Permalänk

Dubbelmoral

Jag tycker att det är märkligt att dom flesta moderatorer väljer att bara låsa trådar och inte radera tipsen som medlemmarna har skrivit. Typexempel på detta är denna tex:
http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=6...

Varför görs inte detta? Jag menar bara för att tråden är låst så får ju dom som är intresserade av dylika aktiviteter hjälp att genomföra sådant.

Visa signatur

Striker Extreme, E4300@3200, 8800GTS 320MB, 2GB PC6400, WD Raptor 74GB x2, Eizo L768, Corsair HX 620, Vista Home Premium.

Permalänk
Hedersmedlem

Hej!

Jag håller med om att det här agerandet kan uppfattas som problematiskt, men samtidigt är det en avvägning man måste göra för att varje enskild tråd inte ska ta alltför lång tid att hantera. Om trådar inte blir hanterade alls är det ju mycket värre. Vidare måste man tänka på att de olika tips som kan förekomma ofta är på program som även kan användas för helt lagliga ändamål, bara det att så inte var fallet i just den här tråden. I de situationerna gör det ju inte särskilt stor skada om andra får kännedom om programmen.

Jag hoppas att du förstår resonemanget och önskar dig en fortsatt trevlig tid på SweClockers.

Med vänlig hälsning
Albert Pettersson

Permalänk

Skadan blir ju inte mindre av att tråden bara är låst och inte raderad, jag förstår det inte men jag får väl nöja mig med det, sweclockers en källa att använda för att få tips om piratkopiering använd sökfunktionen...

Visa signatur

Striker Extreme, E4300@3200, 8800GTS 320MB, 2GB PC6400, WD Raptor 74GB x2, Eizo L768, Corsair HX 620, Vista Home Premium.

Permalänk
Medlem

xplane_uppsala Varför inte förbjuda penna och papper? Datorer och kameror?
Det kan ju användas för piratkopiering!

Nät det gäller tråden i sig så är det ju inte så jätte säkert att den strider emot §7 och absolut inte frågan i sig.