Bättre ljud till tv för billig peng?

Permalänk
Medlem
Skrivet av foh668:

Har en rätt gammal samsung le32b556 vars ljud är minst sagt uselt, men det är okej eftersom jag nästan aldrig kollar på tv utan ytterst sporadiskt använder den för att spela med (Xbox360, PS2 och inom sinom tid Xbox One eller PS4). Letar efter en billig ljudlösning typ en soundbar för dryga 1500-1600 kronor som kan förbättra ljudet lite. Kan inte ta upp hur mycket plats som helst då jag bor rätt litet. Är INTE ute efter någon maffig ljudupplevelse så den typen av kommentar kan skippas, är medveten om att jag inte får bra kvalitet men jag tänker inte lägga mer pengar än så på något jag sällan använder.

Letar alltså efter något som kan förbättra ljudet från min tv när jag spelar, alla förslag välkomna då jag inte har en aning om vad jag bör införskaffa.

Edit: Bifogar bild på utgångar http://imgur.com/Ip3iEly

Var precis i din situation, dock hade jag lite högre krav.. har också trångt, men efter en veckas googlande och pillande köpte jag dessa,

http://www.netonnet.se/art/dator/datorhogtalare/stereohogtala...

Är dessutom en hel del billigare än din budget och dom låter MYCKET bra Koppla dom via RCA (röd/vit)

Läs gärna recensioner på andra sidor och prisjakt, sjukt bra betyg som jag bara kan hålla med om.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Nico.v:

min äldre samsung 32" har någon bugg i sina rca utgångar, volymen på dem går ej kontrollera via fjärren, så jag kör förstärkare via AUX sedan in i Hörlursuttaget, fungerar bra + att TVns egna ljud stängs av.
Mitt tips om man vill ha bra ljud till hyfsat pris och slippa förstärkare:
https://www.hifiklubben.se/hogtalare/aktiva-hogtalare-till-t.... , trots storleken så låter dem
alt.
https://www.hifiklubben.se/hogtalare/aktiva-hogtalare-till-t.... (Kanske för små till större rum)

Det är ingen bugg utan helt normalt. En line-utgång (RCA) skall ha fast nivå för koppling till extern föstärkare där nivån styrs. En del apparater har både line och justerbar utgång, men det är inte jättevanligt.

Visa signatur

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.