Hur stänga appar i win 8? Hur printa från app?

Permalänk

Hur stänga appar i win 8? Hur printa från app?

Alltså, hade nån av MS kära medarbetare varit här just nu [edit: protesterat]. Vilket jäkla interface! Jag försöker göra nåt så enkelt som att printa från win 8-appen ONENOTE som är installerat på min Surface Pro 2 (borde väl iofs inte ha nån betydelse vilket system man har, men den här har ju idioterna designat själva), och har fan ingen aning om hur jag ska gå till väga. Nån som kan upplysa mig om detta konststycke innan jag kastar ut skitbrädan från balkongen? Och om du vet hur man utför det tricket så vet du säkert hur man stänger av en app - vilket ju borde vara en no-brainer, men icke...

Onödigt språkbruk
Visa signatur

Bro!

Permalänk
Medlem

Inte försökt printa något, så kan inte svara på det, men för att stänga appar ta tag i ovankanten och dra dem neråt bara.

Visa signatur

Gigabyte G1.Sniper Z87 - Intel Core i7 4770K - MSi GTX 780 Ti Twin Frozr - Corsair Vengeance Pro 16GB
MSi Z97 Gaming 3 - Intel Core i5 4670k - MSi GTX 750 Ti - Cruical BallistiX 16GB
Desktop Win 8.1 Pro 64-Bit

Permalänk
Medlem

Alla appar i Windows 8 använder sig utav charmmenyerna på höger sida.

Svep vänster från höger sida för att få fram charmmenyn och tryck på Devices (Enheter) och där ska du hitta din printer.

För att stänga av en app sveper du nedåt från toppen av skärmen.

Permalänk
Medlem

Jag tror det är en begränsning i OneNote för Modern UI. Det är nog tänkt att vara en lite-variant av desktopversionen. Annars är det högermeny-> enheter-> skrivare.

Permalänk

Tack!

Men vet ni också hur man kan ta en skärmdump? Deras eget tangentbord type cover saknar ju så lägligt en print-screen knapp. Återstår då deras lilla program "skärmklippsverktyget" som jag bara lyckas öppna i skrivbordsläge - alltså inte över onenote-appen.

Edit: tror jag hittade en "lösning". Dra höger - dela - skärmbild - emaila den till dig - öppna var du vill. En aning omständigt, eller?

Visa signatur

Bro!