Recension: Microsoft Reclusa

Permalänk
Medlem

Sparar mitt G15 tills det är helt slut, sen köper jag ett nytt, kan inte bli mer nöjd.
Betyder dock inte att jag kollar på tangentbordet när jag skriver

Visa signatur

Varför får inte rika bli rikare? Varför är det så farligt att va rasist? Vad är vitsen med att ha minst en särskrivning per mening? Hur kan man med att ge sig själv ett oseriöst intryck genom att skriva dåligt? 100% av alla mac-ägare kan inte ha fel.

Permalänk
Medlem

"En smart funktion - upprullning av sladden när man exempelvis skall iväg på ett lan-party."
Varför tog tillverkarna ens bort det? på mitt tangentbord (från tidigt 90tal) får jag välja vartifrån jag vill dra ut sladden och sladden är telefonkabelsnurrad (vad nu det heter).

Visa signatur

Erfarenhet är något man får precis efter man hade behövt det.
http://files.upl.silentwhisper.net/upload2/regel7.png

Permalänk
Avstängd

Borde det inte vara ergonomiskt? Eller är det så svårt för gamers att hitta tangenterna då? Orka sitta o klämma ihop axlarna hela dagarna, själv har jag ett Microsoft Ergonomic 4000 som är tokskönt men kvalitsmässigt lämnar det en del att önska, mitt första slutade en del tangenter fungera på efter bara ett par månader eller så och på mitt ersättningstangentbord ville n sällan vara med och m kunde också vägra, men nu när det är inslitet fungerar de som de skall, orkade inte skicka tillbaka det igen.

Belysning känns ju lite överskattat, men visst, kanske underlättar att hitta rätt tangent i typ strategispel om det nu är helt nedsläckt i lokalen.

Keytronic KT2000 eller om det nu var 2001 de hette var ju grymt sköna, men pajade ju hela jävla tiden, finns det inga tangentbord med lite kvalite? Går ju iofs att köpa buckling springvarianter nu med.

Permalänk
Medlem

tycker den har jäkligt konstig form

Visa signatur

Q6600/4GB/8800GT | Macbook Pro | iPhone 3G | D3100

Permalänk
Medlem

Jag fick mitt Microsoft Reclusa idag. Det enda jag stör mig på just nu är snabbknapparna på sidan som är placerade helt fel...

Och belysningen, jag vill kunna stänga av belysningen. Men vad jag vet så går inte det?!?!?

T.ex om "joysticken" på vänster sida kunde vara för att sänka och höja ljusstyrkan så skulle det vara perfekt.

Skulle uppskatta om någon av er här vet hur jag kan göra för att ändra så jag kan stänga av ljuset.. Configa nått själv eller något

Permalänk
Medlem

hmm fick hem mitt tangentbord nyss.. man vänjer sig väl.. just nu så knappar jag fel hela tiden när jag skriver efter som hela tangentsystemet är ett steg till höger pgr av macro tangenterna som finns längst till vänster.

Snälla rara.. är det någon av er som har bordet som kan berätta om joysticken till höger ska fungera för att ändra volym i windows? Försöker men inget händer. Och hur fan gör man ett eget macro för att ändra volym i kontrolpanelen? Avänder x-fi om det nu har någon betydelse.

Visa signatur

[b]Antec P180B - i7 920 (D0) - Asus P6T Deluxe v2 - Thermalright Ultra Extreme - GTX280- 6GB Corsair Dominator C8 1600mhz - Corsair HX 1000W