Permalänk
Medlem

Lite första intryck. Jag har haft en Rift CV1 sen release och är van vid det. Testar med G2 lite Assetto Corsa och DCS. Inga synpunket om controllers, då jag har inte haft det till CV1, det gick att använda dessa med DCS vilket kändes häftig.

Passformen känns ok. Jag har en Rift CV1 och är van vid det. Spontant så känns CV1 mekanismen lite bättre/bekvämare/lättare med straps även över bakhuvudet (istället för det lite hårda skumplast). Det är lite elasticitet i sidostrapsen i G2an men de är ganska mycket styvare än CV1. Med CV1 kunde jag precis titta ner under skumplasten och se mitt tangentbord vilket man kunde utnyttja ibland, G2 sitter utan några luckor (svårt att kritisera bra passform dock). Plastklipset för kabeln var väldigt hård, har hört varningar att inte ta sönder det vilket gick bra men efter 1 minut så hoppade den av headseten. Hörlurarna känns ok, kan inte säga så mycket om ljudet men hade önskar lite bättre passformen. Man kan rotera de up och ner som CV1 men vad jag kunde hitta så kan man inte luta de mot eller ifrån örat. I mitt fall var det kanske 2cm mellan hörlurarna och mina öron. Det går att ta av de men det är lite jobbit att köra med separata hörlurar. Egentligen är alla dessa små skillnader här där vana från CV1 påverkar.

Sweetspot tycker jag var ok efter att ha pilat en del för att få bra stabil läge för headseten. FOV är lite sämre än CV1 och man känner sig lite instängt initialt. Tar man av skumplasten så kommer man minst 2.5cm närmare linserna, då rörde mina ögonfransar linserna. FOV blir då mycket bättre med lite suddighet i periferin vilket kanske blir bättre om man hade kunnat stabilisera headseten bättre. Tror det finns definitivt utrymme för förbättring här hos de som inte använder glasögon genom att byta till en 3- printat bas med minimal padding, typ plastsvamp liknande material alt köra med padding direkt mot headsetet.

SDR kan man knappt utskilja, skärpan är bra. Upplevelsen i windows mixed reality kändes trots skärpan inte helt 100 dock. Kanske var förväntningarna för höga. I windows mixed reality får man känslan om en lågupplöst upplevelse, att man skulle kanske haft lite mer kantutjämning och man har en liten upplevelse av latens emellanåt (trots att det rapporteras 90hz). Nu testade jag bara några minuter och hade headsetet satt på "best quality" upplösning, inte performance (upskaling) och man kan säkert pila en del med inställningar där. SteamVR home fungerade lite bättre. Fick ta bort allt PP upscaling först. Virtual desktop fungerade också lite under förväntningarna med samma känsla som windows mixed reality hem.

Jag köpte G2 för simracing och flysimulatorer och är hyvsat nöjd, ska se om jag kan förbättra FOV lite med custom padding men skärpan känns det som ett tydligt lyft från CV1. Nu är det bara kvar att pila med alla grafikinställningar i varje spel....

Permalänk
Medlem

Har nu haft mitt G2 i strax över två veckor då jag hade en väldig tur att förboka på "rätt" ställe. Skulle egentligen ha skrivit mer om det hela tidigare men kände att jag först ville testa lite mer för att vara säker på min åsikt.

Har använt det ett par timmar och det är i mina ögon det bästa VR-headset jag använt, men jag har ändå valt att lägga ut det här på Sweclockers marknad. Anledningen är dock absolut inte att det är något fel på det, snarare tvärtom
Jag har i dagsläget tyvärr inte en tillräckligt bra dator för att driva det i den upplösning och med de inställningar som jag egentligen vill använda. I min bilspelsrigg har jag även en Samsung 49"-skärm som jag känner fungerar bättre för mig. Det vore ju synd att inte använda skärmen, samt att inte kunna använda t.ex. min Stream Deck som jag använder som button box. Det är även bekvämare att använda skärmen vid längre spelsessioner.

Har en del erfarenhet av VR sedan tidigare då jag haft lite olika kit; HTC Vive, Pimax 5k+, Reverb G1 (v2), Valve Index samt nu då även Reverb G2. VR i sig är fantastiskt och G2 är utan tvekan det bästa headset jag använt:

* Bildkvalitet: Utan tvekan den bästa jag upplevt. Hög upplösning (inte reagerat på någon screen door effect alls) och väldigt bra skärpa, framförallt med 100% render resolution i SteamVR. Med just denna på 100% upplever jag inget större problem med sweet spot/edge to edge clarity. Det är dock sämre skärpa utanför mittenområdet men det är väl oundvikligt med fresnel-linserna som används. Jag tror dock att bilden runtomkring upplevs som sämre än vad den är just för att den faktiskt är så bra i mitten. För mig är det dock inget större problem, jag kan läsa av den information jag behöver utan att röra huvudet, och oavsett vänjer man sig fort vid att göra just det vid behov.
För att få bäst resultat bildmässigt tror jag att det är väldigt viktigt att man faktiskt spenderar lite tid med att hitta rätt position på huvudet samt ev. laborerar med olika face gaskets just för att hitta rätt passform för sig själv. Alla är vi ju formade olika och därför tror jag att åsikterna kring detta går isär så väldigt mycket.

* Komfort: Väldigt bra. Skönt material och låg vikt. Kabeln är mycket bättre än den till G1. Saknar dock hjulet bak på huvudet som på Valve Index/HTC Deluxe Audio Strap för att enkelt kunna justera.

* Ljud: Även detta är väldigt bra. Vill dock minnas att jag var lite mer imponerad av högtalarna på Index men det var också ett tag sedan jag använde det nu.

* Allmän kvalitetskänsla: Tyvärr är det lite plastigt och ger inte samma känsla som Index, men det är inte något som märks när man väl har det på huvudet. Det bidrar väl också till att vikten (och priset...) är lägre vilket är positivt.

* Tracking: Fungerar utan problem för mig. Har medvetet haft det ganska upplyst i rummet och har även lite grejer som bryter av så inte endast raka enfärgade väggar vilket gör det svårt för headsetet att uppfatta omgivningen (och förhållandet till den).
Någon enstaka gång, precis när jag satt mig till rätta i min rigg och återställt VR-vyn, så har bilden/positionen hoppat till väldigt snabbt. Sedan har det dock fungerat utan några som helst problem. Hade mycket oftare problem med G1 som gärna gick över i 3 DOF-läge men detta har inte hänt alls med G2.

* Handkontroller: Nu använder jag mer eller mindre aldrig dessa då jag till 99% spelar bilspel men jag har testat och de fungerade bra under den lilla stund jag använde dem. Bara genom att titta på dem ser man att de är ljusår bättre än de gamla WMR-kontrollerna. De ligger bra i mina händer och trackingen fungerade bra när jag testade. Vibrationen är dock sådär, det låter nästan mer än det känns. Läste dock någonstans att det kanske är något som kan uppdateras genom mjukvara.

Överlag är jag vädigt positiv men känner att jag i dagsläget hellre uppgraderar min simulator-rigg samt även datorn i sig. VR kommer det med all säkerhet att bli någon gång igen.

Om någon är intresserad av att köpa ett G2 så är det bara att höra av er, annons finns i marknaden.

Permalänk

med all säkerhet landar mitt G2 i morgon inköpt på HP store med rabatt...super nyfiken..har aldrig testat vr förut..har jag ytterliggare lite tur kommer även ett 3090 från netonnet`s fyndhörna imorgon..så det blir en bra jul i år!!! hoppas ni andra också får det ni väntar på!!

Permalänk
Medlem

Jag hoppas mitt landar imorgon också, kan dröja till onsdag också beroende på Postnord

Visa signatur

13700K | 128GB DDR5 | Asus 4090
4770K | 32GB DDR4

Permalänk
Medlem

Någon som har koll på vad som händer andra ÅF, såsom Inet och Webhallen?
Har de fått något datum?

Visa signatur

Studio Artcore Tattoo
[i7 9700k@5.3ghz - MSI OC 2080ti - Vive Pro - SRD rig - NLv3 - Fanatec CSW2.5]

Permalänk
Medlem
Skrivet av vkn:

Någon som har koll på vad som händer andra ÅF, såsom Inet och Webhallen?
Har de fått något datum?

Inet: 2020-12-29
Webhallen lämnar inte ut datum vad jag vet.

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*

Permalänk

Pratade just med Webhallen och fick höra att deras datum är 15 januari.

Inte utan att det känns lite sjukt att läsa hur folk här får sina headsets levererade efter att ha väntat ett par veckor medan jag själv haft min order liggande hos Webhallen sen början av september.

Självklart glad för allas skull som fått sina brillor och inte återförsäljarnas fel heller. Snarare hur HP valt att hantera den här releasen. Riktigt illa.

Att HP dessutom valde att sälja direkt till 15% rabatterat pris under det rekommenderade priset hos sina återförsäljare får allt att lukta än mer illa.

Hade jag jobbat som inköpsansvarig hos Webhallen eller någon av de andra återförsäljarna hade jag inte varit på speciellt gott humör när jag pratade med HP...

Permalänk
Medlem
Skrivet av WebMaximus:

Pratade just med Webhallen och fick höra att deras datum är 15 januari.
...
Hade jag jobbat som inköpsansvarig hos Webhallen eller någon av de andra återförsäljarna hade jag inte varit på speciellt gott humör när jag pratade med HP...

Så jävla trist, HP borde skämmas för hur uselt de hanterat detta.
Suttit med min förbokning på Webhallen lääänge oxo, avbokat på annat håll pga deras första publicerade release datum.
Som HP ljög om.
Känns som man drog en nitlott.

Visa signatur

Studio Artcore Tattoo
[i7 9700k@5.3ghz - MSI OC 2080ti - Vive Pro - SRD rig - NLv3 - Fanatec CSW2.5]

Permalänk
Skrivet av vkn:

Så jävla trist, HP borde skämmas för hur uselt de hanterat detta.
Suttit med min förbokning på Webhallen lääänge oxo, avbokat på annat håll pga deras första publicerade release datum.
Som HP ljög om.
Känns som man drog en nitlott.

Ja, lite komiskt nästan hur Webhallen 2 ggr sen jag la beställningen skrivit "Släppt idag" på sin hemsida.

Kan bara hoppas att den/de på HP som tog beslutet att hantera releasen på det sätt de gjorde fått sig en knäpp på näsan som kändes.

De pengar de tjänade på att välja att sälja brillorna som kom till Sverige själva istället för att låta de gå ut till ÅF med kunder som väntat i månader har de redan förlorat flera gånger om i dålig publicitet. Både här hemma i Sverige och globalt.

Det här var ingen rolig visa för HP och tror jag skrev det tidigare i den här tråden men kan tänka mig att det finns en del lite högre chefer på HP som inte är alltför nöjda just nu...vilket jag har full förståelse för.

Permalänk
Medlem

Jag håller fortfarande med om att det var surt, men jag ser det fortfarande så att det möjligen var att de skickar ut ordrar i batcher till utifrån ordningen som de har fått beställningarna. Alltså HP:s huvudlager. Där kan HP Sverige ha beställt först, även om de inte var ute på deras sida förrän senare, jag tycker att mycket pekar på det och då får man nog klaga på HP för att de inte lever upp till FIFO som de sa, än att det är HP Sverige som agerat fel. Jag tror de lovat för mycket på FIFO för jag kan inte se det möjligt, att de skickar ut i en exakt ordning "3 till Norge, 1 till Komplett Sverige, sen en till Connect USA sen en till Amazon.es etc." Att HP hamnat först på en orderordningslista vore inte konstigt då de troligen fått bestämma ifall de vill ha in några units innan den listan gjordes offentlig till andra ÅF.

TDLR: Skulle klaga på HP:s lovord om "FIFO" istället för att anklaga HP Sveriges hantering.

Permalänk

Du har helt rätt i att det inte är HP Sverige i sig som bär ansvaret för det som hänt. Snarare är det HP som företag. Eftersom precis samma sak som hänt här i Svergie även hänt i många andra länder.

Man kan vända och vrida på det hur man behagar men faktum kvarstår. HP var väl medvetna om att det här var en produkt med väldigt stor efterfrågan. Där HP genom div YouTube content providers etc som t ex MRTV uppmanade alla redan i somras att lägga en förbokning för att försäkra sig om att få ett exemplar när produkten väl släpptes.

Det var precis vad jag och många med mig gjorde. Därefter har vi väntat i månader och vissa av oss i närmare ett halvår.

Att HP sen när det till slut börjar dyka upp några exemplar väljer att sälja de själva via sina HP Stores istället för att leverera till alla olika ÅF runt om i världen som väntat i månader på att kunna leverera till sina kunder. Och där det gått att lägga en order på produkten långt innan den ens fanns med på HP Store's egna sidor...det var inget smart drag.

Permalänk
Medlem
Skrivet av WebMaximus:

Du har helt rätt i att det inte är HP Sverige i sig som bär ansvaret för det som hänt. Snarare är det HP som företag. Eftersom precis samma sak som hänt här i Svergie även hänt i många andra länder.

Man kan vända och vrida på det hur man behagar men faktum kvarstår. HP var väl medvetna om att det här var en produkt med väldigt stor efterfrågan. Där HP genom div YouTube content providers etc som t ex MRTV uppmanade alla redan i somras att lägga en förbokning för att försäkra sig om att få ett exemplar när produkten väl släpptes.

Det var precis vad jag och många med mig gjorde. Därefter har vi väntat i månader och vissa av oss i närmare ett halvår.

Att HP sen när det till slut börjar dyka upp några exemplar väljer att sälja de själva via sina HP Stores istället för att leverera till alla olika ÅF runt om i världen som väntat i månader på att kunna leverera till sina kunder. Och där det gått att lägga en order på produkten långt innan den ens fanns med på HP Store's egna sidor...det var inget smart drag.

Jag vill egentligen inte försvara HP i denna frågan då jag tycker det är uselt skött. Men ligger inte en lika stor skuld på de återförsäljare som listade produkten innan man hade ett garanterat leveransdatum och ej visste hur många headsets dom skulle få till förfogande?

Visa signatur

Chassi> FD Define S CPU> i7 10700 GPU>RTX 3070 MB> GB B460 Aorus Pro AC Ram> 32GB PSU> Corsair AX1200

"Server"> Enthoo Pro CPU> i7 5960x @ 4,2 Ghz GPU>GTX 760 MB> Asus x99 Deluxe Ram> 32GB 2666mhz PSU> Corsair CX650

Kringutrustning> Philips 70PUS7304, AOC AGON AG271QG, Roccat ISKU Fx, Logitech G502 Spectrum, MX 5500, MX Revolution, Arctis Nova Pro Wireless, Behringer Ms40, HP Reverb G2, MSI GF65 Thin 10SER, USB 990 Pro 2tb,

Permalänk

Vad jag förstår har HP gång på gång lovat ÅF saker man sen inte hållit. Med uppskjutet leveransdatum som följd. Gång på gång. Vilket fått vissa ÅF som Webhallen t ex här i Sverige att nu välja att inte ange något datum alls längre. Eftersom de lärt sig den hårda vägen att de datum HP anger ändå inte går att lita på.

Att som ÅF sen se och höra hur HP plötsligt börjar sälja produkten i sina egna HP Stores. Dessutom till ett rabatterat pris gentemot det till alla ÅF rekommenderade utpriset...samtidigt som man som ÅF får försöka förklara för sina egna kunder varför de aldrig får produkten de beställt...nice.

Åter igen. HP har verkligen gjort bort sig i det här fallet. Både gentemot sina ÅF världen över och därmed även en stor mängd både befintliga och potentiella slutkunder.

Permalänk
Medlem

Vilket skräp jag fått hem!

Värre fresnel rings och godrays än min G1 och så har jag också problem med banding-liknande statiska horisontella linjer över hela panelen. Precis lika svårt att komma över som mura på äldre headsets. Det görs sig påmint varje gång med rör på huvudet. Det var panelen det, sedan vill också joysticken på höger controller gärna fastna längst ut till höger eller uppåt.

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*

Permalänk
Skrivet av dwd:

Vilket skräp jag fått hem!

Värre fresnel rings och godrays än min G1 och så har jag också problem med banding-liknande statiska horisontella linjer över hela panelen. Precis lika svårt att komma över som mura på äldre headsets. Det görs sig påmint varje gång med rör på huvudet. Det var panelen det, sedan vill också joysticken på höger controller gärna fastna längst ut till höger eller uppåt.

Trist att höra men låter nästan som du skulle fått ett måndags-ex. Med tanke på att flertalet ändå tycker brillorna är riktigt bra och en förbättring jämfört med G1an. Även om meningarna verkar gå isär lite hur mycket bättre G2an är jämfört med G1an.

Kanske läge för en reklamation?

Permalänk
Medlem
Skrivet av dwd:

Vilket skräp jag fått hem!

Värre fresnel rings och godrays än min G1 och så har jag också problem med banding-liknande statiska horisontella linjer över hela panelen. Precis lika svårt att komma över som mura på äldre headsets. Det görs sig påmint varje gång med rör på huvudet. Det var panelen det, sedan vill också joysticken på höger controller gärna fastna längst ut till höger eller uppåt.

Bådar inte gott att Bestware säger att det är en riktig storsäljare utan dess like. Slagit alla deras VR säljrekord (räknat på sålda fram till idag). Så G2 pre-order slår alla andra någonsin sålda VR hjälmar hos dom.
Lär bli mycket dåligt för HP om alla "problem" fortsätter. Känns som ett värre G1 släpp/hårdvara. Är mer och mer lockad avboka min G2a och ta en Q2 istället.

Visa signatur

AMD Ryzen 5600X, 4x8GB@3600MHz Crucial DDR4,MSI MAG X570 TOMAHAWK-WIFI & Asus RTX 3070 8GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av WebMaximus:

Trist att höra men låter nästan som du skulle fått ett måndags-ex. Med tanke på att flertalet ändå tycker brillorna är riktigt bra och en förbättring jämfört med G1an. Även om meningarna verkar gå isär lite hur mycket bättre G2an är jämfört med G1an.

Kanske läge för en reklamation?

Ja det är en självklar reklamation. HP ska få skicka nya tills jag är nöjd. Min G1 ska redan vidare till sambon. Måste också kolla på custom facemask till G2 för denna är på tok för tjock och även trång i sidorna. Man kommer inte alls lika nära linserna som på G1. Typ cyklop och skygglappar i ett!

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*

Permalänk
Medlem

Har testat några timmar idag. Vilket lyft jämfört med HTC Vive som jag hade för några år sedan.
Skärpan och upplösningen gör verkligen sitt. Nu väntar jag bara in mitt 3080 så jag kan spela ordentliga spel, håller mig till spel med enkel grafik nu.

Visa signatur

13700K | 128GB DDR5 | Asus 4090
4770K | 32GB DDR4

Permalänk
Skrivet av dwd:

Ja det är en självklar reklamation. HP ska få skicka nya tills jag är nöjd.

Låter bra, hoppas det löser sig!

Permalänk
Medlem
Skrivet av WebMaximus:

Låter bra, hoppas det löser sig!

Kan vara "bra" vänta 1-2 månader. G2 Kommer ej vara i lager innan dess. Onödigt skicka in för att inte få ett nytt på 1-2 månader.

Visa signatur

AMD Ryzen 5600X, 4x8GB@3600MHz Crucial DDR4,MSI MAG X570 TOMAHAWK-WIFI & Asus RTX 3070 8GB

Permalänk
Medlem

Ni som har fått, har ni hunnit köra nått?
Jag själv var intresserad men kan säga att intresset totalt försvunnit.
Speciellt efter man läst allt negativt.
Håller mig till Quest 2 som jag egentligen är nöjd med.
Trots sina brister den också har (promille jämfört med g2) så är det bästa man kan köpa pris/"prestanda"

Det som lockade var den klara bilden man fick för sig hade efter MRTV alla förhandsvisningar.
Tydligen är det väldigt varierande om det verkligen är så klart förutom i den minimala sweetspoten

Visa signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server - Svensk VR Community
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Permalänk
Medlem
Skrivet av hulkenstrong:

Kan vara "bra" vänta 1-2 månader. G2 Kommer ej vara i lager innan dess. Onödigt skicka in för att inte få ett nytt på 1-2 månader.

Lämnar inte ifrån mig den innan jag har ersättningsvaran i mina händer. Fraktsedeln för att skicka defekt vara kommer med ersättningsvaran.

Garantivillkoren är bl.a.
- 5 Business Days Turn-Around
- No Usage Limitation

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*

Permalänk
Medlem
Skrivet av Molotov:

Tydligen är det väldigt varierande om det verkligen är så klart förutom i den minimala sweetspoten

Ja helt klart varierande resultat på dessa.

Sweetspot var däremot bra. Då menar jag bra som i att man sätter på sig headsetet och det sannolikt sitter tillräckligt bra för att visa skarp bild direkt, utan att man behöver bända och justera passformen.

Jag menar inte att det finns sweetspot i den bemärkelse att man kan titta runt endast med ögonen, dvs. utan att vrida huvudet.

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*

Permalänk
Medlem
Skrivet av dwd:

Ja helt klart varierande resultat på dessa.

Sweetspot var däremot bra. Då menar jag bra som i att man sätter på sig headsetet och det sannolikt sitter tillräckligt bra för att visa skarp bild direkt, utan att man behöver bända och justera passformen.

Jag menar inte att det finns sweetspot i den bemärkelse att man kan titta runt endast med ögonen, dvs. utan att vrida huvudet.

Ok men för vissa, antar att det är pga huvudformer så blir den punkten som är klar väldigt liten tydligen.
Sen utanför sweetspot ska det vara väldigt suddigt, sämre än andra tex Quest 2

Visa signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server - Svensk VR Community
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Permalänk
Medlem
Skrivet av Molotov:

Ok men för vissa, antar att det är pga huvudformer så blir den punkten som är klar väldigt liten tydligen.
Sen utanför sweetspot ska det vara väldigt suddigt, sämre än andra tex Quest 2

Hört väldigt blandat om det. De flesta verkar skriva att "edge to edge" clarity inte känns lika bra just för att skärmen är så skarp.

Men visst är Quest 2 ett grymt köp rent prestanda/pris mässigt. Jag vet dock vad Facebook kan göra med VR datan och det gör det nästan omöjligt för mig att stödja det. Det är extremt mycket mer än vad de idag kan göra med Facebook. Därför som Oculus just nu inte får säljas i Tyskland och att de håller på att stämmas där.

https://www.google.com/amp/s/www.roadtovr.com/facebook-german...

Permalänk
Medlem
Skrivet av dwd:

Måste också kolla på custom facemask till G2 för denna är på tok för tjock och även trång i sidorna. Man kommer inte alls lika nära linserna som på G1. Typ cyklop och skygglappar i ett!

Du såg väl tipset tidigare i tråden att man kan modda in VR-cover från Samsung Odyssey? Kolla här: #18802282

Skumt det där att man kommer längre från linserna än G2!
Några previews har väl sagt att den verkliga FOV:en om något skulle vara lite större i G2 än G1?
Men samtidigt nämner ju Radiantglow här ovan också att FOV:en om något är sämre...

Visa signatur

A modest man is usually admired, if people ever hear of him.

Permalänk
Medlem

Vägrar Oculus och då finns det inte så mycket alternativ, annars verkar ju tyvärr Quest 2 vara väldigt fin. Men går helt bort då. Hittils väldigt nöjd med G2an, kommer bli grymt med MFS2020 och andra sims. Men kräver sitt grafikkort.

Visa signatur

13700K | 128GB DDR5 | Asus 4090
4770K | 32GB DDR4

Permalänk
Medlem

Angående FOV så känns den väldigt lik vad Vive'n var, länge sen jag använde den men saknas ju fortfarande väldigt mycket FOV för att det ska vara "bra". Men ökningen i skärpan och avsaknad av SDE gör så mycket. Därför jag sålde Viven och valde att vänta på nästa generation VR headset.

Visa signatur

13700K | 128GB DDR5 | Asus 4090
4770K | 32GB DDR4

Permalänk
Medlem

Kommer man längre från linserna så är det inte konstigt om sweetspoten upplevs sämre än G1 som hade helt okay sweetspot. Men det är ju enkelt åtgärdat

Har sett noll blandade intryck gällande skärpa bland de som fått det att fungera dock verkar va rätt unisont hur headsetet fungerar.
Fortfarande hypat. Bristen av fov kommer hjälpa skärpan och jag slipper noja mig om att sälja min själ till djävulen och gå pimax igen förhoppningsvis...

Visa signatur

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
msi 3080 suprim x

Permalänk
Medlem

Detta ser ju däremot inte så bra ut.

Källa: https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=https:...

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Dator: *Censurerad av Jantelagen*