Dinovo edge, pengar i sjön? krångel, krångel, krångel.

Permalänk
Medlem

Dinovo edge, pengar i sjön? krångel, krångel, krångel.

Tjoho.
Det behövs väl ingen större förklaring att jag äger ett Logitech Dinovo Edge. Mitt första ex krånglade, det tappa kontakten. Fällde jag ut distanserna på undersidan så försvann problemet, min egen slutsatts är att det var nåt klapp med batteriet eftersom t-bordet verkade starta om sig när det tappade kontakten.

Jag var lat och tog några månader på mig att kontakta cdon , där jag köpte det.
Jag blev erbjuden pengarna tillbaka (vilket jag dumt nog inte tog).

Jag fick ett nytt. Det jag har nu och har haft det i ca 6 månader. Nu kan jag inte ladda mitt t-bord (får ca 4dagars laddning oavsett hur länge den sitter i dockan). Det blinkar en gång grönt i batteri fältet och sen 4-5 röda och ibland när jag tar ur t-bordet ur dockan piper den och blinkar som ett epilepsi anfall.

Ikväll ska jag ringa logitech supporten och hoppas jag får ett nytt t-bord.

Vad vill jag men den här tråden? Klaga så klart

Visa signatur

minhembio.com/darkages

Permalänk
Medlem

Jag har också ett diNovo Edge och är riktigt nöjd med det, bortsett från en liten grej; tecknen på tangenterna flagar av. Detta är dåligt på ett så dyrt tangentbord.
Annars är jag dock som sagt väldigt nöjd, inte upplevt några av problemen du beskriver.
Det har läcker design, hög byggkvalité och batteritiden är grymt imponerande, behöver bara ladda det en gång var 3-4:e vecka ungefär, och då använder jag det ändå MYCKET.

Visa signatur

[Lian-Li PC-Q33 + Seasonic P-520FL + Gigabyte GA-Z170N-Gaming 5 + Intel i7 6700k + Silverstone Heligon HE02 + Corsair Vengeance LPX Black 16GB 3000MHz CL15 + Zotac GeForce GTX 1060 AMP! + Samsung SM951 128GB + WD Blue 4TB]

Permalänk
Medlem

Tiden gick men nu är reklamationen färdig och jag får pengarna tillbaka. Stor eloge till cdon som är mycket tillmötesgående.

Trist som faen då dinovo edge är ett riktigt snygg tangentbord som jag trivdes mycket med.

Nu kör jag med ett gammalt IBM modell M. Sämre på många plan MEN det är en fröjd att skriva på och byggkvalitén är otrolig!

Visa signatur

minhembio.com/darkages

Permalänk
Medlem

Logitech själva stör sig på Dinovo Edge och har till och med fasat ur den (slutat tillverka den) en kort period men så många kunder skrek och blev arga att de bestämde sig för att fortsätta med den i alla fall *suck* En produkt som helt enkelt borde försvinna totalt i min mening

Permalänk
Inaktiv

Haft mitt dinovo edge i 3-4år nu och det enda jag har å klaga över är att det borstade aluminiumet på handledsstödet har börjat lossna (ser ut som massa små prickar)

Permalänk
Medlem

Det enda problemet med det underbara tngbordet är att det inte fungerar efter att man hällt en kopp kaffe i det