart fyrkant i stort sett. Bara på mainscreen men inte på den sekundära skärmen.

Av Dalthor

Körde lite "The Division 2". Jag kör Stockclock och undervolt på 980mV och grafikkortet tickar upp till 81c temp/104c junc. Tycker det låter rätt mycket? 1440p på nästa max allting utom volumetric fog som jag sänkte ett snepp. Standard desktop temps är 60c/72c.

Av Dalthor

Bästa som hänt sen Game of Thrones! Rå hit med popcornen!

Av Dalthor

Tips är att Borderlands handsome collection är uppe på steam för 100kr över 90% rabatt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dalthor
Skrivet av Petterk:

Det är bara en tidsfråga innan de får begära sig själva i konkurs hur som helst. När det gäller sjukvårdsrådgivning har de bara avtal med Stockholm efter februari och mars, och att Region Stockholm skulle fortsätta använda dem avtalet ut börjar se tveksamt ut. Det ihop med viten och skadestånd kommer inte göra Medhelp, Voice Integrate/Applion och Medicall långlivade här i världen.

Skrivet av Pepsin:

Det känns som upphandlingar bara handlar om vem som kan erbjuda lägst pris, resten är skit samma..

Det är exakt så det går till. Upphandlingar går enbart efter pris och inga kontroller på säkerhet eller garantier för leverans av tjänst. "Det är en fri marknad" är det jag fått höra när jag bett om ställa motkrav på bolag som lägger bud vid upphandlingar. Nu har jag bara erfarenhet av upphandlingar inom färdtjänst men med detta så börjar man ju se ett mönster.

Av Dalthor

Det borde heta om vetenskapsmän och nvidia 😉 ingen av dom som är av något större intresse för mig men lyckades gissa mig till 4/14 iallafall.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dalthor

Jag jag tänker på att med alla kryptovalutor och hur grafikkort är svindyrt och nära nog omöjligt att få tag på så kan detta bli oerhört prisvärt när det släpps? Även om det skulle släppas första kvarten 2019 eller t.o.m slutet av 2019.

Av Dalthor

Jag är bara osäker på om grejerna kommer fortfarande fungera efter nästa DLC.

Av Dalthor

Tänkte kolla om det bara va jag eller om det kändes som det fanns mindre intressanta produkter med bra pris jämfört med förra året? Jag hittade verkligen ingenting som jag va intresserad av i år. Jag kanske spanade efter fel grejer?

Av Dalthor
Skrivet av jocke92:

Ja det gör det. Men du måste koppla den via splittern. Så som i artikeln används en förstärkare som HDMI-växlare, för xbox, blueray, chromecast osv. Men använder man TV:n som HDMI-växlare får man bara effekten på den enhet som den är kopplad mellan. Om man inte kopplar om sladdarna

Ah. Jag va orolig att jag som använder förstärkaren som hdmiväxlare inte skulle kunna använda den för jag vill inte ha en massa sladdar bakom tvn med mina konsoller och whatnot inkopplat med detta system. dock är ju tvn väggmonterad och jag har mörkblå vägg bakom så får se om jag överväger nått sånt här.

Av Dalthor

Jag ska så ha en 480! Min gamla 7950 har gjort sitt och buggar på vissa spel jag har!