Razer Diamondback

IMG_6403.jpg

Egenskaper

Värde

Tillverkare

Razer

Modell

Diamondback

Mått

125 x 60 x 36 mm

Vikt (utan kabel)

86 g

Knappar

7 stycken programmerbara

Brytare

Hyperespons

Sensor

Philips Twin Eye 5G lasersensor

Känslighet

100–16 000 DPI

Uppdateringsfrekvens

125, 500, 1 000 Hz

Razer Diamondback fick med återkomsten belönas med laser sensorn Philips Twin eye 5G, vilket är densamma som sitter i Mamba Tournament Edition som har testats tidigare. Likheterna fortsätter med Hyperespons-brytarna och även rullhjulet, där formen och mängden knappar är det som skiljer den åt från Mamba.

IMG_6400.jpg
IMG_6402.jpg

Likt tidigare modeller handlar det fortfarande om en ambidexter form, komplett med knappar på båda sidorna av musen som kan omprogrammeras beroende på handfattning och behov. Utöver det besitter Diamondback inga ytterligare knappar utöver det vanliga.

IMG_6401.jpg
IMG_6405.jpg

Hela konstruktionen består av matt plast med gummigrepp på vardera sida, vilka är skålade inåt. Det delvist upplysta rullhjulet har en greppvänlig gummiyta, som till skillnad från Mamba inte har stöd för höger- och vänsterrullning. I övrigt finns en belyst logotyp samt en nästan helt omslutande list.

IMG_6404.jpg

USB-kontakten är iklädd i guld som är följt av ett bastant plasthölje. Kabeln har en längd på 2 meter, med en omslutande, flexibel och lätthanterlig kabelstrumpa.