Inlägg

Inlägg som Elite har skrivit i forumet
Av Elite

Tycker att det var en bra pilot, ska definitivt följas!

Av Elite

Det är roligt med design ändå, jag tycker X10 är väldigt ful, samtidigt som jag tycker Nexus One och Desire är bland de snyggaste mobilerna som finns

Av Elite

Jag har en Nexus One vilken jag antar har samma ljudchip som Desire kommer ha och ljudkvalitén är inte mycket att hurra över, ändå har jag relativt dyra in-ear(500:-). Väldigt burkigt, noll bas. Om det finns eller kommer komma möjlighet till equalizer om man rootar har jag dock ingen koll på.

Av Elite

Om jag måste välja en får jag nog säga sjömansbiff som stått och puttrat riktigt länge för att köttet ska vara så mört så det ramlar sönder i munnen. Mycket svartpeppar också så den blir lite starkare än den normalt ska vara

http://www.alltommat.se/polopoly_fs/1.642!image/1084779213.jpg_g...

Av Elite

Här är mitt bidrag av Dylan på väggen, har fått äran att ha den största bilden på min wall of fame

http://i45.tinypic.com/34eyloo.jpg

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fr1dd
Och nu när man bara är 22 år och blir fullbetald installations-elektriker i juni så är livet bra. Har ju klättrat stegen från 12460kr/mån när jag var 18år till 25300kr/mån nu vid 22 år. Dock efter ha gjort sina 1600 tim/lärlingstid så hoppade man upp till 21000kr/mån så det var ett stort steg där.
Grundlönen för en fullbetald ger väl ca 336000kr/år men eftersom jag jobbar på ackord så ligger väl genomsnittet runt 400000kr+/år. Och då har jag t.ex inte ens läst in Matte B för det behövdes inte :). Dock så fanns det ju ämnen som ellära och kraftelektronik (jag tror det hette så) som krävde nya mattekunskaper ändå. Om du däremot skall läsa in allmän behörighet så tror jag att Matte B krävs så det är aldrig fel att läsa in det ändå.

Jo, jag hade väl också ganska tur som fick en foten på ett av de bäst betalda jobben som går att få här utan flera års utbildning, tjänar ca 330k/år. Så pengarna klagar jag verkligen inte på, jag känner bara att jag inte är gjord för detta, för enformigt och outvecklande helt enkelt.

För att få ett mer varierande och intressant jobb men ändå behålla min lön känner jag att jag måste läsa vidare. Håller koll på lediga jobb hela tiden men butiksjobb eller andra industrijobb som går att få utan högre utbildning kommer inte ge mig något mer än det jag har nu.

Jag har dessutom en nätverksutbildning från gymnasiet, men den har inte ens varit nära att ge mig ett jobb. Alla nätverksjobb kräver flera års erfarenhet och alla möjliga certifikat.

Av Elite

Vad tror ni om att läsa språk? Tänker på svenska/engelska, om jag bestämmer mig för att matte inte är min grej och jag inte kommer palla en ingenjörsutbildning. Tänker mig jobb som t.ex översättare/tolk/copywriter osv. Är mycket mer intresserad av språk och ord än av siffror, men ger en språkutbildning så mycket? Känns spontant som att det handlar mycket om att glida in på ett bananskal med sådana yrken.

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xrl
självklart inte

Jag kanske ställde frågan lite fel, men det jag undrar egentligen är väl..

finns det någon mobil som är typ som iphone men är bättre

spelmaskin, musikmaskin, internet, MSN vore najs, touch, mkt minne, bra att kolla film på men gärna med multi tasking och snabbare processor..

har letat det närmaste jag kommer är nog HTC HD2 men den ska tydligen inte vara lika spel och ungdomlig som jag förstått det

Nexus One. Android är mest likt iPhone OS och har många likadana apps. Bättre skärm, snabb med multitasking osv. Dessutom billigare än 3GS.

Har haft den en månad nu och har väldigt svårt att se hur någon skulle kunna vara missnöjd med den.

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Huddit
Den är inte överlägsen på något sätt. Jag skulle valt en Andriod telefon idag. Har mycket mer gratis apps än Apple.

http://www.swedroid.se/wp-content/uploads/2010/02/freevspaid_...

iPhone har fler gratisapps än Android, den bilder visar ju bara hur många procent av totala antalet program som är gratis, det är ju ointressant.

xrl: Det går inte att säga vilken som är bäst, det är från person till person. Man får fundera på vad man helst vill att den ska vara bra på och köpa utifrån det.

Av Elite

OS'en är ju trots allt ganska lika, men jag skulle nog ändå säga Android, mer möjligheter helt enkelt. Dessutom slår skärmarna på de nya Android-mobilerna de skärmar som finns till iPhone OS ganska rejält änsålänge.

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av UndCon
Nu när HTC släppt Desire kan vi väl hoppas på att Sense kan föras över till Nexus?

Det är redan gjort

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634378

Av Elite

Spännande, ska följas! Går själv i funderingar på att investera mina pengar i något vettigare än ett E-sparkonto, då det inte ger så jävla hög avkastning

Av Elite

Maemo är också byggt på Linux. På vilket telebolag ska du förlänga abonnemanget så man vet vilka telefoner du har att välja på?

Av Elite

Budget? Krav? Jag rekommenderar ju klart Nexus One över Hero om priset inte spelar någon roll.

Av Elite

Sardinien eller Korsika helt klart! Medelhavets bästa stränder och vatten, och väldigt fin natur. Nackdelen är väl att det är lite dyrare än de flesta ställen, men inte dyrare än Sverige. Men går snabbt och billigt att flyga dit.

Bonifacio är en cool kuststad på Korsika, byggd högt upp på en klippa.

http://farm3.static.flickr.com/2326/2137212619_ae8683e675.jpg

Väldigt varierande landskap på en så liten ö dessutom(18x8 mil). Perfekt att hyra bil/scooter några dagar.

http://www.bugbog.com/images/galleries/corsica-pictures/rondinar...

http://www.andersreizen.nl/jpeg/fr/fr04n02zh.jpg

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joka_90
Kanske har något att göra med att du inte kan köra n och b/g samtidigt.

Så när telefonen som använder b eller g ansluter så kopplar D-Linken om hastigheten och buggar ur.

Har iaf för mig att vissa av D-links prylar inte har stöd för olika hastigheter.
Testa att Forca routern att köra g. Om du kör n på de andra datorerna vill säga.

Kör dock G på ena datorn och N på andra utan problem, men ska ändå testa och se om det hjälper

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
D-Link höll lägre kvalitet förr, deras nya produkter fungerar utmärkt. Vet inte hur många trådar man ska behöva skriva det i.

Ne exakt, tror inte det är routern i sig, funkar som sagt me andra enheter, t.ex två datorer och PS3an. Funkar även perfekt med min andra mobil. Så måste vara mobilen som gör det på något sätt, men hur det går till förstår jag inte.

Av Elite

Re: Jag vill ha en Nexus One!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teknocide
Jag förväntade mig att det redan skulle finnas en tråd om denna "iPhone-dödare".

Det gör det också http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=8...

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av muppens
Låter VÄLDIGT udda, vad är det för router?

Glömde skriva, det är en D-Link DIR-655 som annars har funkat helt perfekt sen första dagen. Har även kört fler än 2 enheter samtidigt utan problem tidigare, så är telefonen som gör något skumt.

Enkronan: Ja, både telefonen och routern har senaste mjukvaran.

Av Elite
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Enkronan
Skaffa mobil där du ringer gratis till allt.:) Jag hade IP-tele och olika märken och bolag och sämre skit får man leta efter.:S

Tror att du missuppfattade mig lite. Det handlar alltså om en mobiltelefon som är ansluten till det trådlösa nätverket, inte en IP-telefon,