De flesta verkar ställa sig samma fråga: kommer fler trevliga erbjudanden i veckan? Svaret är givetvis ja – åtminstone för den som hänger med i direktsändningen och tar reda på vad Webhallen har i rockärmen för SweClockers alla medlemmar.

IMG_1379.jpg

Alice från Team Webhallen laddar upp inför gästspelet hos SweClockers.

Mitt under brinnande Black Week gästas studion av Alice från Webhallen, spelexpert och välkänd streamer, som tillsammans med SweClockers testredaktör Calle @CrispVanDahl Vahlberg kommer att bjuda på en festlig uppesittarkväll för shoppingsugna teknikfantaster.

Livestreamen drar igång torsdagen den 23 november klockan 21:00 och under sändningen väntar fem särskilt utvalda drops och erbjudanden, både för uppgraderingssugna prestandajägare och den som ser fram emot en riktigt härlig gamingvinter. I vanlig ordning gäller det att vara kvick på avtryckaren – erbjudandena är begränsade och kan snabbt ta slut. Missa inte!

webhallen2.PNG

Sponsras av Webhallen
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Webhallen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

Black Week på Webhallen