Netgear WGR614v6 vill inte öppna portar!

Permalänk
Inaktiv

Netgear WGR614v6 vill inte öppna portar!

Hej jag har nyligen börjat tanka via fulDC igen, innan körde jag med en Dlink och jag lyckades utan problem öppna portar.

Nu har jag nyligen köpt en Netgear WGR614v6 och när jag har skrivit in allt som skall skrivas in enligt denna sida och trycker på apply så visas inte de portar jag låst upp!? När jag sedan försöker öppna porten ännu en gång med samma inställningar så får jag ett felmeddelande om att jag har en port conflict.

Alltså verkar inte min router registrera vilka portar jag öppnar även om den på något sätt registrerar att portarna redan är öppna om jag försöker igen?!

Vad skall jag göra?! flasha om firmware? Jag har nämligen den nyaste firmware som finns...

Permalänk
Medlem

Har en likadan och hade samma problem. Prova att byta till firmware 1.0.11. Kunde inte öppna portar med senaste firmware (2.0.14), men när jag körde på den gamla funkade det utmärkt!!!

Permalänk
Medlem

Gammal tråd kanske, men jag har precis samma problem med samma router. Någon som vet om det fungerar med någon annan firmware? jag har v6.

Visa signatur

Athlon64 Venice 3000+, Abit AX8 K8T890, 2x1024MB Corsair Value S, Baracuda 320Gb, Caviar 200Gb, Radeon X850XT 256Mb, Miditower 400W

Permalänk
Medlem

Hmm, grabbar/tjejer, läs på den senaste firmwaren vad det står markerat i rött.

-Förtydligande-
"The firmware for this version is NOT compatible with earlier versions (It will not work on WGR614v5, WGR614v4, etc.) or "WGR614v6-TDC"

---> "WGR614v6-TDC"

Så om ni tar version "Version 1.0.11 Rel.Date Jan. 17, 2006" så kommer det funka bra för er.

Kan säga att jag har/hade samma fel som er men det berodde på att om "Man inte läser så får man ibland lida för det" så nu dunkade jag in 1.0.11 Vers. och nu funkar det smärtfritt. Hade även problem med att nätet bara lade av när det vart för mycket belastning på routern.

Kör en reset på routern innan, konfigurera den och in med firmwaren bara.

*Bara för att det är senaste firmwaren så betyder det inte alltid att det är den bästa ^^ *

Hoppas det löser saker för er.

Visa signatur

Ja e Inte proffs men inte långt ifrån =)