Inlägg

Inlägg som JewnaS har skrivit i forumet
Av JewnaS
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wiEEmaN
Ta ett X800XT PE för 2777kr samma pris klass som X800XL fast bättre kan man säga

Har inte varit ett dugg bra i test. 7800gtx spöade skiten ur det...

Av JewnaS

Okej, va jobbigt. Det är inte på alla mappar som tur är. Det är bara i mappar där det är mindre film filer, och inget som jag direkt måste spara. Så det försvinner väll om jag tar bort mapparna?

Nu när jag har gjort en tråd så kan jag även passa på att fråga om ett annat problem jag upptäckte alldeles nyss. Problemet handlar denna gången om MSN.

Det är så att när jag öppnar MSN-rutan så kommer det upp en liten ruta som säger att det har blivit ett scriptfel, då kan jag välja mellan att trycka nej eller att felsöka i scriptet. Men jag är inte så bra på sånt. Detta kommer alltså upp varje gång jag öppnar just MSN rutan, jag trycker bort det så funkar allt. Jag har testat att installera om MSN och så, men det hjälper inte. Nu den senaste timmen så händer det bara då och då.. :S Försvinner det så småning om kanske? ^^

EDIT:

Jag testade att byta namn på en mapp med film som jag fick fel på. Jag bytte namn på alla mappar som ledde till filmen, men det hjälpte inte. För övrigt så händer det bara på filmmappar med Miniatyrer som inställning! Vad ska jag testa härnäst?

Av JewnaS

Dataexekveringsskydd

Hej!

Jag skulle behöva lite hjälp. Grejjen är att när jag går in i en mapp som innehåller filmer, så kommer det upp ett felmeddelande... "Dataexekveringsskydd" på utforskaren typ så startas explorer om. Jag upptäckte detta problemet igår, och jag läste på ett ställe där dom sa att man skulle ta bort skyddet för utforskaren. Så jag gjorde det, men då blev datorn ännu konstigare och jätteinstabil, och tillslut efter några omstarter så crashade hela skiten. Nu har jag formaterat och till en början så var allt lugnt, men nu är problemet tillbaka!

Vad ska jag göra för att problemet ska försvinna?
MVH // Jonas

Av JewnaS

Alltså, jag kan inte hitta en svensk Windows XP Servicepack 1 någonstans. Jag ska få 186gb av min 200gb hårddisk, men får bara 128gb. Jag har fixat BigLba. När jag startar upp datorn så söker ide-kortet efter hårddisken och det står att den är 186 gb stor. Men i windows blir den inte mer än 128gb. Vad är problemet?

Av JewnaS

aJonator, förstod inte rikitigt va du sa, men jag har en moderkortsfälkt och ingen fläns...

Av JewnaS

Okej, någon som kan komma med fler länkar med moderkortskylning som ni vet passar mitt moderkort?

ESS: Hur vet jag att det passar mitt moderkort? Det står juh ingen info.

Av JewnaS

Moderkortsfläkten "knastrar"

Tja, skulle behöva lite hjälp. Jag har ett Epox moderkort (EP-8KDA3J) och moderkortsfläkten ligger emot på något sätt så att den då och då knastrar. Kan man byta fläkten enkelt? Jag har aldrig gjort det förut. Jag vet lite grann, jag har byggt min dator själv och bytt VGA kylning, så lite klarar jag av att göra själv.

Finns det annat än fläkt till detta moderkortet? Alla moderkort har ju inte fläktar, utan ...kylflänsar? Har jag för mig att det hette :).
Om jag nu kan köpa en ny fläkt eller någon annan sorts kylning så kan får ni gärna komma med länkar och förslag.

Tack på förhand // Jonas.