Inlägg

Inlägg som 2000+ har skrivit i forumet
Av 2000+
Skrivet av jnsson:

Ok, jag är dock skeptisk till det där som hothardware skriver. Inte på någon annan recension kan jag se något om Power Delivery stöd (nej, inte ens hos GSMArena), och som sagt, står inget om det på OnePlus egna specs sida för OnePlus 11

USB-PD är väll i princip "always on" på alla Androids nu för tiden? Det känns ju mer långsökt att den inte skulle ha stöd för USB-PD i någon form?

"If you are looking to buy a charger for your OnePlus 11, do note it relies on the bundled SUPERVOOC charger and the USB-C cable to hit the advertised 80W charging speeds. You won't get those speeds with regular USB-PD chargers. It topped out at 18W charging speeds when I tested it with a 100W USB-PD charger, so I only recommend picking up the official SUPERVOOC charger for this device. You can, however, use the other ones as alternatives."
https://www.xda-developers.com/best-oneplus-11-accessories/

Av 2000+

Kanske fungerar det att ersätta boxen med en Chromecast med google TV om telenor har en streaming app?

Annars köpa en ny TV - du kan ju ändå inte köpa någon annan TV-box som fungerar med Telenor? Eller är operatörsbyte aktuellt?

Det finns ju annars magiboxar (https://hdfury.com/) som kan lösa de flesta HDMI problem men det är knappast värt att köpa en sådan bara för att behålla TVn.

Av 2000+
Skrivet av Bozzeta:

Nix.
Det är inte ens Atmos i spel som stödjs utan Tempest 3D på Atmosenheter.

Om konverteringen mellan Tempest 3D och Atmos fungerar bra så lär det vara fullgott.
Kanske speltillverkare tillåts lägga till native Atmos på sina titlar också?

Av 2000+

Jag är inte så kunnig inom el, men jordbrum och liknande har jag upplevt i min anläggning så det är inte så långsökt att det beror på problem med jord.

Din Oppo använder ju jordad nätbrunn (till skillnad från de andra prylarna du listar) vad menar du med att du har försökt att jorda Oppon men att det inte fungerat? Har du jordade uttag i rummet du använder prylarna i? Är något annat som är anslutet till förstärkaren jordat? (TV, dator?) Om du kopplar ur allt ur Marantzen förutom just oppon och sub är problemet kvar?

Av 2000+

Är det gamla prylar? Har det alltid varit så eller kommit nyligen?

Är det gamla grejer så kan det väll vara så att nån komponent i förstärkare eller blu-ray spelare helt enkelt är trasig. Har du flera andra HDMI källor till förstärkaren där problemet inte finns? Har du flyttat runt blu-ray spelaren i olika HDMI portar?

Vad är det för förstärkare, spelare samt högtalare ?

Av 2000+

Om du har lyckats beställa bredbandsabonnemang från Bredband2 till din adress så bör du ha ett ethernetuttag någonstans i lägenheten. Coax är det väll i princip bara Tele2 som sysslar med (fd Comhem).

Av 2000+
Skrivet av Aqua_HeaD:

Inga skador som har med motorfordon att göra täcks av hemförsäkringen.

Ansvarsförsäkring borde rimligtvis täcka fordon, om du eller dina barn tex råkar skada en grannes parkerade bil?

Av 2000+
Skrivet av Robiban:

Är väl inga mobs som har hp regen i d2? Alltså bara hämta kroppen och fortsätta?

GLHF att hämta din kropp naken om den är omringad av souls

Av 2000+

Hela grejen med D2 är att jaga items enligt den build man har i huvudet. När man har fått den där sista biten så går luften liksom ur en och man ser inte riktigt meningen längre. Finns ju tyvärr inte jätte mycket att göra i själva spelet. Det är det som är perfekt när man kör ladder så bara resettas allt och man är på 0 igen. Jag älskar det. Diablo IV får man se som något helt annat än D2 för att bli nöjd tror jag. Jag kommer spela igenom det men det kommer inte ersätta D2, man kommer vara tillbaka igen efter några månader.

En ny expansion till D2R däremot där snackar vi!

Av 2000+
Skrivet av Elektron:

Jag googlade insight men det stod only season på den så jag antar att den inte fungerar för mig. Jag valde en offline karaktär för jag har inte xbox guld nu. Jag iaf stoppade en runa i en armor så jag fick lite mana after kill och sen hitta jag en ring med plus energi så det hjälpte iaf en del.

Om mercenary har mana after kill får jag mana då om jag också dödar?

Jag har inte koll på runor annars så jag är lite rädd för att använda dom så att jag inte råkar slösa bort en runa som är svår att hitta fast det kanske inte finns sådanna runor på normal?

The struggle is real med mana på låga levels. En 2sockad hjälm med TirTir ger dig lite mana per kill. Leta efter ringar/amuleter som ger dig massor av +mana det hjälper mycket. Annars är mana potions din bästa vän i början och dom tar ju aldrig slut (köp från vendor).

Merc stats påverkar tyvärr inte din gubbe (förutom Auras). Va inte rädd för att använda runor, speciellt inte i normal. Det finns obegränsat att hämta från Countess bara man orkar springa. Om du inte gjort en stealth armor ska du göra det dirr (TalEth). Lore hjälm (OrtSol) är lvl 27 så den gör du då.

Insight löser även dina mana problem på lvl27 (RalTirTalSol), normalt gör man den i en 4sockad poleaxe (EJ SPEAR!) och ger till merc, men nu förtiden kan man även göra Insight i bows/crossbows. Den gör rätt bra med skada utöver Meditation aura (som fixar manan) så prova en till dig själv om du inte har hittat nån fet båge.

Jag skulle inte heller underskatta MF gear (Magicfind), ska du hitta lite uniqes och rare ringar/amuletter så behöver du stacka upp. Det är lätt att bara stacka sånt gör din char starkare annars men det är så mycket roligare med lite roliga drops.

Av 2000+

Det förklarar varför många nya HP skrivare kräver en Wi-Fi anslutning för att öht fungera. Trots att det sitter en USB-port på baksidan (med en klisterlapp över, som säger att man måste använda Wi-Fi). Då blir det svårare att som användare stoppa denna typ av uppdateringar.

Av 2000+

Har tydligen ett I225-V, dock inga problem med det. Z690 bräda.

Av 2000+

"Elektronik & maskinskadeförsäkring"

Hade jag på folksam iaf, täckte bl.a strålkastare som krångla (byte av hela kabelstamen och nån elektroniklåda) och rattlåset.

Var ett antal år sen men kolla om dom har det kvar.

Av 2000+

Händer mig också med Bahnhof. Brukar få ett SMS där dom aviserar en höjning med typ 20 spänn och hänvisar till allmänna prishöjningar. Sen när man kollar portalen efter nån vecka så är det samma eller lägre pris än det dom höjde ifrån.

Hänt 2-3ggr på 2 år.

Av 2000+

Vilken telefon är du ute efter och till vilket månadspris?

Av 2000+

Det pratades om en nerf när den släpptes minns jag. Men vad kommer dom fram till i videon?

Av 2000+

Det är utan tvekan värt 150 spänn. Jag har det på PC och ska köpa det till PS4an nu på rean bara för att kunna casualspela i soffan.

Det finns inget dåligt med spelet alls på PC iaf. Utmärkt nyversion av ett odödligt spel.

Av 2000+

En tanke.

2 personer delar Netflixkonto, använder det ungefär lika mycket. Vilket blir "hemma Wi-Fi" ? Får man en fråga i appen?

Av 2000+

USB-C Hub med DP/HDMI och ytterliggare USB-uttag för tangentbord/mus. Brukar fungera i de flesta androids.

Av 2000+

Golvet såg jätte fint ut, låt det va bara och ställ en möbel eller något där så du inte tänker på det ?