Inlägg

Inlägg som E_maN har skrivit i forumet
Av E_maN

finns bara ett svar

http://i.imgur.com/wQ0JPhS.jpg

Av E_maN

Jobbar primärt hemma nu fortfarande vilket är skönt, och tangentbordet på laptopen gick sönder. Orkade nämligen inte koppla om externt och bor i Småland nuförtiden så har blivit för snål för att köpa adapter. Min lösning var att köra Remote Desktop till laptopen som står 40cm bort från gaming-datorn mot jobbdatorn istället. Funkar sjuktbra, och slipper allt krångel med sladdar.

Av E_maN
Skrivet av SunQ:

Hoppas jag inte bryter mot något nu...

Men detta är bilder från en tråd "Vanskapta bilder" för längesen. Blast from the past så att säga:

http://imgur.com/a/vzBOl

Tack! du har precis räddat en bit svensk internet historia! seriöst, fanns inga spår på gamla ställen efter honom

Skrivet av Tomika:

Hahaha hur i hela kunde katten bamse komma på tal först nu igen? Någon som tagit sig en nyårs-nostalgi-drink av okänt slag?

Jadu, ibland blir det bara så man ligger i soffan på semestern, kollar på repriser av stargate på 6an, pillar i naveln och tänker lite på det gångna Skoj att se gamla bilder ifrån ens ungdom igen ju

Av E_maN
Skrivet av SunQ:

Har för mig att jag har kvar alla bilder som fanns i orginaltråden. Har dock låst browsing undermappar på servern och är inte hemma (och har för knackigt internet för att fjärransluta) så får kolla senare när jag kommer hem i slutet av veckan om jag hittar åt filerna. Isåfall kan jag posta länk här om det inte bryter mot reglerna

för mig får du gärna göra det! vore en kul nostalgitripp

Av E_maN
Skrivet av Kalimac:

Hittade bara en i en gammal mapp.

http://i.imgur.com/wQ0JPhS.jpg

<3 du är en ängel

Skrivet av Daemon:

Vi varken bekräftar eller dementerar att det ovan är den påstådda katten Bamse.

det är ju lite av en mytomspunnen varelse likt nessie, OM det finns en potentiell bild på denna varelse måste det bevaras för framtida historiska syften.

Av E_maN
Skrivet av Pnorberg:

@E_maN:

Då kommer jag ihåg rätt, men var det kanske före Swec tog bort ÖÄ en stund för många år sedan? Tror de raderade alla poster i samband med att gamla ÖÄ försvann.

Fanns ju även en härlig tråd om en "skattjakt" var två medlemmar jävlades med en tredje genom att skicka en nyckel hem i brevlådan eller något liknande. Nu kommer jag inte ihåg så mycket men både jag och sambon följde den tråden med spänning.

haha precis, det var innan det togs bort. Jag vill även minnas någon tråd med näron olycka hände/något hus började brinna eller något, och någon skrev till swec innan istället för o sticka ut? Minns inte exakt svagt minne.

även killen som kämpade mot cancer under en lång stund, följde tråden länge. Mycket känslor mot slutet tyvärr :/ minns inte vad han hette dock... Men det kan ha varit senare

just det, hittade trådarna men inga bilder. det är bilderna jag vill åt.

Av E_maN
Skrivet av Pnorberg:

Skulle du kunna förklara vem katten Bamse är för oss som inte vet något om detta?
Var det katten med snurrhatten som spred sig som löpeld här på Swec för många herrans år sedan?

precis! katt med propellerhatt i olika färger, var någon forumsmedlem som photoshoppa sin katt om jag minns rätt. Det var väl ungefär i samma era som da_bear träffade en tjej. Den fanns i vartenda tråd ungefär så det spårade ur, lite på hela ÖÄ. skulle vilja se katten igen, det var så länge sedan nu

Av E_maN
Skrivet av Daemon:

Katten Bamse, inte att missta för tecknade björnen, förbjöds.

Edit: Typo, katten Bamse existerade aldrig menade jag givetvis.

det är fortfarande så alltså? Men jag ville se en bild på honom, men han finns inte någonstans alls. kikade i reglerna med lite snabbt för ÖÄ men såg inget förbud mot honom där fortfarande.

edit: snygg räddning

Skrivet av JacobsDator:

det ska ju komma en bamse film nu så helt borta är han väl inte

Skrivet av Rick69:

Katten bamse?

Bamse är väl en björn?
http://www.bamse.se/

Skrivet av Rasse12345:

katten janson?

Skrivet av E_maN:

det är fortfarande så alltså? Men jag ville se en bild på honom, men han finns inte någonstans alls. kikade i reglerna med lite snabbt för ÖÄ men såg inget förbud mot honom där fortfarande.

Ni för unga! eller sent reggade iaf / sweclockers hipster

Av E_maN

Bamse - varför finns det inga bevis på hans existens?

En diskussion kom upp för någon vecka sen med en polare om katten bamse - vart har han tagit vägen? googlar och googlar men hittar inga bilder längre. Vet att det var lite känsligt att diskutera här (eller var, för en sjuherres massa år sedan), men har ni lyckats sensurera bort honom helt från internet?

God jul

Av E_maN
Skrivet av Laxpudding:

Det vet nog knappt butikerna själva. Men i reatider är det snabba skiftningar så att en bättre modell mycket väl kan ligga flera tusen lägre i pris jämfört med sämre modeller.

Samsung KS7005 är den tekniskt mest kapabla av de du listar, bland annat med fungerande HDR. Sony-modellen är en IPS-modell av bättre sort och är ett alternativ om du inte ser HDR som kritiskt och vill ha en mer generell vardagsrums-TV.

du verkar ha lite koll, vore det bättre o köpa 8005 eller gå upp till 60" versionen av 7005 om man har lite högre budget? var i samma tankar nu, tänker då på

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3614459
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3624770

eller är det rent av mer prisvärt o köpa den TS snacka om?

Av E_maN
Skrivet av anon195163:

Hej, nej, inga defekter. Tyst och bra, aldrig blivit överklockat heller (förutom fabriksöverklockningen det har som standard).

NetOnNet är riktigt bra anser jag när det kommer till reklamationer, har du köpt saker från deras online-butik så kan du vid eventuella reklamationer även vända dig till deras butiker i köttrymden.

Skicka din adress till mig i PM så skickar jag kortet, vet ej vad frakten går på men den kan du betala när du mottagit kortet. Har kvar originallådan så skickar den i den med bubbelplast runt.

Kika din inkorg

Av E_maN

Vore ju skitschysst om du ändå hade en gpu du ville bli av med! inga defekter på den eller så? Hur är netonnet som butik annars när det gäller defekter etc? brukar köra inet eller komplett i vanliga fall och alltid gått kanonbra att byta om det varit något knas.

Självklart ska gpun till Azeroth, Draenor/outlands

Av E_maN

Speldator för runt 6000

Tjena!

Tänkte bygga en dator till tjejen och har inte direkt koll på vad som är "bra" just nu. Kikade lite på något sånthär:
Uppgraderingspaket - A8-6600K: https://www.komplett.se/opgraderingspakke-a8-6600k/784116
Cooler Master Silencio 352 Mini Tower: https://www.komplett.se/cooler-master-silencio-352-mini-tower...
Cooler Master G650M, 650W PSU: https://www.komplett.se/cooler-master-g650m-650w-psu/795138
ASUS Radeon R9 270 2GB GDDR5: https://www.komplett.se/asus-radeon-r9-270-2gb-gddr5/802821
Kingston SSDNow V300 120GB 2.5" OEM: https://www.komplett.se/kingston-ssdnow-v300-120gb-25-oem/773...

Totalt:
5.962,00

Skulle nog hellre villa ha ett i5 system, det sitter jag på och är skitnöjd med det, men verkar springa upp lite i pris om man tar något sånt. GPU bör vara tillräckligt för o spela wow ganska casual, inge raidande eller sådär. Någon som har något tips på bättre system kanske?

Tack på förhand!

Av E_maN

// 0 = adobe air installation directory // 1 = path to where tbb.dll will be downloaded // 2 = path to the latest adobe air.dll // 3 = path to where adobe air.dll will be copied to // 4 = path to the latest "flash" dll // 5 = path to where the flash dll will be copied to // 6 = path to where the updated cg.dll is. // 7 = path to the cginstaller that is downloaded together with the unblock tag // 8 = path to the adobe air installer that is downloaded together with the unblock tag // 9 = path together with the unblock tag to where the adobe air.dll is in the LoL installation. // 10 = path to where the updated cgd3d9.dll is. // 11 = path to where the updated cggl.dll is. // 12 = path to the final destination of the updated cg.dll // 13 = path to the final destination of the updated cggl.dll // 14 = path to the tbb dll together with the unblock tag // 15 = path to the "flash" dll together with the unblock tag // 16 = path to the final destination of the updated cgd3d9.dll // 17 = full path to where all adobe files will be copied to. // 18 = full path to where all game files will be copied to. // 19 = path to the current working directory (where the executable was ran from)

kan du ju göra till en enum eller konstanter för o få lättare översikt på, samt att det fortfarande blir siffror i slutändan.

Av E_maN
Skrivet av RedFLip:

Är dock "bara" 20, så inte direkt så långt ifrån "tonåren"
Men ska iaf ge det en chans så får vi se hur det går, iofs gäller det att jag får börja kursen.

med rädsla för o åkalla zombier o liknande med denna necromancyn, hur gick det? är lite inne på samma spår nu nämligen :D.

Av E_maN
Skrivet av devel:

Tänkte köpa denna dator: http://www.inet.se/produkt/1971813/lenovo-essential-h530s-i5-8gb-1tb-wifi och till denna måste jag koppla in morfars ljudsystem, vilket kopplas in med 5 pin midi kontakten. Har aldrig haft ett sånt system tidigare, så behöver veta om det går utan att köra via ett annat ljudkort eller om en midi -> usb adapter fungerar om jag kopplar direkt till moderkortet. Om moderkortet förstår att det är ljud som kommer och allt fungerar som vanligt eller hur man måste gör. Alternativt om man måste köpa ett extra ljudkort?

Hoppas du förstår hur jag menar!

Tack för hjälpen i förhand!

är du säker på att det är MIDI? vad är det för ljudsystem? låter konstigt imo.

Av E_maN
Skrivet av Bejje:

Jag startade om min router igår samt resetade hela Chromecasten, men det hjälpte inte. Direct efter reset märkte man att den körde en gammal firmware då det såg annorlunda ut och den höll faktiskt anslutningen stabilt medans jag testade, men sedan uppdaterade den sig och den börja de tappa anslutningen igen.

Så idag sticker jag och byter ut min och ser om det funkar bättre sen. Kanske bli utan Chromecast nån vecka också om de måste skicka iväg den för kontroll först.

har du testat använda förlängningen? jagh ar läst att det kan hjälpa vissa då tv har lite skärmning som kan störa wifi, kommer chromecasten ut en bit kan den få bättre mottagning.

Av E_maN
Skrivet av Aleshi:

Standardiseras VR-stöd? Eller kommer olika spel och program behöva lägga till stöd för varje enskild VR-teknik?
Tänker ifall man kommer kunna använda VR-glasögon från andra tillverkare till samma spel och program som med Oculus. :/

detta är det jag är mest orolig för nu när det börjar komma andra aktörer med... Vore hemskt om de inte är någon som utvecklar någon form av vr kommunikations standard... kommer ju aldrig hålla.

Av E_maN
Skrivet av njanja:

Hejsan

Jag köpte min igår och ingenting fungerar som dem presenterar. Det enda som fungerar är Netflix, (men har redan den på min smart Tv.) Bilden lagar, synkar ej med ljudet. Bara några appar fungerar med Cast.
Enligt mig det här är sämsta tv-pryl som jag köpte. Det fick bra kritik, men jag håller inte med.
OBS! Ska lämna tillbaka den idag.

Till all som vill köpa:"Köp inte skiten".

något fel måste du göra. Fick min i onsdags och har kört 2 dagar, allt funkar perfa, inga problem alls. Inget hack, inget lagg, netflix funkar, funkar perfekt o streama websidor som hbo till tvn via datorn. Plex funkar perfekt för o spela upp lokala filer. Prova använd förlängaren om du får dåligt nätverk till den, det ska visst hjälpa då vissa tv har lite skärming som kan störa.

Av E_maN
Skrivet av fermia:

Ja det kan hända.Ifall inte cpu får ström nog eller minnena så kan allt låsa sig.

Testa att koppla bort några komponent tex fläktarna och se om det hjälper.
Hjälper det så har du svaret

jo får testa de kikade lite i eventviewer innan med och såg något om corsair link monitor som fått något problem, vet inte ifall de kan bero på det.. annars var där inge som känns som något som borde skapa problem.