Inlägg

Inlägg som hoan har skrivit i forumet
Av hoan

Jag har nyligen bunkrat upp med några av dessa
https://www.decathlon.se/t-shirt-gym-100-herr-vit-id_3185449....
Väldigt sköna simpla billiga tshirtar

Av hoan

Minns att jag reggade mig för att jag hade problem att få igång hwmonitor på min nya win installation så anslöt mig för att fråga om råd

Av hoan

+1 bra inlägg
Nu är vi ett steg närmare att slippa hålla på med microsoft trams för att kunna spela spel

Av hoan

Har ingen CD/DVD läsare längre i datorn men har en usb cd/dvd läsare/brännare liggande om det absolut skulle behövas, man vet ju aldrig

Av hoan

Jag jobbar natt och sover på dagarna så känner igen problemet, har löst detta med mörkläggningsgardiner, de finns i alla möjliga utföranden så alternativen är många
https://www.google.se/search?q=m%C3%B6rkl%C3%A4ggningsgardine...

Av hoan

Om datorn bootar upp korrekt enligt moderkortets fel lampor verkar det inte vara problemet, utan problemet verkar tyda mot att ditt grafikkort ej går igång, har du möjlighet att prova ett annat grafikkort ?

Av hoan

Personligen dricker jag enbart Nocco på jobbet när jag har en dålig dag, jag arbetar natt och ibland räcker inte kaffe för att hålla mig i fas med världen och då kommer Nocco in i bilden, har ingen speciell anledning varför jag dricker den mer än att jag fått för mig att det ska vara bättre än alternativen detta helt utan uppbackning av något.

Av hoan

Kommer inte på något som kan hjäpa dig mer än att själv ringa till Zitius och prata med företaget, låter som de hanterat din felanmälan på ett väldigt oproffsigt vis för att förklara vad som hänt så de har informationen då något tydligt går fel med kommunikationen mellan AllTele och Zitius.

Av hoan
Skrivet av clozed:

Överklockar för första gången och kör prime95 för stabilitetstest. Har en 3770k (ivy bridge).

Hittills har jag klockat till 3900Ghz men nu när jag kör prime95 så går tempen uppåt 95c vilket får mig att avbryta då jag ej vill överhetta processorn.

Hursomhelst, när jag utför mina dagliga aktiviteter kommer jag aldrig över 70c. Jag vill maximera klockfrekvensen men inser att stabilitetstestning kommer att bli ett problem när den ökar.

Bör jag köpa en ny kylare enbart för att klara prime95? Om inte, finns det något mildare sätt att testa stabilitet?
Vad är det värsta som kan hända om mitt system är instabilt pga. det är ej testat?
Kan något gå sönder eller är det bara en blue screen jag har att vara rädd för?

Vi börjar med vad som kan hända om du inte testar dina överklockningar, 2 saker antingen fryser datorn eller kommer din processor att genomföra felaktiga beräkningar när den inte är på en vad folk kallar en "stabil klock", har inte varit med om eller hört från vänner att deras hårdvara gått sönder pga överklockning som inte varit helt uppåtväggarna hjärndöd.
I ditt fall är ingen av dessa saker nödvändigtvis kritiska men kan vara väldigt irriterande.

Sedan har vi hur du kan testa din överklockning, här finns en hel uppsjö av olika alternativ som är "bra" på olika saker men prime95 är utan tvekan det bästa stresstestet för din cpu vad den än ska användas till.

Om din cpu når 95c borde du se över 2 saker, om du kan klara din överklockning på lägre volt eller din kylning.
Att köra på en klock som överhettar din cpu när den når 100% load är inget bra alternativ och kommer tillslut att ge dig väldigt dåliga resultat då värme kommer bland annat leda till throttling och att ge din cpu en kortare livslängd.

Av hoan

du behöver ej godkänna att vidarebefodra din epost till en annan epost, dvs epost1 behöver ej epost2's godkännande för att sätta upp ett automatiskt filter för vidarebefodring.

Av hoan

Skärm BenQ XL2411T
Varierar mellan 1920x1080@144 och 1440x1080@144 osäker vad jag gillar mest.
Rank Globalelite
Spelat ca 1k timmar med denna skärm.

Av hoan

Helt underbart! jag älskar att kolla på esport och tycker om mycket olika esport, denna typ av sida underlättar för mig mycket då slipper jag yra runt på alla möjliga sidor för att hitta tider för olika turneringar och events, ska rekommendera den till mina vänner som även de följer esport.

Bra gjort!

Av hoan

Vad exakt skriver du in när du säger att du skriver in din routers ip i adress fältet, vilken webläsare använder du ? utan mer info kan vi inte hjälpa utan ställa massa dumma frågor

Något du direkt kan kolla är att du försöker gå in på http://[ipadress] alternativt https://[ipadress]
alternativt något som kan fungera med en asus router är att ansluta till följande adress http://router.asus.com/Main_Login.asp

Av hoan

Mitt första intryck är att det borde finnas lite prutmån, borde kunna övertala säljaren till 7k utan problem.

Av hoan

Jag använder Google Chromecast för min tv, jag har ganska smipla behov, utbudet med denna lösning är ganska stort då allt du kan se i din telefon kan även ses via din tv. Du kan även använda diverse extensions för att se på egna filmer från din hdd/cd/dvd etc.
Men kort och gott, Android telefon + chromecast = film på tv inom sekunder utan att behöva mer än förutsättningarna att din tv är påslagen och du har din telefon nära till hands.

Av hoan

Om du fortfarande letar råkade jag halka in på blocket och hittade en dator för 4000 i skellefteå, då det verkar vara din ort enl ditt konto kan detta vara av intresse.
https://www.blocket.se/vasterbotten/Speldator_till_bra_pris__...

hittade även en länk från youtube när liknande hårdvara används

https://www.youtube.com/watch?v=nn9i45Qiiio

Edit: hade ej läst hela tråden, såg enbart tidigaste inläggen. Ser att just denna annons nämnts tidigare. o/

Av hoan

Att enbart byta din ip adress är en temporär lösning då personen enkelt kan få din nya ip adress.
Här är en guide(vet ej om den är updaterad med nuvarande verision av skype då jag ej använder skype) som hjälper dig dölja din ip i skype.
https://community.skype.com/t5/Security-Privacy-Trust-and/How...

Om personen i fråga DDoS:ar dig borde du spara eventuella loggar som visar detta för att sedan anmäla personen till deras ISP.

Av hoan

Kan starkt rekommendera spotify, sen jag skaffade spotify i mobilen har jag inte haft behov av någon annan tjänst.

Av hoan

Detta beror med största sannolikhet pga csgo är ett väldigt cpu beroende spel och din cpu är inte av top kaliber.

Det enda tips jag kan ge är att prova olika "fps guider" för att hitta någon kombination av inställningar som ger dig vad du anser vara en spelbar upplevelse.

kan kasta ur mig några direkt exempel

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/43nrni/fps_...

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=7271146...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=330317...

Av hoan

Jag har en fotölj med en läslampa, blir endast när jag läser jag använder fotöljen då det är skönare att kolla tv i soffan.
Det blir vissa perioder då jag inte läser något alls, medans andra perioder kan jag sluka böcker i sträck.
Tror det hela hänger lite på känsla, ibland känns det totalt ointressant att läsa sina böcker men ibland är de mer intressanta än allt annat som försigår.
Mitt tips är hitta en speciel plats för läsandet, om du är ute efter skönlitteratur så bör det inte tvingas då kommer det inte ge något.
Men om det är fakta böcker rekommenderar jag att du brygger upp en stor kopp te/kaffe och tar fram lite fika och rakt av bara sätter dig och börjar plöja så snart det finns tid då du förmodligen aldrig kommer få samma "sug" efter att läsa dessa typer av böcker som en skönlitteratur.