Permalänk
Medlem

Uppdatering igen

Jag måste tyvärr erkänna att den 1:a November drack jag 6 33cl öl på ett 50 års kalas. Ångrar det inte, det var gott. Thats it.

Kommer inte börja dricka för det utan kör på med mitt nyktra race.

Det har nu gått 3 år sedan jag "slutade" dricka.

Körkortet fick jag igår 9/4. Grejade teori och uppkörning på första försöken med resultat jag bara kunnat drömma om, 63/65 på teoriprovet.

Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen
Permalänk
Medlem

Grattis till lappen!

Hur går det med cyklandet? Nackareservatet är helt underbart just nu! Lite lagom lerigt på sina ställen och vädret är kanon

Visa signatur

På A svarar jag B, och på C vill jag höra om frågan.

Permalänk
Medlem

Hehe! Cyklandet har hamnat lite på is. Tänkte försöka komma igång ganska snart. Nackareservatet är underbart

Permalänk
Medlem

Alkohol är inte bra för kroppen, men i små mängder inte heller skadligt. Nyttan eller skadan av en alkoholhaltig dryck beror dessutom på vad drycken har för andra beståndsdelar. T.ex. flavonoiderna i rödvin uppväger skadan av alkoholen om du håller dig till ett eller två glas.

Att dricka alkohol vid högtidliga tillfällen hjälper en att slappna av. Annars kanske tillställningen blir för stel. Det är ett känt faktum att alkohol minskar hämningarna på gott och ont. Måttlig konsumption kan hjälpa en blyg person att ta kontakt med främmande personer medan hög konsumtion görmånga aggressiva.

Visa signatur

Fagerja

Permalänk
Medlem

Jag dricker inget, men det är mest för att jag inte tycker det är gott. Nu har jag dock inte testat allt som finns, men öl smakar enligt mig som det ser ut, piss. Jag lägger mina pengar på roligare saker

Visa signatur

Coca Cola missbrukare Förbjuden dryck för mig pga diabetes
AMD älskare
Katt älskare