Inlägg

Inlägg som BooliBoo har skrivit i forumet
Av BooliBoo

Har min dator i annat rum och använde dosfräs för hål och sedan monterade jag kabelgenomförings beslag för att täcka hålet.

Av BooliBoo
Skrivet av LeVvE:

En bekant köpte till sig en massa grafikkort på Webhallen utan problem, även när det var skrivet "Max 1 grafikkort per kund".

Kan ju inte säga att de bryr sig speciellt mycket om vem som köper deras produkter och hur många.

Kanske hade lapp från mamma.......

Av BooliBoo

Finns det nätaggregat med lite mer flexibla kablar? De man köpt hittills har varit hårda jäklar.

Av BooliBoo

RTX 3090 för 18.990, dyrt men roligt.

Av BooliBoo
Skrivet av Dhanjel:

Hade gärna köpt FF7 Remake, hann inte spela klart det på PS4:an innan jag fick min XBOX Series X och sålde den.
Men 849kr är bara sinnessjukt.

Kanske att man köper Red Dead, hann inte spela klart det heller

Tar gärna emot tips på trevliga JRPG-lir på rean.

Bara vänta 3-6mån så har du det för 300. Det bästa med PC att priserna faller extremt snabbt. 🙂

Av BooliBoo

Går det fortfarande att göra såhär? Har själv en sån här deal som går ut till sommaren så tre år för strax över 900 är ganska värt trots att man inte spelar så många av spelen. Undrar hur många av deras 25milj prenumeranter som faktiskt betalar 149:-/mån?

Av BooliBoo

Blir nog bra, det är ju star wars. 😉

Av BooliBoo

Varför allt hat överallt, se det som att Microsoft kanske kan göra så att Diablo 4 kommer ut innan 2030, Starfield släpps i år. Visst kommer vissa vara exklusiva på konsol men de kommer på PC. Så försök se lite positivt på det hela, solen går upp imorgon också. 🙂

Av BooliBoo

Så tråkigt och tragiskt att sånt här säkert fungerar också.

Av BooliBoo

Dreams

Av BooliBoo

Är det något företag som kan ta 20.000 för ett headset är det Apple. Måste vara mästare att ta betalt och få det de begär. Men blir kul att se vad de kommer göra med VR/AR.

Av BooliBoo

Står på en hylla i en garderob, så får man en helt tyst dator.

Av BooliBoo
Skrivet av UndaC:

Med lite tur kanske @jonast eller @kenneth kan hjälpa med det imorgon. Jag själv är ledig.

Skrivet av JonasT:

Nu finns både denna intervju och den med Dennis Gustafsson om Teardown som podd!

Märkte det, tackar och bockar för bra arbete. Detta gör att dagarna går lite snabbare. 🙂

Av BooliBoo

Kommer denna som podd? 😟

Av BooliBoo

Det jag skulle vilja veta är om någon faktiskt betalar max pris för gamepass. Känns som de flesta har någon deal med 10kr för tre månader, 99 i månaden.

Av BooliBoo

Ratchet and Clank Rift apart

Av BooliBoo

Jag har Xbox gamepass ultimate för att jag fick det för 10:- för den tid man hade Live Dvs 3år som var den längsta. Har man barn tror jag tjänsten är riktigt bra men för äldre som kanske inte kan sitta 8tim om dagen och spela och hinner med kanske fyra spel om året så köp spelen istället. Då får du ju samtidigt spela de spel du vill och inte det Microsoft säger åt dig att spela. Vissa spel är bara där under en begränsad tid vilket är irriterande och man blir lite stressad om det är något man vill spela för man får reda på en månad innan att de försvinner.

Av BooliBoo

Revbensspjäll, skinka, prinskorv........... sen var det klart för min del. Enkelt och gott.

Av BooliBoo
Skrivet av twk:

Jag kan inte svara på exakt vad som borde göras, om A-traktorer ska förbjudas helt, om de ska förbjudas att köra på vägar med hög hastighetsbegränsning eller annan lösning. Som där fungerar idag är inte ett bra alternativ.

Det värsta är ju att då får de bara åka i stan och ordna köer på Essingeleden.

Alla får helt enkelt en stressboll de får ha i bilen och klämma på. 😉

Av BooliBoo
Skrivet av twk:

Att jag stör mig på fordon som kör en bråkdel av den tillåtna maxhastigheten innebär inte att jag gör farliga omkörningar.

Jag, och många med mig, anser att det är fel att vi har fordon som högst får gå i 30 km/h som kör på vägar där hastighetensgränsen är den flerdubbla.

Så ska vi förbjuda dessa fordon? Tycker ändå många köra åt sidan om plats finns för att släppa förbi bilar. Men är det att de stannar upp trafiken som är problemet och att du inte kommer om eller är de en trafikfara eftersom du inte ser att de kör så sakta som de gör? Eller kör de dåligt så de är en fara för trafiken?

Kör själv ett fordon om dagarna som bara går 80 och även om jag kör 80 på 80 väg så ska alla bilar om oavsett och jag får göra kraftiga inbromsningar x antal gånger per år för att bilar inte ska smälla. Fattar inte att folk chansar så otroligt mycket men de kör nog efter principen det har inte hänt än så varför idag. Så otroligt mycket stress i trafiken så jag vet inte vad.