Inlägg

Inlägg som Rambos_hier har skrivit i forumet
Av Rambos_hier

Battle for middle-earth 2 :). Jag som annars inte är speciellt förtjust i startegispel älskar det här spelet. Grymt skön känsla att lira på internet eller mot kompisar.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Persa
Har nu testat FIFA08 demot och det här är vad jag tycker om det.

Som ett stort Pro Evolution Soccer fan så föredrar jag det före FIFA08. Idag laddade jag ner FIFA08 demot för att testa hur mycket FIFA har utvecklats. Spelet är bättre än förväntat men har fortfarnade en del brister som PES spelen inte har.

Låt oss börja med grafiken. Grafiken är snygg, det är inget att snacka om. Jag tycker dock att spelarna är väldigt plastiga (det ser verkligen inte ut som svett). Resten är enligt godkänt då det enligt mig inte känns så next gen (vilket PES 2008 inte heller gör för den delen).

Till ljudet då. Musiken är usel som vanligt i EA spel. EA har faktiskt aldrig haft bra musik i sina spel och FIFA08 är inget undantag. FIFA08 knäcker dock PES spelens musik då musiken i PES aldrig varit någon höjdare. Det fanns inga kommentatorer och det gissar jag att det är för att det är ett demo. Resten känns typ som det borde göra med fotbollsspel.

Är det bara jag eller efterliknar FIFA-spelens kontroll mer och mer PES-spelens kontroll? Bara för ett par år sen, sprang man med trekant i FIFA medans i PES sprang man med R1. FIFA kopierade det och flyttade även genomskära passar från R1 till trekant, vilket är exakt som i PES. EA kanske insåg att kontrollen till deras spel inte dög. Det är nu dock ändrat till R2 (den är analog), vilket känns mer naturligt även om man är van med R1. Nu kanske det inte är nytt för FIFA08 då jag inte spelat FIFA07. Nu i detta spel så byter man spelare med L1! SAMMA som i PES! Vad jag minns från FIFA06 så bytte man spelare med X som man alltid har gjort i FIFA-spelen. Vad gör man med X nu förtiden i FIFA? jo man jagar bollen, exakt som i PES. Kontrollen börjar bli mer och mer lik PES. Känns som om EA har kollat mer och mer på sin framgångsrika konkurrent. Detta ska givetvis ses som en fördel då EA har halkat efter i spelbarheten. Man kan även låta målvakten springa ut genom att trycka trekant, exakt som i PES. Frågan är bara när detta laddes in då det inte fanns i FIFA för ett par år sen. Enda som fattas nu är att låta en annan spelare i laget jaga efter bollen med fyrkant.

FIFA har fortfarande problemet (min personliga åsikt) med att man skjuter med cirkel och inte med fyrkant. Varför anse6r jag att det är ett problem? jo man har oftast tummen vilad över antingen fyrkant + kryss eller trekant + cirkel. Att man har tummen över fyrkant + kryss är mest naturligt för mig (och typ alla jag känner). Det är därför idiotiskt att skjuta med cirkel, där man måste flytta tummen. Det är bara en tidsfråga innan EA byter plats på skjutknappen från cirkel till fyrkant.

Folk säger att det är bättre rörelser i FIFA än PES men jag vet inte om jag kan hålla med om det. Spelet har faktiskt blivit bättre, tack vare nya kontrollen som är till 95% en kopia av PES-kontrollen.

Mina slutsatser är att FIFA08 inte är så dåligt men det har fortfarnade en lång bit kvar tills det blir lika bra som PES-serien.

Jag är ett stort fifafan och kan verkligen inte hålla med dig om det ;). Vem vill lira ett spel med fel namn på spelare och sämre fysik än på fifa 08? Inte jag iallafall. Det pinsamma med PES är ju att man skjuter med fyrkant, vad fan är det liksom...
Lira mycket fifa så kommer du att älska fifa mer än pes ;).

Av Rambos_hier

Fifa 08 såklart :). 9/27

Av Rambos_hier

FIFA 08 IS TEH SHIT. Har väntat på det spelet i ett år nu :D. Sålde mitt NHL2K7 för 320kr på ebgames som jag köpte från USA för 250kr :).

Av Rambos_hier

Den senaste filmen jag såg på bio var this is england, 5 av 10.
Var smått tråkig och löjligt manus. De flesta vet redan att det finns lågintelligenta varelser, orka gå och se en film om dem.

Av Rambos_hier

Fan, nu blev jag taggad att köra lite, brb :).
Hmm missade med nåra hundradelar på tredjeplatsen med rallybilen.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aki||es
Funkar Guitarr hero till ps2 på PS3?

Jo, det funkar. Men du måste köpa en adapter för c:a 150kr.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonte[YoT]
Ja det är asbra!! I Sverige har vi inga riktigt rika, utan alla är istället ganska fattiga. Fantastiskt land det här.

"Alla är ganska fattiga"? Det är ju inte riktigt sant, eller hur? Jag skulle säga att jämfört med andra länder är det rätt så bra i Sverige finansiellt.

Av Rambos_hier

Funkade om jag minns rätt med 1680*1050 för mig iallafall.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Printscreen
Skumt företag som vill veta vad du kan om historia? Jag har aldrig visat upp några betyg. De kan ju inte lära sig något av dig av dem, eller har du precis gått ut gymnasiet?

Man ser ofta vilken karaktär det är på personen i fråga med betygen. Sjävklart behöver man inte visa betyg om man vill få något jobb som bara kräver styrka, men för ett kompetent jobb krävs oftast betyg för ens första jobb som t.ex. revisor.

Av Rambos_hier

Man förlorar studiebidraget om man skolkar 20% eller mer. Dock så får man en varning redan vid 10% och får gå igenom massa skit med kuratorer/sjuksköterskor.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ilja
Det finns, såvitt jag vet, ingen respektklausul i tryckfrihetsförordningen. Jag är heller inte bekant med någon respektplikt. Nog tycker jag att det är för lite respekt i världen, men det är ändå helt upp till var och en att välja vem eller vad de vill respektera.

Ja, har ju inte sagt något annat heller. Jag säger bara att det inte finns någon lag att man måste trycka muhammedkarikatyrer eller liknande.

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SVESK
Det verkar vara du som har problem med verklighetsuppfattningen, var vill du ens komma med ditt inlägg? Du vet vad yttrandefrihet är va?

Man måste kunna respektera andras folk religion och dess seder, det är inget krav på att man måste publicera karikatyrer på muslimernas profet, eller hur?
"Bara för att man har rätten till att publicera vissa saker så måste man inte göra det"
Ni kanske tycker att det är smart att reta upp 90% av muslimerna bara för att det är lagligt...
Men säg mig gärna mitt problem med att uppfatta verkligheten, har jag fel när jag inte tycker att det är nödvändigt att reta upp 100-tals miljoner människor, bara för att det finns något som kallas yttrandefrihet?

Edit: Ah, tack för ditt stöd Zartax

Av Rambos_hier

Den vanligaste nollningen är helt klart dricka blandat med laxeringsmedel, vilket jag hörde vi skulle råka ut för :/, får se hur det går dock.

Av Rambos_hier

Bootcha, Dinoman. Eran grammatik verkar ju inte vara mycket bättre den heller...

Av Rambos_hier
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oggee
Jag vill inte att du ska skriva på det här forumet. Vänligen respektera det.

Du har problem med verklighetsuppfattning, eller?
Finns som sagt viktigare saker i livet än att starta konflikter.
Bara för att man har rätten till att publicera vissa saker så måste man inte göra det...

Av Rambos_hier

Om muslimer inte vill att deras "hjälte" ska avbildas så ska han fan inte det.
Verkar ju som att folk har problem med att förstå detta. Det handlar inte om att man ger upp åsiktsfriheter osv. Det handlar bara om människor som vill tjafsa om något trivialt.
Ni skriver om att det bara är extremister som inte vill att muhamed ska avbildas, men det är flera hundra miljoner muslimer...

Av Rambos_hier

Det är ju bra att det är beroende på förarens lön som böterna sätts...
En man med 2 000 000 i månaden känner inte av 2000kr, men när det är 100 000kr, då känns det ordentligt.
Förresten så var detta ett grovt brott... man ska inte köra 67km/h på en 30 väg.

Av Rambos_hier

xD, snacka om att översätta med ordbok :P.
Snacka inte skit om babelfish, min föredetta franskalärare accepterade babelfishade saker, så babelfish är bra :p.

Av Rambos_hier

Försök stänga allihopa, då ser du nog att de helst ska vara igång...