Inlägg

Inlägg som Ladrason har skrivit i forumet
Av Ladrason

[Avslutad] Intressekoll: i5 4690K 3,4GHz, 4x4GB DDR3 1600Mhz RAM, Z97X-Gaming 3

Hej, jag har funderat på att uppgradera till Skylake processorer och på grund av det så har jag dessa tre delar som jag kan sälja för ett rimligt pris.

Alla delar har aldrig överclockats och fungerar perfekt

Kartong och allt som kom med till moderkortet ingår och det finns även original kylare till processorn om det önskas skickas med.

Priset för delarna jag har tänkt mig är följande:
i5 4690K 3,4GHz: 2000kr
https://www.inet.se/produkt/5311087/intel-core-i5-4690k-3-5-g...
4x4GB DDR3 1600Mhz RAM: 500kr
https://www.inet.se/produkt/5316031/adata-8gb-2x4gb-ddr3-cl9-...
Z97X-Gaming 3: 800kr
https://www.inet.se/produkt/1902661/gigabyte-ga-z97x-gaming-3...

Priserna kan ändras beroende på hur intressant detta verkar vara och hur budgivningen går men jag är även okej med att gå lägre på alla delar så kom gärna med bud.

Detta är för delarna separat men om någon vill köpa allt är jag villig att sälja det för 3000. Jag ger även prio till dem som kan hämta upp delarna istället för att de skall skickas med posten.

Edit: har inte möjlighet att skicka eller ge ut komponenterna försen nästa vecka då jag ännu inte har någon ersättning.

Edit2: Alla komponenter är nu sålda.
Läs hela annonsen här

Av Ladrason

@Razer_a7x: har dock ingen giltig nyckel. :/

Av Ladrason

@Razer_a7x: Ah, hmm.... får la försöka fixa det på något sätt så att jag kan vara online och aktivera den på datorn.

Jaha, jag trodde att det var så att Win10 skulle vara gratis för Win7+8 att uppgradera ett år efter att det släppts.

Av Ladrason

@Razer_a7x: eeeeh, vad är det där.
Låter galet att det skulle vara så billigt. Nästan lite för bra. xD

Av Ladrason

@Razer_a7x: Jo, jag tror jag skall behålla det andra chassit även om det inte är ljudissolerat då försöker gå med det svart/röda temat.
Men ja, tack för din hjälp.

Av Ladrason

@bboy-basil: Tack, dock tror jag att jag vill helst ha en i5 då jag vill helst att processorn inte skall bli en allt för stor flaskhals när jag väll bestämmer mig för att uppgradera grafikkortet.

Av Ladrason

@Razer_a7x: Ah, tack så jättemycket. Jag trodde aldrig jag skulle kunna få in en GTX960 t.o.m. för det priset. En sak dock som jag tycker är lite synd är att jag egentligen hade klarat mig med en 64gigs SSD då jag endast tänkt ha operativsystemet på den.
En annan ska föresten, en tidigare person nämnde innan att jag inte behövde köpa ett nytt OS eftersom jag kunde a Win10. Jag förstår inte riktigt hur eftersom jag inte har något Windows operativsystem sedan tidigare och jag har inte precis lust att köra på en crackad version.

Av Ladrason

@bboy-basil: Jo jag funderade på att ta det packetet men jag kände att jag kanske ville göra datorn lite mer personlig och jag har alltid velat bygga ihop min egna dator från grunden. Sen skärmar som du säger tycker jag ha verkligen gått upp i pris något väldigt på senaste tiden.

Av Ladrason

@Razer_a7x: Tack, dock tror jag att 13 000 blir något för mycket. 12 000 var redan lite för mycket för mig så jag kommer nog behöva ta ett lite sämre grafikkort för att dra ner på priset.

Av Ladrason

@Razer_a7x: Som mest skulle jag nog säga 12 000 men om det går så ligger jag hellre närmare 10 000 och ja, den skall bara vara för spel. Jag har inga planer för att rendera/skapa videos eller liknande.

Av Ladrason

@zoer: Okej, är det någon speciel anledning till att de inte är så bra?

Av Ladrason

@Razer_a7x: runt 10 000 +/- 1 000

Av Ladrason

Råd om den här datorn kommer funka

Hej, jag har varit en lurker ett tag nu men jag kände att det var dags för mig att bygga mig min egen stationära dator.
Jag har försökt att hålla mig så billigt jag kunnat medans fortfarande ha en okej startdator för en som spelar spel som WoW, LoL, Dota, mm.

Så jag undrar om allt i denna kassan kommer funka ihop. Råd för att göra datorn billigare hade varit väldigt snällt av er om ni vill och har några förslag.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7979262/2015-05-15