Inlägg

Inlägg som rmd har skrivit i forumet
Av rmd

Om allt annat fallerar, så kommer jag

Av rmd

Annonsen är avslutad

Av rmd

Dell Optiplex 980 2x2GB ram, 0 hdd

Fungerande maskin. Byt CR2032 batteriet så rullar den som den ska igen. förmodligen läge att blåsa ur lite damm med, men annars fullt funkis av snabbtest nu på morgonen.

Hämtas under dagen runt Barkarby.

Läs hela annonsen här

Av rmd

Taget om det är funkis att hämta

Av rmd
Nytt bud: 100 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av rmd
Skrivet av Campaigner:

Det går inte dra en gräns för sånt här känner jag. Speciellt när man e ung så VILL man vara en fanboy. Ja var det o ville va det fast postade aldrig om det….

Det är klipskt som sjutton att använda galleriet måste ja säga.
Fast inget man kan bevisa.

Det har jag fått som krav flera gånger då jag postat bilder på div projekt (dock aldrig på swec, då jag aldrig postat särskilt lysande inlägg). Men som tur är har jag oftast använt flera olika användarnamn, köpt tidigare använda konton osv osv för att hålla mig aningen anonym. Men fanboys är vi allihop i någon form. Trixet nu är att man inte längre har dendär serietecknade gubben som kissar på andra bilmärken i bakrutan utan gör en mindre företagsamhet av att man vill vara proffsig och posta proffsiga inlägg. Vissa här, som jag säkert med skulle kunna peka ut, är ju bara extremt duktiga och gör sin grej oavsett vad. Andra, dom lever på sina förtäkta pr-kampanjer.

Skrivet av Thomas:

Är det inte professionella moddare du tänker på isåfall?

Vem är proffsmoddare? Blir man det när man får frågan om att man för in reklam för något mot betalning?

Skrivet av e3henri:

Åhhh ska du komma och påstå att den där "linus Tech..." har nåt form av kommersiellt intresse i sina klipp och inte betalar för allt själv?

Nej Linus gör allt av godhet ur egen ficka, såklart! Precis som Jayz2cents, Paulshardware osv osv i varierande grad av infestation från div. Jag följer såklart motvilligt samtliga sedan många år då jag haft fel jobb. Därav att jag noterat att vips så blir ett märke EXTREMT påtalat samtidigt i organiserade "BASE" kampanjer (Brand Ambassadors Synchronized Events).

De jag känner är mindre påtagligt eller kanske nästan fria från det hela är väl få. Gamers Nexus tycks vara en som helt enkelt skiter i allt och vill göra ett bra jobb. Det är väl den jag tycker utmärker sig i det hela. Dessutom tagit upp striden ett par gånger för det hela och uppmärksammat fenomenet mer än andra. Min upplevelse baserat på att följt allt från hardocp till nutid frenetiskt, ofta motvilligt.

Av rmd
Skrivet av Jumpcut:

Pratar du om Sweclockers nu??

100%

Ingen idé att peka på något. Men gallerierna kanske kan ge en fingervisning?

Av rmd

Finner det extremt humoristiskt att det inte redan är välkänt och väldokumenterat att vissa redan har fått och kontinuerligt får pengar för att föra en bra bild om vissa märken, prylar osv. Speciellt i sammanhang där det är klargjort att de fått sina saker av x,y,z.. hej corsair...

Att normalt folk får betala för sin egen dator är inget nytt. Att andra slipper och blir sållade med prylar för att visa upp dom på erotiskt rena fina platser är heller inget nytt. Men att få verkar reflektera över att det "kanske" är något lurt när flera användare postar inlägg med prylar i 100.000kr-klassen varje månad. Så att föra lite bra ord om någon kamera, jag ser inte riktigt hur det kan vara nyheter eller chockerande.

Av rmd

Annonsen är avslutad

Av rmd

Jag löser det hela med @Exocet under helgen. @anon265474 kanske får tur om det kommer flera under helgen!

Av rmd

skicka ditt nr för telegram/signal så kan jag skicka bilder.
lite skruv och en fot så är det nog bara köra!

ska glo lite om jag hittar kabeln till panelen. vet den vart synlig nyligen iaf

Av rmd

Fractal Design R4 semi-komplett.

Har ett chassi över som förmodligen fungerar fint till de flesta som har 0kr i budget på chassi. Saknar en fot, en kabel till frontpanelen saknas.. ja lite problem finns. Tre av pci-plåtarna sitter kvar.

Kan hämtas i Kallhäll. Urblåst med tryckluft. Kan tvättas med avfettning och vatten om du vill.

Avhämtning i fre-lör-sön alltså senast 2021/12/12 då metallåtervinningen får sitt annars.

Valfritt: du donerar valfri summa till World Animal Protection (https://www.worldanimalprotection.se/ge-en-gava).

Läs hela annonsen här

Av rmd
Nytt bud: 3 100 kr Dell U2720Q
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av rmd
Nytt bud: 1 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av rmd

Sedan deras hemsida hade "Gigaybte" som överskrift i säkerligen ett år innan någon brydde sig om att åtgärda det så insåg jag att det här, är absolut inte ett företag jag vill handla prylar från. Även om jag inte gillar Asus eller någon annan speciellt mycket mer än de andra så tycker jag att många har extremt mycket bättre utbud, service, bios/uefi osv än Gigabyte. Så att detta är som det är känns för mig som det är självskrivet.

Skicka grejerna i återvinningen, posta serienumret och en bild på reddit. Glöm och handla aldrig mer det märket. MSI är ytterligare en av de som, åtminstone för mig går bort sedan ca 1997 då de vägrade service/doa på en driva defekta moderkort vi köpte.

** Edit: tror det var Herr Klar som började på svenska avdelningen då texten åtgärdades. Kan vara jag som blandar ihop läget men det ringer en klocka.

Av rmd
Skrivet av Honk:

Det är synd att avgifterna sänks rent miljömässigt.
Nu kommer folk börja importera en massa värdelöst skit igen och CO2 halterna från skitigt fossilbränsle bidrar ännu mer till klimatproblemen.
Vi borde med rent samvete bygga och köpa vårat skit så lokalt och nära det bara går men vissa high tech prylar måste dock importeras och detta borde ske så miljövänligt som möjligt.

Förstår din tanke och omtanke, men tyvärr är det lite som ett dåligt drogberoende där man aldrig kan komma loss. Nikotin, Koffein, Heroin... kinesiska prylar. Allt är sånt man vill sätta stop för, men hur du än gör, om du inte drar en total rune-malte så blir det kinesprylar i någon form på något vis.

Ett tidigare kursupplägg var att inget som är från eller passerat de bannlysta länderna OCH USA Kina fick ha något med produkterna som skulle köpas in. Vi kunde inte hitta något alls, och då i en enkel telefon.

Mer on topic så är det väldigt fint att postnords fördröjande och tramsande nu är över, potentiellt. Man får lägga fler orders istället för att köra stora orders. Enbart den tid och tjafs man sparar är värt varenda krona det kostar att slippa postnords tramseri. Tullen har jag absolut inget mot att betala. Det är ju allt som oftast tramspengar.

Av rmd

STEAM
Undertale
Saints Row: The Third
Titan Quest Anniversary

Alla nycklar tagna.

Av rmd

Wera, Teng, Wiha. Tror inte du behöver något annat. Ifixit osv är "special"-verktyg som du förmodligen inte behöver om du inte har något som inte följer en normal standard.

Vill du köra ultrabudget med orimligt bra kvalitet för pengarna är det Lidl's kit som gäller. Brukar köpa 3-4st kit när dom ligger i hyllan. Går dessutom att köpa runt hela Europa (nästan iaf). Perfekt när man är i nytt land man inte har koll på leverantörer eller får en desperat problemlösning på semestern. Är du i annat läge, så har biltema en del set som är rätt fina för pengarna.

Av rmd

Vill ni dela lite är det helt ok med mig. Viktigast är att dom slipper gå i brännbart.

Av rmd

Tygerna är hämtade. Tack för visat intresse.