Mardrömsleveransen från Proshop var tom

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dinkefing:

Tycker det är dålig stil av TS att inte följa upp i tråden. TS har uppenbarligen lagt till väldigt mycket tid att skriva i tråden så länge problemet var aktuellt och sedan när det väl lösts tvärt slutat skriva i tråden.

Det minsta man göra är att skriva en kort summering om hur allt slutade. Alla användare som läser det skulle gagnas. Men ja Proshop är oseriösa.

Man bör inse att livet (eller dess motsats) kan komma emellan på alla möjliga och otänkbara sätt innan man tycker något om någon random trådskapare, tycker jag.

Permalänk

Hej,
Som någon var inne på här så kom livet i kläm i mellan.
Jag fick till slut en ny telefon. Den var trasig, och de skickade ut en RMA blankett. Jag var trött på posta telefoner land o rike, och lever nu med att jag inte kan använda SD-kortshållaren pga jag måste använda SIM2 för min SIM-kort. Detta då SIM1 har taggar som sticker upp någonstans inuti mobilen, som river sönder SIM om jag försöker montera det i SIM1.
Jag håller på letar efter en iPhone nu.
Mycket pga Sony slutat supportera.
Ursäkt till er som önskade en tidigare uppdatering, men det var inte läge förrän nu tyvärr. Den som väntar på något... ja, ni fick vänta länge denna gången.
Summa summarum, vill inte måla fan på väggen för jag har hört om att Sony har undermålig QC (ta mig inte på orden på det, detta är 3:e eller 4:e partsinfo). Men kan vara så att Proshop har en del måndagsexemplar i både sortering och sortiment. Plus så kan jag bekräfta deras emballage är under ALL kritik. De borde inte ens få skicka emballage i deras emballage. Uselt. Återkommet inte som kund.

Permalänk
Skrivet av Cove:

Efter att sett tråden först idag och läste igenom den, så blir man ju nu nyfiken.
Hade ju hoppats att det lösts inom ett par dagar (eller aldra senaste inom 2-3 veckor) men detta är bara för dåligt.

till TS, skickade du ProShop datan om att paketet blev lättare (och var) ? Det borde rimligen utesluta dig och *kanske* snabba på beslutet?
Eller du kanske redan fått varan men inte uppdaterat tråden ?

Jag meddelade ProShop om att paketet hade lättat i vikt vid en anhalt. Så de var varse. Men tog ändå på sig full tid på SLA klockan. Ingen service i onödan, eller öht då.

Permalänk
Skrivet av Cobritti:

Beställt på Proshop!

Så här såg mitt rtx4080 emballage ut när jag hämtade ut det på postnords ombud! Blev livrädd att någon hade mixtrat med kortet. Men resterande låda var orörd!

Kanske var det att limmet hade släppt eller kan kanske någon har kollar in för att se om det var värt att sno sakerna?

https://i.imgur.com/lQXpcFo.jpg

Kanhända bägge delar. Men deras emballage är USELT. Så pass uselt att det borde vara olämpligt att ens frakta sig självt. Men så går det väl när de ska dra in på marginalkronor. De köper en gammal uttjänt lomhörd travhäst och gör eget karlssons klister i omklädningsrummets gamla badkar?

Permalänk

Tror det tog ungefär 6 veckor att få telefonen och den var defekt. Sen därefter har jag inte orkat lämna in på RMA. Ska gå till lokal förmåga här i stan och be dem åtgärna det gär SIM-kortsproblemet.