Inlägg

Inlägg som racer888 har skrivit i forumet
Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Får jag fråga varför ni skriver så här:

Hur vet ni det och hur vet ni inte att Nvida tweakar processorn som de gjorde med 9600GT där man tydligt ser att 9600GT presterar 90% ava 8800GT trots nästan halva mängden stream processorer:

Om Nvidia tweakar 9800GTX grafikprocessorn som de gjort med 9600GT är det inte endast ett överklockat 8800GTS 512 utan betydligt mycket mer.

JAg tror hur som helst att många av er i tråden underskattar 9000 serien. Blir det som de gjorde med 9600GT har vi ett monster kort.
----------------------------------------

3-way SLI heter det, inte tripple SLI.

Så där skriver en äkta fanboy^^

Av racer888

Nvidia hahaha pryo-elever på arbetet verkar det som:P Grafikkort ser ju så jävla fult, klumpigt och dåligt ut så att man garvar GOGOGO AMD/ATI!

Av racer888

rules of engagement

"Waste the moterfuckers!"

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ovard
Din stavning är ett LAGBROTT.

HAHAHAHAHAHAHAHA ROLFAMO!

ON:

Grymt snyggt! 10p!

Av racer888

Webbhallen sämre skit affär får man leta efter om man inte köper film och spel.

Har köpt 2 routrar den ena var inte en router utan en brandvägg även fast det stod på hemsidan och jag frågade i butiken om det var en router. Den andra routern jag köpte var det bara franskt språk på. Webbhallen ska man undvika till alla priser!

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ertan
finns Scythe om du inte vill ta ut

Problemet är att Infinty slår i i nordbryggan på min cpu kylare....:(

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ggustavsson
Ska sitta en platta på baksidan av moderkortet, så nej det går nog inte

är du 100% säker?

Av racer888

Thermalright ultra 120?

Tjenare har funderingar på att köpa denna kylare har 939 moderkort. Undrar om jag kan montera det utan att ta ut mobot ur chassit?

MVH Lazzve

Av racer888

När kommer ATI och Nvidia med sin nästa generation?

Tjenare undrar bara när deras nya generation kommer? Kan det bli i sommar eller senare vad tror ni?

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av impera
Tyvärr hade han kontroll på den, bland de snyggaste fångningarna jag någonsin sett - de musklerna man måste ha för att i den farten och nedåtrotationen hålla kvar bollen så att den inte slår ner innan hans egen kropp e sjuka.

Muskler explosvitet och spänst. Giants vann matchen på grund av deras attityd samt vilja att vinna till varje chans som fick ta. Patriots verkade inte ha det. Samt att när ett lag förlorar super bowl så gråter spelarna i laget. Jag såg ingen som låg ner på marken och grät...

Nästa år vinner Eagles!

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Slayzor
Om patriots hade Bestridit det där spelet så hade domarna dömt i patriots fördel för att mottagaren inte hade kontroll på den innan han slog i med ryggen i backen.

Han hade kontroll på bollen när han slog backen. Man såg det på reprisen som visades 10 gånger.

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av impera
Nej de vinner nästan inte alltid med 3 poäng. De anses spela den roligaste fotbollen för de spelar den mest offensiva, och visst det innebär att de släpper in mkt i sin endzone också. De tre senaste superbowl-segrarna har de vunnit med 3 poäng och det ser jag inga problem med, det är 2 tuffa lag som det inte ska skilja så mkt mellan.

Det mest offensiva laget är Colts FFS!!!

Av racer888

Jag visste att nästan att Giants skulle vinna. För när spelarna sprang ut på planen så började Giants dunka varandra u huvudet dom var tok laddade!! Medans new england bara gick ut på planen med som helst ingen attityd.
New England spelar grymt tråkig fotboll för dom vinner alltid nästan med 3 poäng....

Av racer888

Testa ta ett annat märke. Sen så bränn alltid i lägsta hastighet. Du ska inte spela eller göra några andra saker medans du bränner. Om det fortfrande kommer hack så är det din dvdbrännare som är trasig.

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mangemani
lazzve: varför inte testa dej fram?
det är det bästa sättet för att komma fram till vad som just funkar för dej.
finns ingen som kan måla upp ett komplett schema som just funkar för dej.

Har hittat ett tränings schema som jag tror passar mig känner igen mig allting vad som står i artikeln! Nu är det bara att köra!!! Tack för hjälpen:)

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av h0psi
Smarta ord från H0psi:)

Har spelat amerikansk fotboll så jag kör på det programmet som jag fick utav mina coacher. Så det går väl ut på att bli så atletisk som möjligt explosiv, kondition och styrka mm. Äter mycket mat nu, har gått upp ett par kilo dom senaste veckorna

H0psi hur skulle du vilja lägga upp det? Hur många gånger i veckan ska jag lyfta? Vilka övningar reps set mm? Jag vill bli så Stark som möjligt eftersom jag har lagt ner amerikansk fotboll... så snabbhet och explosivtet spelar inte lika stor roll längre. Vill gärna träna 4ggr i veckan för jag går inte på någon annan idrott eller aktivtet längre.

Vore toppen om du kunde redigera mitt program eller göra om det. Om du har tid och lust det skulle uppskattas något enormt från mig!

Det här är jag ialla fall så du vet hur jag är byggd på ett ungefär.

Ålder: 17år
Längd: 184cm
Vikt: 72kg

Bänkpress: 70kg
Knäböj 100kg
Marklyft: 120kg

MVH Lazzve

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av h0psi
Benspark behövs ju inte om man kör övningar som knäböj, men jag vill gärna veta hur länge du tränat förr (eller om du precis ska börja) och hur dessa träningsdagar ser ut inlagda i en vecka? Kör du 4 dagar i sträck och vilar 3 eller kör du ett pass i veckan, eller hur är det?

Jag kör mån,tis,tors,fre varje vecka.

Jag har kört grundstyrka i 4 veckor nu. 2 veckor med 15 repsare sen dom andra 2 veckorna blev det 6-12 reps. Har tränat av och till i ca 3 år. Jag kommer att köra detta program i 4-5 veckor hade jag tänkt mig samma övningar samma reps. Sen så går jag över till en annan period så att jag inte bryter ner mig för mycket. Om jag ska lägga i benspark vart isåfall? Schysst att ni tar er tid och hjälper mig:)

MVH Lazzve

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av h0psi
Urkass motivering. De lär inte vara lika glada när de får reda på sanningen.

Alla ni som kör smith, visst går det bra men man ska ändå blanda fria vikter med maskiner och fasta stänger. Man kanske klarar lite mer i bänkpress i smithen men andra saker blir lidande såsom hjälpmuskler (som kopplas in vid fria vikter för att stabilisera) ledband osv. Det är klart bättre att köra mycket fria vikter ur ett längre perspektiv än att briljera med 10kg mer i smithen. Det imponerar inte på många ändå.

Enda riktiga motiveringen till smith tycker jag är om man kör över 200kg i knäböj vilket är ganska nervigt även med passare, eller om man är själv på gymet och kör över medel i bänkpress utan längre vana.

H0psi undrar om du eller någon annan har några synpunkter på detta styrkeprogram som jag ska köra i 4 till 5 veckor. Jag är lite fundersam på att det inte finns någon benspark inlagd i programmet ska jag lägga in det och i så fall var?

Dag 1

Knäböj 5 X 6
Bänkpress 5 X 6
Dips 4 X 8
Push Down 4 X 8
Ben Curl 4 X 8
Stående Vadpress 6 X 6
Mage 4 Set

Dag 2

Markyft 5 X 5
Chins 3 Set
Rodd 4 X 8
Baksida Axlar 4 X 8
ryggresning 3 X 12
Biceps 6 X 6

Dag 3

Knäböj 7 X 3
Bänkpress 7 X 3
Pull Over 4 X 8
Triceps 3 X 8
Push Down 3 X 8
Mage 4 Set

Dag 4

Marklyft 6 X 3
Rodd 4 X 8
Latsdrag 3 X 8
Ryggresningar 3 X 8
Biceps 6 X 6
Mage 4 Set

MVH Lazzve

Av racer888

har det löst sig?

Av racer888
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Skaffa bättre processor och sänk upplösningen till 1920*1200 som är Full HD upplösning, inte 2560*.

Den där prollen ska klarar det utan problem Dojan......