Inlägg

Inlägg som Komplett har skrivit i forumet
Av Komplett
Skrivet av Swedishchef_90:

Vet man innan streamen om man blir uppringd? Så jag vet om man måste förhandla bort läggdags 😅

Det vet man inte 😎

Skrivet av daanison:

Är det någon specifik länk där erbjudande/drops kommer släppas idag, vart ser man dessa när väl klockan slagit rätt?

>>> Länk till Komplett SweC-Bonanza 8 - Geek Week edition <<<

Skrivet av Streamdog:

@Komplett
Även Komplett Build 9 - 13900F är felaktig beskrivning på. I översikten på kampanjsidan står det RTX4080 men i komponentlistan är det ett RTX4070 twin edge som igår.
Jag tyckte den verkade lite för billig, speciellt eftersom priset inte var sänkt.

Oj då. Vi får undersöka vad som hänt här. Troligtvis någon gammal text som legat kvar och spökar. Det viktiga är att det är korrekt vad som visas på produktsida & i kassan. Men givetvis ska det vara korrekt på alla ställen så man inte får falska förhoppningar. Vi åtgärdar detta direkt!

Skrivet av Grodkungen:

Får upp följande meddelande när jag klickar på länken: "Den här e-postadressen finns inte registrerad som användare på komplett.se, men den finns registrerad som användare på komplettforetag.se. Vill du logga in på komplettforetag.se, tryck här:

https://www.komplettforetag.se/
Din kundvagn kommer att överföras till komplettforetag.se."

Bara för att säkerställa och inte behöva sitta i en jävligt tråkig situation när klockan slår 10:00, kommer man få samma rabatt om man loggar in på Komplett företag, eller ska jag logga in på "vanliga" Komplett med mitt privata konto?

som @Lastof1 svarade så är det privatkontot som gäller.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av mancomp:

hur många erbjudande kommer ni släppa per timme imorgon? är det 1 varje timme? och hur många kommer det finnas att köpa av varan. @komplett

Vi släpper ett gäng produkter vid 10:00 och sedan kommer det några under livesändningen 19:00-21:00

Skrivet av mancomp:

en fråga angående lyckohjulet:

pågår den endast fredag eller pågår den varje dag?
@komplett

Tävlingarna att kunna få dra på hjulet sker måndag till fredag (sista chansen i morgon) och sedan kommer 5 goa SweCare att få snurra och vinna i morgon kväll.

//Erik

Av Komplett

Där har det blivit en miss i texten. Korrekt GPU är 6950XT, som du ser i text & produktlista inne på själva produkten samt om du lägger allt i kassan. Tack för att du noterade detta.
//Erik

Av Komplett
Skrivet av lilu:

Asus b650e-i och Corsair sf750 vore guld!

Nej, platinum

//Erik

Av Komplett
Skrivet av Aeig:

7800X3D är väldigt efterfrågad i tråden, hoppas @Komplett kan släppa 50-100 st för under 4000 kr!

Mvh

5800X3D är också efterfrågad av många, trots att det är *kollar på klockan*. September och AM5-plattformen är lanserad sedan länge

Vi ska se vad vi kan trolla fram i processorväg.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av lindahlj:

@komplett Den föräldralösa pojken på min gata önskar sig ett bra B650 moderkort från Bonanzan. Hoppas inte lille Timmy blir besviken (igen) imorgon.

Ojdå, ojdå. Undrar just vilket moderkort som Lille Timmy skulle vilja ha, kan du fråga honom?

//Erik

Av Komplett
Skrivet av Munya:

Tack Erik, Nu förstår jag bättre. Jag ber om ursäkt för mina kommenterar om "rea". Man kan kalla Geek Week till veckans tips och inte nödvändigt att det ska vara rea på de saker. Man ska se det som mera Tips och kan förekomma några rea på grejorna. Bonanzan är den dagen vi ser framemot

Skrivet av ChipZ:

Framförallt när det står i marknadsföringen, "nya deals varje dag". Då förväntar man sig ändå lite deals.

Skrivet av SpaceAce:

” ✅ Massvis av drops och erbjudanden hela veckan ut”

Klart man tolkar en sådan text som att det kommer vara en kampanjsida där det en gång om dagen kommer komma tips på datorprylar där 90% av dem är till ordinarie pris. De andra 10% är prissänkta så att de hamnar ungefär på samma nivå som ordinarie pris hos era konkurrenter och egna ägda bolag.

Självklart ska man tolka texten så, det är ju självklart nu när jag läser det en andra gång, kul kampanj 👍🏻

Skrivet av Gender Bender:

Är det tänkt att Geek Week ska ha några deals, eller är det bara ett skyltfönster för vad som finns? Knappt någonting är ju nedsatt.

Detta är andra gången vi kör en Geek Week men uppenbarligen har vi inte lyckats nå fram med kampanjbudskapet och det får vi ta på oss. Till kommande kampanjer får vi helt enkelt se över innehåll och budskapet och försöka förbättra det vi gör.
Geek Week är en kampanj som blandar (nördiga) artiklar, diskussioner här på SweC, tävlingar och erbjudanden. I mixen har vi även lagt in ett litet urval av allt vi har i sortimentet som kan fungera som inspiration och väcka intresset för att utveckla sin nördighet eller testa något nytt.

Exempelvis dagens tema som är Smart hem där vi blandade in produkter som kan vara inspirerande. Exempelvis Raspberry Pi där vi inte har bäst pris men ett OK pris bland de ÅF som har grön lagerstatus. Men det finns såklart en del vi bommat på. Vi missade uppenbarligen målet med b.la. Yale-låsen. Vi är mycket medvetna om att våra kunder är pålästa och använder ex: prisjakt för att jämföra priser och försöker inte förklä ordinariepriser till något annat med hjälp av "spexig grafik" och "nördigt namn".

Kort sagt så förstår vi att vi missade målet och har därför uppdaterat kommunikationen samt styrkt många av de produkter som skulle varit med i kampanjen under kommande dagar.

Skrivet av MrCrab:

Ok, tack för förtydliggande. Ett tips i all välmening är att i framtiden inte lägga en timer för att släppa tips på bra komponenter, blir lätt missförstånd då när det är lite otydlig information.
Tack hursomhelst för att ni gör det här trots oss gnällspikar

Tack för tipset. Vi förstår att det kan bidra till orealistiska förväntningar och har tagit ner nedräkningarna nu.

Skrivet av hax1:

Det är ju en diskussionstråd.

Vi kan inte hjälpa att det inte finns några deals att diskutera och att tankarna som förekommer är missnöje och besvikelse.

Du citerade ett stycke ur vårt inlägg som specifikt är för Bonanza. Tidigare Bonanzor har haft en egen tråd där ni i communityt kunnat önska och föreslå vad som ska komma på fredagens kampanj. Uppmaningen var att ni kan önska och diskutera erbjudanden inför och under Bonanzan, inte Geek Week specifikt. Men det finns såklart ett behov av det också
Men glöm inte önska, Bonanzans utbud baseras till stor del på vad ni önskar.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av ChipZ:

Har ni glömt lägga på rabatterna?

Skrivet av Munya:

Kallas detta verkligen ”rea” ? visa grejor är dyrare och visa är samma pris hos andra utan rea…

Skrivet av AlexCooper:

@Komplett

Först och främst: Fint initiativ ni tar för Swec-medlemmar!

Lite osäker dock på vad som gäller denna gång, denna ”vecka”. Citaten ovan - från både huvudartikeln och tävlingsartikeln - får det att låta som att det är drops och erbjudanden hela veckan. Dessutom exklusivt för Swec.

(Om man bortser från ovanstående och utgår från tråden här, så tolkar jag det som att det enbart blir drops och erbjudanden exklusivt för Swec på fredag.)

Är det jag som missförstår?

Skrivet av Kung Athlon:

Det här är ju episka deals igen... Ser inte bra ut när Webhallen (som Komplett äger) har bättre priser än det här. Folk är inte dumma och framförallt inte här på Sweclockers.

Många inlägg på samma tema så vi citerar ett urval. Vi uppskattar att vi får feedback och tips på hur vi kan förtydliga konceptet.

Geek Week är en kampanjvecka som hyllar nördigheten och där vi blandar erbjudanden och intressanta/relevanta produkter med artiklar, tävlingar och innehåll här på SweC.
Varje dag släpper vi en ny teamdag och det kommer under veckan dyka upp nya erbjudanden allt eftersom veckan fortskrider.
Kampanjen är inte tänkt att vara en vecka med endast "episka" priser. Dock kan man förvänta sig bra deals på Bonanzan som startar på fredag.

Tiderna som gäller för Geek Week är att det på Komplett.se kommer ett nytt tema med deals, produkter, artikel och tävling 00:00 varje natt och på fredag 10:00 startar Bonanzan.

Geek Week-kampanjen och Bonanza (REA) är två olika saker. Bonanzan är först och främst till för alla SweC:are och den marknadsförs exklusivt via SweClockers. (Vi håller medvetet länkar till Bonanzan borta från andra sidor på Komplett.se och i
annonser)
Som tidigare så sker Bonanzan på en separat sida, med exklusiva rabatter som fås via rabattkoder som visas på sidan.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av Alphahanne:

Frågan är varför denna länk inte finns någonstans på sajten att finna?

Tack för att du påepar dess otydlighet. Den ligger som en knapp i menyn och vi har nu förtydligat och lagt till så knappen syns på alla undersidor till Geek Week.

Skrivet av jimet:

Bara jag som har svårt att se hur information kan vara DUNDERSNYGG? 😆https://www.komplett.se/marketingmedia/143831/k_geekweek_q422_stripe_5_gray.jpg

Du måste ju ha något snyggt som gör att datan, din hårddisk, blir snygg

Skrivet av Munya:

Är det dom priser man ser som gäller eller ska man skriva in något kod?

Skrivet av Göteborgaren:

ingen kod som jag fattade det fastän dom skrivit att man ska skriva in en kod?

Erbjudanden under Geek Week kräver ingen rabattkod, det ärn vanlig kampanj som riktar sig till SWeClockers & allmänheten i stort. Bon anzan är främst avsedd för alla här på SWeC och till de erbjudnadena krävs enr abattkod. Koder och erbjudanden komemr att dyka upp på fredag på denna sida.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av Alphahanne:

Mitt enda önskemål är att fördröja streamen en timme så jag kan vara med också!

Tyvärr går inte det att ordna. Du får Kolla på den i efterhand

Skrivet av mc68000:

Är det när man matar in rabattkoden som man bokar varan, eller måste man slutföra köpet? (Orderbekräftelse skickas ju ut efter det senare.)
Jag har aldrig gillat att bara lägga en sak per köporder, men om det är melodin här så sjunger jag med. Förhoppningsvis optimerar ni vid packningen så att det blir en "samfrakt" och inte flera paket/sändningar.

Varan bokas för dig när du genom för beställningen och får ett ordernummer. Bekräftelsen på mail kan dröja något men oroa dig inte, så snart du har ett ordernummer på skärmen så har vi mottagit din beställning.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av SUMITOMO:

Om det är så begränsade erbjudande, varför 4 köp per produkt?

Det var en gammal text som råkade följa med. Nytt sedan Bonanza 7 är ett exemplar av varje produkt, det gäller per kund & hushåll.
Vi har uppdaterat det nu.

//Erik

Av Komplett

Komplett Geek Week och Bonanza 8 - Diskussion

Sponsrat inlägg från Komplett
I samarbete med SweClockers


Geek Week är tillbaka!

Geek Week är en hyllning till SweClockers community och allt som är nördigt! Oavsett om du överklockar grafikkortet för några extra FPS, samlar på lego och konstruerar egna MOCs eller knackar YAML för att få hemautomationen att fungera precis som du vill -så är du välkommen att fira nördigheten med oss!

Från måndag 25 september bjuder vi in till en hel vecka av deals, tävlingar, nördiga artiklar att grotta ner sig i och inte minst en smaskig live-stream på fredag!

Häng med här på SweC och på Komplett.se

På SweClockers
✅ Tävlingar varje dag måndag till fredag
✅ Stor livesänd final i Komplett Bonanza Live
✅ Gött tjöt i forumet
✅ Överraskningar till helgen!

På Komplett.se
✅ 7 olika temadagar
✅ Deals - varje dag!
✅ Nördiga artiklar
✅ Tävlingar varje dag där du kan vinna prylar och datorkomponenter.

Men Bonanzan då?!

OBS! Erbjudanden under Geek Week kräver ingen rabattkod. Rabattkoder gäller ENDAST Bonanzan som ni endast kan hitta här

fredag 29 september klockan 10:00 startar Komplett SweC-Bonanza 8 - Geek Week -edition!
Vi avslutar arbetsveckan med en livestream 19:00 men redan 10:00 dyker det upp Bonanza-deals på komplett.se
Som vid tidigare Bonanzor så ska vi försöka hörsamma så många önskemål som möjligt från forumet. Lägg in era önskemål här i tråden så kanske vi kan få till något av just dina önskemål.

Vi har två tider då vi släpper nya deals. Första kl 10:00 och del två i livestreamen från 19:00, när jobb och skola förhoppningsvis är över för dagen. Utöver det så kan enstaka deals dyka upp lite när som helst, baserat på vad som dyker upp i forumet
Vi avslöjar inte vad som ska dyka upp på kvällen så häng med så får ni se

Schema för Bonanza-dagen
2023-09-29

  • 10:00 - Bonanzan startar på Komplett.se

  • 19:00 - Bonanza Live med tävlingar, och fler Bonanza-drops!

  • ca 21:00 - live-streamen och Bonanzan är slut. Men Geek Week fortsätter hela helgen!

Mer info följer. Så häng med i tråden och ställ alarmet på 10:00, fredag 29 september.
Feel free att diskutera deals och tankar i denna tråd.

// Erik, Ole och resten av gänget på Komplett.se

VIKTIG INFO OM BONANZAN!
De bästa erbjudandena kan gå åt snabbt. Om du inte redan har ett kundkonto så förbered dig med att registrera ett redan nu.
Alla rabatter fås med en rabattkod. Denna står vid varje produkt och anges i kundvagnen i fältet "Använd rabattkod"
Lagersaldo och maxantal vi har till kampanjpris överensstämmer ej. Först till kvarn gäller. Deals kan ta slut och försvinna utan förvarning.
Max ett köp per produkt. Det gäller per kund och hushåll -om inget annat anges. Bonanza-erbjudanden är endast ämnade för privatköp och skall inte säljas vidare.

>>> Länk till Komplett SweC-Bonanza 8 - Geek Week edition <<<

Av Komplett
Skrivet av Kilgam:

Tack för att ni uppmärksammat min tråd - skickar PM 😀

Så lite så
Tack för PM. Transporttiden för din retur är onormalt lång och vi ska ta med det som ett exempel i våra interna utvärderingar av hur väl logistiken fungerar. Det positiva är att ditt ärende snart behandlas och att du kan förvänta dig ett nytt, likvärdigt, kort så snart vi konstaterat att ditt kort är defekt.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av raduki:

50 000 kr Tillägnar detta bud till min bror som skulle fyllt 34 idag. Han hade uppskattat att hans födeledagspresent var till en organisation som ser till barnens bästa, så som han också gjorde

Enormt stort tack!!

Du lade det vinnande budet och vi är imponerade, hedrade och glada över att du vill hjälpa oss att bidra till Min Stora Dags arbete.
Vi återkommer via PM och så tar vi detaljerna där.

Tack så mycket 💛

//Erik & gänget på Komplett.se

Av Komplett

Hej @Kilgam.

Vad tråkigt att du har problem med ditt grafikkort, det ska vi försöka råda bot på.
Om du har speciella önskemål om en ersättningsprodukt eller åtgärd så är det viktigt att det framkommer till vår returavdelning, hör av dig till vår kundservice om du vill lägga till något i ärendet.
Hanteringstiden för en retur varierar beroende på produkt och fel. Men att det tar två veckor för paketet att gå från dig till vår returavdelning är i längsta laget. Jag skulle uppskatta om du kan ge mig ditt returnummer här, eller som PM, så får vi kolla närmare på det.

Hur ett returärende går till kan man läsa mer om på sidan Retur till Komplett.

Ha en fin dag!

//Erik

Av Komplett
Skrivet av raduki:

50 000 kr Tillägnar detta bud till min bror som skulle fyllt 34 idag. Han hade uppskattat att hans födeledagspresent var till en organisation som ser till barnens bästa, så som han också gjorde

OJ! Stort tack! Vi är hedrade!

//Erik

Av Komplett
Skrivet av Nozomi:

Tack för svar.

Sista frågan: Ni hade betalningsuppkov förut, 3 - 6 månader. Där man betalade en avgift via faktura inom 14 dagar från köp.
Nu har ni också uppskov, genom walley, men bara 90 dagar, står dock 2 månader? Och att en avgift tillkommer. Men det står inte när avgiften ska betalas, betalas den i samband med hela ordern efter 2 månader, eller i via faktura på 14 dagar som det var förut med erat gamla alternativ?

Hej.

Tack för ditt tålamod. Beroende på när i månaden du beställer så kommer löptiden för fakturan variera. Fakturan ställs en månad efter slutet på den kalendermånad då köpet gjordes. Som ett exempel: om du beställer någon gång mellan 1 - 31 Maj, så kommer fakturan att skickas ut först i Juli, med förfallodatum sista Juli. Det innebär att kund som gör sitt köp i början av maj kommer att få samma förfallodatum som en kund som får sitt köp aktiverat i slutet av maj. Därav marknadsförs det som "betala om två månader" då det är den kortaste tiden, maximalt blir 90 dagar.

Alla kostnader för beställningen, inklusive faktura och kampanj -avgifter, betalas på förfallodatum som är den sista i månaden.

//Erik

Av Komplett
Skrivet av brainlessbob:

28 000 kr

TACK! <3

Av Komplett
Skrivet av jonasbonde:

25 000 kr

Tack! <3

Av Komplett
Skrivet av PixelBritta:

22 000 kr

wow!