Inlägg

Inlägg som Morfang har skrivit i forumet
Av Morfang

Det är inte lägre minimidebitering, utan en fast månadsavgift på 49 kr.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Höglund
http://www.cellink.com.au/products/images/t65.jpg

Ericsson T65, dock utan displayglaset samt att den glappar i belysningen. Har haft den i snart 10 år, helt sjukt bra telefon.

Har lite svårt att tro att du haft den i 10 år, då jag haft min i 4-5 och jag införskaffade den när den var rätt ny. Underbar telefon, dock saknas ett par rader på displayen, belysningen glappar och utgående samtal bryts lite då och då.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SunQ
Säker på att du inte stoppat i hörlurskabeln i Line Out utgången? Där spelas allt på högsta volym och man ska sänka på eventuell förstärkare eller dyligt. Om du nu använder dig utav vanliga hörlursutgången vet jag ej vad det kan vara.

Min Line Out på iRiver H120 spelar då på samma volym som den vanliga hörlursutgången.
Jag tvivlar dock på att han överhuvudtaget har en speciell Line Out på sin Creative-spelare.

Som sakt så är det nog inte lurarna du ska oroa dig över, utan öronen.

Av Morfang

Re: Sonyericsson k608i!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av erik_83
hej!
Har fått ett erbjudande från 3 att jag får den telefonen och 500 min istället för 300 om jag förlänger mitt abonnemang.så de jag undrar är helt enkelt är den mobilen nått att ha ? vore tacksam för svar för dom skulle ringa till mig igen om några dar! Mvh erik

Skulle du kunna fråga ifall de ringer ifrån Resultat när de ringer?

Själv tycker jag K608 verkar vara en helt ok telefon, dock lite synd att den inte har plats för minneskort, så att använda den som mp3-spelare är nog ingen idé.

Du kan annars få en 6680 gratis med istället, säg det till han/hon, jag skulle hellre tagit den, den är mer nice, dock lite större.

Av Morfang

Inte kan man väl köa sovandes i bilen heller? Vilket fusk

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Icystriker
Kan man portera sitt nuvarande tre-abonemang till ett nytt tre-abonemang.
Tycker det verkar så, i och med att de säger att priserna gäller om man vill ha ett "nytt" nummer.

Någon som vet?

Du kan förlänga ditt tre-abonnemang om du har mindre än tre månader bindning kvar, alltså ta en ny abonnemangsform samt en ny telefon. Är osäker på hur priserna är på telefonerna då, men det vore ju konstigt om det är billigare att portera ett nummer än att stanna kvar som kund.
Där jag sitter och säljer är iallafall telefonerna gratis vid förlängning.

Av Morfang

Ett tips, portera ditt nuvarande nummer och få telefonen gratis

Av Morfang

Jag skulle lätt ha bytt. Har själv använt en H120 i ungefär ett år nu, är mycket nöjd och H320 är ju knappast sämre.

Av Morfang

Som jag förstått det så kan plus-abonnemangen endast tecknas med bindningstid.

Av Morfang

Du kan väl ta en slutfaktura på 149 gånger det antal månader du är bunden? Det kan ju dock bli en rätt stor peng om du är bunden en längre tid.

Av Morfang

H120 har radio

Av Morfang

Om du nu skulle använda en Pocket PC som grafräknare så måste du nog låna en vanlig grafräknare på prov, tror inte det uppskattas om man har med en Pocket PC.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patriiik
gjorde ja bort mig me Z800 ist för 6680 om det hade varit så med den med? ^^ kom på de efter =P

Personligen tycker jag Z800 är bättre som telefon, bättre batteritid och så. Men 6680 har ju symbian, det är nice. För det som du tog så skulle 6680 kostat 495, du kan ju alltid ångra och skicka tillbaka och ta nytt om du vill.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GAPa
Kan det vara http://www.ticalc.org/archives/files/fileinfo/235/23536.html? Nåja, nu fick jag en anledning att installera TI:s programvara på den nya datorn.

Det kan nog mycket möjligt vara det, var exakt samma start-screen och modeller och så iallafall. Testa pingvinspelet som finns gömt i detta, tror det var på x2-knappen, eller någon av de andra på vänstersidan, har inte räknaren här, så jag är inte säker.

Det finns även multiplayer-funktion(till Bubble Bobble), dock så var sladdarna man fick med Ti-83+ väldigt korta, så att spela multiplayer på lektionstid utan att det syntes var lite klurigt.

Av Morfang

Jag spenderade alltför många timmar av min gymnasietid med att spela Bubble Bobble på min Ti-83+, det borde ju fungera minst lika bra till Ti-84+.
Det var hela spelet med 100 banor + ett hemligt bonusspel. Vet tyvärr inte vart det kom ifrån, vi lade över det mellan räknarna, men det är väl bara att googla.

Av Morfang

Det är 5mb inbyggt i Z800 ja. Sen får du ju olika mycket minne med beroende på vart du köper telefonen.

Varför inte 6680 istället för 6630? Det är ju ungefär sammma telefon, fast 6680 är sjukt mycket snyggare.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patriiik
hur skulle det gå till om man gör så? lagligt?

Det är 100% lagligt, jag jobbar som telefonförsäljare, vi har lite andra erbjudanden än butikerna ibland, oroa dig icke. Just nu är det bara så att vår order-sak inte vet om man porterar nummer eller inte, tills de har ändrat det så ger de ut telefonerna gratis, vet inte hur länge till det kommer vara kvar, antagligen tills någon orkar ändra. Onödigt att använda tråden för chatt dock, skicka ett mail till morfang@lokalen.org alternativt lägg till morfangtorfang@hotmail.com på msn om du har fler frågor.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patriiik
smsar mkt så tänkte ta mess.. skulle de me fungera?

Mess funkar utmärkt det med

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patriiik
blir nog Z800 då ja mer gillar clamshell och designen på den än k608 som ja tycker ser väldigt tråkig ut. och Z800 duger gott o väl. tack för svaren

Ska du teckna ett nytt tre-ab? Antar att du ska ha Mini då, kan fixa så du slipper betala de 995 kronorna som telefonen egentligen kostar om du vill, samt slippa avgiften för att teckna abonemanget. Hoppas inte detta tas som reklam eller så, jag tjänar inget på det, jobbar på timlön, men det är fel på registrerings-saken på telemarketing-företaget jag jobbar på så alla telefoner är gratis även med de mindre abonemangen när man nytecknar(samma pris som vid portering enligt tres hemsida).
Maila till morfang@lokalen.org om du är intresserad.

Av Morfang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kryll
Precis så ja, som te.x. om jag ringer för mer än mina 120min så betalar jag 1.66:-/min fast hadde jag haft 300min fri samtalstid hadde jag betalt 0.99:-/min ut över mina 300min.
http://tre.se/templates/SubscriptionPlan.aspx?id=656

Nja, det stämmer inte riktigt, alla tre-abb kostar 2.50:-/min dygnet runt efter att du ringt upp dina fria minuter.