Inlägg

Inlägg som 2000+ har skrivit i forumet
Av 2000+
Skrivet av BergEr:

Kör ni med det här eller svingamla standard? https://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/

Win11 är listat som att det ska fungera och fungerar då klockrent för mig i win10.

Kör med de du länkade. Får du aldrig "white noise" på maxvolym? Händer helt random i Windowsmiljö ofta när man klickar runt och ett systemljud ska spelas. Då måste man logga in och ut så drivrutinen laddas in igen. Sen funkar det igen Men eftersom jag alltid har hörlurar på så blir jag rädd för min hörsel.

Av 2000+

Problemet med Essence STX är ju drivrutinerna som är skräp. Jag tänkte själv att sjävklart behåller jag det även till min LGA1700 platform men med Win11 är det obrukbart.

Ljudet ballar ur fullständigt lite då och då med tinnitus som följd typ.

Av 2000+

Användare: @Wheezymoon
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Betalning i förskott via Swish och jag skickade
Produkt: Intel i7 12700K / ASUS ROG STRIX Z690-F / 32GB Corsair Vengeance DDR5

Positivt:

Bra kommunikation (både innan och efter köp)
Snabb betalning

Negativt:

Inget

Slutbetyg: 5/5

Av 2000+

Jag har ett AM4 kit från en H170i Elite Capellix men det ser inte ut som din bild,

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Accessories...

Bilden i mitten

Det är inga standoffs med heller bara 2x "AMD SCREW CLIPS" Är det något som kan passa ?

Av 2000+

Annonsen är avslutad

Av 2000+

Båda paketen är nu sålda!

Stora paketet till Wheezymoon (bud via PM)

Lilla paketet till Alliott

Tack!

Av 2000+

Jag förstår. Men du ska ju inte spela så 120hz vs 60hz är ju irrelevant. Är det spelfilm du ska titta på? Dvs 23,976fps, isf så ja det kan du använda ett 3050 till.

Jag tvivlar dock på att du har okomprimerade 2160p filmer, en vanlig 2 timmars film skulle ju ta någonstans runt 1TB i anspråk

Av 2000+

Klarar inte din processor av det? Har du inte inbyggd GPU?

Av 2000+
Skrivet av Alliott:

Hej 2000+, är det jag och Jake61 som har dom ledande buden för tillfället?

God kväll!

Jag har fått bud via PM på 7000 SEK på första paketet med minnen samt 5400 SEK för det andra paketet. För att hålla det så transparent som möjligt för alla så önskar jag alla bud direkt i här i annonsen

Vill man betala de priser jag föreslagit eller väldigt nära så säljer jag direkt för det.

Av 2000+

Bud noterade!

Jag avvaktar någon dag eller 2 för att se intresset innan jag sätter något slutdatum

Av 2000+

Intel i7 12700K / ASUS ROG STRIX Z690-F / 32GB Corsair Vengeance DDR5

Hej!

Har ett uppgraderingspaket innehållandes:

Intel Core i7 12700K 12th Gen
Asus ROG STRIX Z690-F GAMING Wi-Fi
Corsair VENGEANCE DDR5 Kit 32GB (2x16GB) 4800Mhz

Prisidé: 7700SEK (billigast på prisjakt strax under 11 000 SEK)
Säljes endast tillsammans.

Samt ytterliggare ett paket utan minnen, dvs:

Intel Core i7 12700K 12th Gen
Asus ROG STRIX Z690-F GAMING Wi-Fi

Prisidé: 5700 SEK (billigast på prisjakt strax under 8000 SEK)
Säljes endast tillsammans.

Allt är nytt i obrutna förpackningar. Har tyvärr inget kvitto på moderkorten eller CPUerna men kvitto på minnet finns.

Prioriterar avhämtning men kan skickas mot förskottsbetalning och fraktkostnader. Bud accepteras. Skambud beaktas ej. Inga byten.

Läs hela annonsen här

Av 2000+
Skrivet av Larsp777:

Har du köpt den före November 2021 så har du sannolikt ingen bindningstid. Då kan du ringa och avsluta abonnemanget och få slutfaktura på resterande kostnad på klockan + 1 månad på abonnemanget. Plus eventuellt en extra avgift om du tog något speciellt erbjudande med månadsrabatt vanligtvis 250-500kr.

Har du köpt den efter så har du eventuellt bindningstid och då får du betala ut hela abonnemanget plus klockan vid avslut.

Det framgår av avtalet som du bör ha fått på mail. Kan kika på det om du laddar upp det. Glöm inte att ta bort personlig uppgifter.

Av 2000+

Vilken operatör gäller det?

Av 2000+
Skrivet av LeeVanCleef:

Vad tror ni, är det värt att komma tillbaka till D2R efter 2.4 för en D2-veteran som spelade D2R vid launch men ganska snabbt tröttnade på grund av att allt kändes igen och kändes gammalt? Tänker på om det är så mycket nytt och spännande i 2.4 att det livar upp spelet igen.

Tycker absolut det är värt att vara med på ladder när allt är nystartat, då är det ju kul för ingen har någonting. Det som också är kul nu med patchen är att du kan prova någon helt ny build som inte varit aktuell tidigare. Så är du sugen på en ny karaktär som du aldrig provat absolut men ska du köra en Sorceress så är det inte någon större skillnad

Av 2000+

Har lirat 2.4 PTR Single Player nu sen dom stängde online delen. Fist of Heavens Paladin - kul med ett alternativ till Hammerdin även om den sistnämnda fortfarande är bättre på totalen.

Frågan är vad man startar med den 28e....

Av 2000+

Det jag minns främst är när jag skulle köra vattenkylning för första gången. Dödade ett 7900 GTX, vilket väll var ett hyffsat respektabelt kort när det begav sig. Vet fortfarande inte vad jag gjorde för fel men efter att ha monterat vattenblocket så fungerade det aldrig igen. Sen dess har jag aldrig vattenkylt en GPU.

I samma veva repade jag upp ovansidan på mitt Cooler Master Stacker när jag i min iver med att få ur all luft ur systemet vände det upp och ner på en icke avtorkad bänk i familjens tvättstuga. Egentligen ingen stor grej men hade ångest i veckor över dessa repor.

När jag skulle byta chassi på min första riktiga dator från ett tråkigt AOpen till detta vrålhäftiga M@trix som jag läst om i en tråd på Swec. Jag drog åt distanserna med skiftnyckel så hårt att gängorna i chassit pajade. Trodde det var viktigt att allt satt ordentligt... Var runt 14 år och hade ingen vana med att skruva öht.

Av 2000+

Att kunna justera lyssningsplatsen i djupled är värt mycket, bild 2 är det givna valet.

Av 2000+

Han har en USB hubb inbyggd i skärmen eftersom att han kan koppla tangentbord och mus dit. Han använder ej DP/HDMI utan han kopplar en USB-C kabel direkt in i skärmen och använder USB-C alternate mode.

Av 2000+

Du får du köra HDMI - HDMI och nöja dig med 120Hz. Inga andra alternativ är gångbara om ditt USB-C uttag ej stödjer Displayport Alt mode. HDMI - DVI är en 60hz lösning, lägg inte tid på det. Glöm aktiv adapter för displayport (för dyrt OM det fungerar).

Av 2000+

Vad sjukt, hade helt missat att S21 FE saknar en sådan basic feature. Inte många som kommer sakna det dock.

För övrigt slår jag ett slag för S22. Den är redan i nivå med övriga modeller i pris via abonnemangsdealar. Kan dock vara en del väntetid på den.