Inlägg

Inlägg som fluthardt har skrivit i forumet
Av fluthardt

Varningsklocka:

"2009-11-19
Vi har lite problem med Paysons betallösning, tills dess att det är löst får ni använda förskottsinbetalning istället. Meddelar när felet är åtgärdat..."

Bara en hunch! Har aldrig hört talas om denna sida och har just inte tid att leta upp mer.

Sedan är första nyheten från 2009-11-17. Leta gärna upp mer fakta innan ni faktiskt köper. Eller är det bara jag som får dåliga vibbar? De använder sig utav "smileys" i löpande text.

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bingobelle

Känns fånigt men klarar inte ens den stora huvudfighten i red cliff då byn invaderas utav odöda. provat lättaste leveln men det hjälper inte.

Det kommer ju nästan hur många som helst och då menar jag "andra" delen utav fighten längre ner för backen.

Tycker inte heller att jag hittat några speciella vapen eller rustningar.

Är det för tidigt i spelet eller finns det ingen speciell utrustning ännu.

Kan man hoppa över denna fight nu och göra den senare eller försvinner den då. Är den värd besväret?

Dold text

Tacksam för tips.

Här har du lite tips, jag hade själv sjuka problem här men sedan började jag om och körde liten annan ordning:

Spring runt i staden och du kommer att hitta saker som gör kvällen enklare:
1. I en byggnad lite längre bort, bakom chantryt så finns det ett låst hus, bryt dig in och så får du se att det finns massor med olja där vilket gör att alla som kommer från slottet via övre vägen börjar brinna och dör mycket fort.
2. I ett hus i närheten så är det några envisa gubbar som har låst in sig, övertygar du dom så kommer de att slåss med dig uppe på kullen.
3. Om du inte klara att försvara militian där nere, plocka med dig en archer eller mage och dra upp folk. Lite fusk men det funkar.

Dold text
Av fluthardt

Här kommer några härliga lanecombon som man kan köra om man är fantastiskt uttråkad:

Corupted Deciple + Arachna / Armadon
Corupted sätter sin 2:a skill och Arachna eller Armadon slowar, räcker med en 5-7 stacks och sen är Corupted uppe i 120+ dmg i början. Ganska ägande.

Pandamonium + Pestilence
Pandamonium tar sin flick på närmaste hero, sedan springer pest fram och stunnar, och sedan stunnar pandamonium på det. Detta äger ännu mer efter lvl 6 då Pest drar ner armor och alla Pandas skills är physical

Nymphora + Legionnaire
Spring och ställ er mellan valfritt fritt torn, toplane (legion) och botlane för Hellbourn är att föredra men det funkar överallt. Legionnaire tankar, 2st sköldar är bra att ha till en början, stacka upp med träd. Blir ni inte gankade så tar ni ner ett torn på 2 min (EM) 4-7 min (Non-EM). När ett torn är nere så tar ni bara nästa. Motståndarna får ingen exp och Legionnaire blir feedad som fan

Vodoo Jester + Succubus
Vodoo Stunnar/Succubus sleepar närmaste hero. Vodoo sätter sin cursed ground varpå Succubus gör sin dmg skill på honom och han förlorar mycket hp så att Cursed Ground tickar mycket fint, får man in några skott så är det bara ett plus

Strökombon, inte så ofta provade och funkar inte hela tiden:
Puppetmaster + Pollywog Priest
Man har en effektiv disable tid på + 10sec totalt, räcker nog till att ta vilken som helst i earlygame Men kräver bra coordination

Av fluthardt

Nån annan som får detta:

Flera tabbar i FF visar sig som flera fönster i Windows 7 RC1? Inge speciellt men bara lite smådrygt.

Av fluthardt

Hallå,

Jag var hos läkaren imorse pga ett ryggproblem som smygit sig fram på senaste tid. Han konstaterade att det var en låsning i skulderbladet och att jag skulle ta en iprem eller liknande.

Jag är 20 år, frisk, gymmar 5ggr/vecka sedan början av sommaren. Jag har haft liknande smärtor förut men endast när jag står upp en längre tid men sedan igår har det kommit som ett knivhugg rakt i överdelen av skulderbladet. Det sticker till om man gör olika armrörelser och det gör ont som tusan.

Läkaren sa att det skulle gå över av sig själv och att jag skulle bara vila. Men jag har skolarbeten och jobb att göra och skulle inte gärna hamna efter.

Finns det någon speciell ryggövning som man kan köra på gymmet? Streching, jag brukar två varianter på ryggstrech (stå på alla fyra och sträcka upp ryggen eller stå upp, "dra" händerna framåt).

Jag sitter ofta, förmodligen aldeles för ofta men finns inte så mycket att göra åt. Läkaren sa inte så konkret vad jag skulle göra men tror ni att det skulle hjälpa gå till en massör eller liknande?

Tips uppskattas.

Av fluthardt

Har fortfarande inte fattat skillnaden, men. OEM vs "inte"-OEM? Skillnad för den första är ju 500kr billigare.

Av fluthardt

Ett Zombispel. Inte Resident Evil style eller L4D utan mer djupgående. MMORPG om man vill så. Vissa jobbar som soldater som försvarar mänskligheten mot havet av zombies eller andra som jobbar som forskare och försöker rädda mänskligheten genom att hitta läkemedel. Zombie viruset är dynamiskt och muteras med tidens gång och skapar vissa grupper av Zombis som kan "tänka", vissa som har mindre problemlösande möjligheter men de ska fortfarande vara gamla hederliga zombis som är slöa tills dess att de känner doften av friskt blod varpå de kan men måste inte gå in i frenzy på något sätt.

Om det inte ska vara ett MMORPG så kan det börja på olika sätt:
1. Du blir värvad till armeen och får uppdrag att vakta ett lagerkomplex för hemlig forskning. Det finns alltid andra intressen och vad som än är i lagret kommer ut och börjar infektera omgivningen. Obv att du klarar dig.

Vidare kan man få olika uppdrag att rensa specifika områden, rädda viktiga personer, Search and Rescue: helikoptersökning i storstadsområden efter överlevanden eller marktrupper för att göra själva räddningsarbetet.

2. Du är en forskare som jobbar med undersökning av en virussträng i DNA som är sövd. Ingen vet vad den gör då den inte har någon uppenbar uppgift. Bara att spinna vidare på något sånt, är inte helt insatt

3. Civilare, som har gått i pension, jobbat med någon slags forskning, Ex. professor i mental psykologi (take your pick).

4. Högre uppsatt politiker som ska ta itu med situationen samtidigt som den förvärras.

Finns så mycket som jag skulle älska om ett ordentligt zombielir som inte bara går ut på att spränga huvuden på zombies, även om jag gillar sånt. Men L4D är sådant men på fel sätt. Det ska vara som ett hav av zombies, inte waves där du själv måste välja vilken väg du tar för att komma till ditt mål istället för att det är en "bana". Det ska vara Downtown DC, eller t.om. Västerås

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ninotramp
Körde precis devourer förmodligen den roligaste hjälten. Usch vad jag hatar att ha Jereziah emot en.. Förmodligen bästa hjälten på spelet.

Nullfire blade mot Jeraziah och det är klart. Tyvärr är det altför ofta ingen skaffar det och sen springer han runt och tankar som ett djur och ingen kan komma åt honom. Men ack så kul det är när man spelar honom själv och ingen tänker på nullfire

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ChristofferC
Hmm jag skulle tro att ditt inlägg bryter mot deras NDA.

NDA lyftes för nån dag sen: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=17787

Sen: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=18425

Bara att vänta tills dom fixat problemen med servrarna.

Längar till lite nya heroes av INT - Support typen, då blir det nog bra fart Men nu har man annat att göra Högskolan börja ju nyss ^^

Av fluthardt

Windows 7 priser

Såg denna prismodell på Metro Teknik nyss:

Windows 7 Home premium: 199€
Windows 7 Professional: 309€
Windows 7 Ultimate: 319€

Står att eftersom Microsoft måste includera flera webbläsare i den europeeiska versionen så blir den därför dyrare. I W7 Ultimates fall så blir den 80€ dyrare. Tror ni att man kan få tag i en version från USA? Det är ju bara ett löljligt skämt om man ska punga ut 800kr bara för att få välja vilken webbläsare man ska ha. Jag kommer nämligen iaf att köra med dom flesta pga webbdesign.

Citat:

Av Metro Teknik
Efter att EU delat ut miljardböter till Microsoft för att företaget förstör konkurrensen på marknaden för webbläsare när företaget skickar med Internet Explorer i Windows, måste Microsoft nu sälja operativsystemet antingen utan medföljande webbläsare, eller med flera inkulderade webbläsare. Microsoft har valt det senare alternativet. Att en speciell europeisk version nu måste tryckas upp gör att priset stige

199 Euro är riktpriset satt på för Windows 7 Home Premium medan proffsmodellerna Professional och Ultimate ska kosta 309 respektive 319 Euro. En prishöjning på cirka 20 till 80 Euro beroende på version, jämfört med priserna i USA.

Från: http://www.metro.se/2009/08/25/80835/windows-7-blir-dyrare-fo...

Av fluthardt

Kolla med supporten här på SweC. Här: http://sweclockers.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=71

Köpte nya delar av Dustinhome och då var även minnet boven. Massa fel i memtest86+ och då bad jag om RMA samtidigt som jag var i kontakt med JMartoja här på forumet. Sjyst kille! Så han beställde ett nytt paket åt mig och sedan kom det någon dag efter RMAsedel så slapp jag vara utan minnen samt att jag kunde skicka tillbaka allt i originalembalage.

Som sagt. RMA och fråga om du kan få nya minnen samtidigt som du bifogar bilden på memtest.

Av fluthardt

Har gjort detta två gånger:

Pillat bort alla tangenter och sedan gått till attack med vatten och toapapper och rengjort varje tangent för sig samt att man får bort de mesta av smutsen under tangenterna. Funkar utmärkt och tar drygt en till två timmar och en bra massa toapapper :]

Tyvärr har jag inte tagit bilder, men anledningen var att katten välte min vattenflaska så det va lika bra att börja.

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JMartoja
Det mesta går att lösa, vissa lösningar är bara mer struliga än andra

Maila mig gärna, så fixar jag det imorgon bitti.

Mvh,
Jüri Martoja
Dustin AB

Tack så mycket! Ha en trevlig kväll!

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JMartoja
Hej!

I skrivande stund ser det ut som att ditt mail bör behandlas imorgon (om du mailade in idag), eller idag (om du mailade in igår). Annars kan du maila mig på jm@dustin.se så kan jag se till att det blir fixat.

Mvh,
Jüri Martoja
Dustin AB

Hej Martoja och tack för ditt snabba svar.

För mig är det endast viktigt att veta om jag kan göra som jag föreslog. D.v.s. köpa nya minnen imorgon och sedan skicka tillbaka de trasiga i samma förpackning så slipper jag vara utan dator vilket skulle vara väldigt bra.

Lika bra att jag mailar dig.

Hälsningar,
Felix

Av fluthardt

Hej JmMartoja,

Hur långt brukar det ta en vanlig vardag innan ni svarar på returförfrågan. Inget bråttom här men är detta möjligt:

Bakgrund: Köpte i juni delar till min nya dator och har lidit av BSOD (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) samt frysningar i OS vid random tillfällen. Har då kommit fram till att det är fel på minnet och kollat dessa genom memtest86+ under fyra timmar. Testet visar en massa fel och därför vill jag byta ut dessa.

Då undrar jag om jag kan göra såhär: Beställa nya minnen imorgon och sedan när de kommer fram, packa ner de gamla i kartongen som jag fått och skicka tillbaka? Då slipper jag oroa mig för frakten då förpackningen är "original" samt att det blir lätt att skicka tillbaka samma innehåll fast trasigt.

Mobilbild, ursäktar mig för kvaliten:
http://i114.photobucket.com/albums/n273/Marabou_lll/DSC00163....

Av fluthardt

Jag har också haft problem med min dator under senaste och äntligen igår så körde jag memtest86+ under en stund och hittade en massa fel. Mailade igår kväll och bad om RMA.

Själv hade jag säkert en upp till 10+ fel så jag led av BSOD: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL samt system instabiliteter.

Bra tips med att köpa nya minnen innan så kan du dels fortsätta köra samt så har du något att skicka tillbaka minnen i.

Av fluthardt

Glöm inte att lägga till denna: https://www.inet.se/kampanj/kampanj/fraktfritt-sweclockers-vi...

Ser bra ut annars!

Av fluthardt

Komplett har REA på grafikkortet denna vecka:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=488307

Lycka till!

Av fluthardt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av emigrating12
system.exe (om den verkligen heter system.exe och inte bara system) är en trojan.

Det är system endast.

Av fluthardt

System.exe använder 100% av CPU

Hej!

Har ett udda problem:
Vid udda tillfälle så börjar System (NT Kernel & System) använda 100% av CPUn. Vilket gör att datorn hänger sig och jag måste starta om den.

Använder Windows 7 RC1 64bit OS.

Följande hårdvara:
Core i7 - Stepping 4 / Revision C0/C1
Gigabyte X58-Extreme - BIOS version F4
6GB DDR3 1333Mhz
HD4890

Systemet är nyformaterat och alla drivrutiner är de senaste, även om några inte direkt officielt stödjs. Problemet uppstod även innan formatering men jag formaterade om pga att datorn vägrade starta upp windows.

Jag har aldrig provat överklocka utan allt är Stock.

Har inte hunnit köra memtest så länge, men kanske borde låta den löpa ett tag? Innan formateringen fick jag ofta BSOD: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL som jag tror är minnesrelaterat.

Temperaturer är OK ej över 50C på CPU.

Vad tycker ni att jag ska göra?