För ett litet tag sedan drog PNY igång en 3D-tävling med uppdraget att teleportera SweClockers-gubben till vikingatiden och rendera en egen tolkning av vår berömda maskot. Från ett tiotal finalister har medlemmarna röstat på sina favoriter och nu är det dags att presentera det vinnande bidraget.

6-andykarn.jpg

Överlägset flest röster föll på ingen mindre än @Andykarn, som med stadig hand 3D-renderat SweClockers-gubbens gedigna förberedelser inför stundande år 1 000. Som vi alla vet är ett millennieskifte någonting särskilt och för att inte ta några onödiga risker är "Swen" i full gång med att säkerhetskopiera runstenarna – ifall katastrofen skulle vara ett faktum.

Som belöning för det fantastiska bidraget kammar vår runstensfantast till medlem hem ett riktigt renderingsmonster: PNY RTX 4000 20GB Ada Generation till ett värde av hela 22 999 kronor. Stort grattis önskar SweClockers och PNY!

Sponsormeddelande

Prestanda för oändliga möjligheter

NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen är utformad för att leverera otrolig prestanda för professionell grafik, video, AI och beräkning. Genom att sätta en dramatiskt högre grundnivå för GPU-prestanda markerar de en avgörande punkt för AI, ray-tracing och neural grafik.

PNY RTX 5000 32GB Ada Generation
PNY RTX 4000 20GB Ada Generation

Sponsras av PNY

1280px-PNY_Technologies_logo.svg.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med PNY. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.