Permalänk
Medlem

Låt säga att någon driver butiken A

Kund A köper ett par skor och allt är frid och fröjd tills en dag då sulan hade släppt. Bara en vecka sedan köpet. Litet besvärad och upprörd vänder han sig till butik A och ber att få reklamera. Chefen är där den dagen och står ute i butiken och får höra en missnöjd kund. Givetvis vill han lösa problemet så smidigt som möjligt och erbjuder kunden ett par nya skor. Problemet löst.

Kund B hade köpt ett par likadana skor i samma butik och fick ett liknande besvär. Fast här hade sulan lossnat helt. Han gick till butiken och expediten var stressad, det var Fredag, varmt och kön var lång. Kunden var irriterad, få stå där i en lång kö för att skorna inte höll mer än en vecka. Expiditen säger att hon måste skicka iväg skorna för att reklameras. Kunden menar att hur skall hon klara sig utan skor?

Det dröjer ett tag innan reklamationsärendet är klart hos grossisten och två veckor senare får hon ett samtal och blir ombedd att komma till butiken.

Hur tror ni de båda kunderna ser på servicen som erhölls? Tror ni den mänskliga faktorn har någon avgörande faktor? Eller är det likgiltigt?

Det finns många företag jag inte gillar som förhalat reklamationer och som jag fått kämpa så långt att anmäla till ARN. Det är bara att skippa företaget i fråga. När det nu handlar om PERSONANGREPP är det bara löjligt.

Jag har ingen uppfattning annat än att JoS är ett företag som vilket annat. De köper in produkter och säljer dem vidare till oss konsumenter. Det är JoS som tar ansvar för VAD de tillhandahåller och att de följer svensk lag. Vad beträffar journalistik är det mycket lätt att vinkla artiklar, inslag och radio. Det finns tidningar och andra mediakanaler som inte skyr några medel som helst för att öka sin försäljning. Är det inte mot dessa som missbrukar tryckfriheten vi borde vända vår ilska?

Vad beträffar Jens Nylander så känner jag honom inte. Därför tänker jag inte uttala mig.

Till moderatorer:
Blev det så mycket bättre när ni fimpade ÖÄ och sedan ÖD?
Jag tycker inte det. Särskilt inte när ni tillåter någon skriva ett inlägg som "Han e helt fucked up". För då kan jag väl skriva att NI ÄR HELT FUCKED UP utan att ni bryr er - det är i alla fall den signalen ni skickar.

Visa signatur

Scout som är sugen på en utmaning?

Permalänk
Citat:

[i]
Till moderatorer:
Blev det så mycket bättre när ni fimpade ÖÄ och sedan ÖD?
Jag tycker inte det. Särskilt inte när ni tillåter någon skriva ett inlägg som "Han e helt fucked up". För då kan jag väl skriva att NI ÄR HELT FUCKED UP utan att ni bryr er - det är i alla fall den signalen ni skickar. [/B]

Klockrent

Visa signatur

hp Pavilion zv6243 AMD 64 3200+, 512mb DDR, ATI Mobility Radeon x200 128mb, 60gb, 15.4'' widescreen, DVD-RW...
Stationär Dator: AMD 64 3200+, 1024mb DDR, ATI x300se (tmp), 360gb, 2x 19'' CRT, DVD-RW...
Mobilt: nu: Nokia N70, fd: hp iPAQ 1930, Asus MyPal 620bt, hp iPAQ rx3715, hp iPAQ 5455, Qtek 2020i

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av botani
Han är fucked up.

Lägg av med de ointelligenta påhoppen

Visa signatur

🖥️ 13600K • RTX 4080 • 32GB DDR5 • 2TB NVMe • LG C3 OLED 42"
💾 4790K • 16GB DDR3 • 14TB HDD • Plex ❤️
💻 MacBook Air M1
🎮 Xbox Series X

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DenBlåaTomburken
Ingen varning?!

Läs hans sign Ofta påpekat att sånt här ska tas via PM eller mail...

Personligen har jag iaf inga problem med Jens, en sann entreprenör