Hur många antivirus kan man ha samtidigt?? snälla hjälp mig nån .

Permalänk
Avstängd

Hur många antivirus kan man ha samtidigt?? snälla hjälp mig nån .

Hej alla experter på denna intresanta sajt.:D

Ja har en fråga som kanske många fler newbies som ja undrar.

Jag använder kaspersky men har hört att nod32 skulle va bra oxå.

Så min fråga är just dom 2 kompatibla med varandra? och ja har hört att man bara ska ha ett antivirus innstallerat. tror ja va tvungen att ta bort spybot när ja skaffade kaspersky.

2. kan datorn ta skada på nåt sett om man innstallerar flera antivirus?

3. fixar kaspersky allt virus,trojan,spywere adwere o allt va dom heter? om inte vad ska ja kombinera kaspersky 2009 med?:confused:

4.om det inte är bra att ha massa olika antivirus installerade varför står det då på endel torrents som ja DLat sökt med: kas,nod32,Mcaffe,f-secure+många ja inte kommer ihåg. om dom inte är kompatibla hur har man då sökt med alla kört ett sen avinsalerat sen instalerat ett annat kört osv lr vadå??

5. om nån av er använder kaspersky så vet ni att när man väljer själv vad den ska söka,finns sök min email som val att kryssa i. men när ja väljer ex. bara den tar sökningen bara 1sek. antagligen för den inte vet min emailadress så hur fixar ja det. + ett val att träna den på 50email så ja slipper spam.men när ja trycker där kommer ja ingenstans så ja kan skriva in min email adress. lr kan ja på nåt sätt söka ett mail med kaspersky när ja e inne i hotmail? har provat att högerklicka men då finns inte kasp som val. så hur fan får man den att söka ens mail?
detta vill ja gärna ha svar på hur man ställer in den att söka min hotmail yahoo-mail osv

ps: tacksam för alla svar hoppas ingen garvar ihjäl sig åt min dumma fråga. men den som inte frågar lär inget heller visst...

Permalänk
Medlem

5. Webbaserad mail som hotmail eller gmail har egna antivirus som de står för. Det finns alltså inte ngt du ställer in i ngt antivirusprogram. Om du får en bilaga med mailen, så laddar du ner den till datorn och söker igenom den innan du öppnar den.
2. Datorn tar inte skada av att ha flera antivirusprogram installerade, men det blir så att varje antivirusprogram har virusdefinitioner och det ena programmet kan uppfatta det andra som virus. Ett antivirusprogram räcker.
Själv brukar jag använda Avast eller AVG. (hyfsade gratisalternativ)
1. Nej
4. Vet ej, det kan ju bara torrentuppladdaren veta.
3. Kombinera det möjligen med adaware.
5. Vet ej.

I de flesta fall räcker det med sunt förnuft. Öppna inte filer från folk du inte känner.
Var försiktig med var du laddar ner saker ifrån.
Good Luck.

Visa signatur

When in panic, when in doubt, run in circles, scream and shout.
*HP nx9420*C905*Div. Sunkdatorer*

Permalänk
Hedersmedlem

§ 7 Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar med anknytning till piratkopierat material. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddat material.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner kring detta förbjudet. Den svenska och internationella lagstiftningen är svårtolkad och föränderlig. Moderatorerna är inte jurister som kan bedöma varje enskilt fall och avgöra om det är tillåtet eller inte. Av denna orsak är dessa diskussioner förbjudna.

*Tråd låst*

Visa signatur

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM