Inlägg

Inlägg som yogge har skrivit i forumet
Av yogge

Tydligen en specifik trojan som drabbar SHB enligt SVD. http://www.svd.se/naringsliv/kraftigt-virus-drabbar-svenska-b...
Frågan är om det hjälper att byta till någon annan webläsare för att göra trojanen harmlös, "sätter sig i webbläsarna Internet Explorer och Firefox".

Av yogge
Skrivet av bjjb:

Är det någon som vet hur det här kan fungera? Jag har själv inte Handelsbanken men är lite nyfiken ändå, det krävs väl en ny verifikation med en ny, annorlunda, kod när man väl ska genomföra en överföring/betalning?

Ingen ny kod om man använder dosan med den inkopplad via usb, då använder man sin personliga kod. Men om man använder dosan utan usbsladden så är det en unik kod för varje transaktion. Så frågan är om man ska kasta usbsladden tills vidare.

Av yogge
Skrivet av Coca:

Låt oss inte ens tala om alla människor som ligger i högerfilen och svänger vänster, fullständigt livsfarligt!

Det går inte att svänga vänster från en "rondell". Är det inte skyltat att högerfilen ska användas på annat sätt så är den alltid den rätta filen iom att du kommer från höger sett från de som kör i vänster filen (= har företräde) även om alla har ansvar för hur man kör i en "rondell".

Agresivt körsätt kan göra dig vållande även i höger körfält (även om det blir svårare att bevisa). Och de som ligger i i höger körfält har alltid ansvaret att släppa ut bilar som ligger i vänster, annars kan man ändå bli vållande vid en olycka även om det är svårare att påvisa.

Men förstår mycket väl vad du menar.

Av yogge
Skrivet av Svensktiger:

Du har kört memtest antar jag ?
Minnesfel kan orsaka de mest underliga saker.

Kollat?

Av yogge

Har för mig att jag läst att intel skickat ut passande skruvar till någon behövande (i deras ssdforum) helt gratis. Men kanske någon med stor tur ...

Av yogge
Skrivet av Tcip:

Ville uppdatera tråden lite. Vet inte om det är jag som har otur med Steelseries möss eller vad. Men dom två senaste jag har haft har gått sönder.

Jag har nyligen köpt en ny mus som ersatte min älskade Logitech MX610 för vänsterhänta. Trust GXT 32 denna passar både till vänster och högerhänta. Där är knappar på båda sidorna. Den är även väldigt skön, det är en fullsize mus också.

Samma erfarenhet av Steelseries här, skräp. Går det att binda knappar till "ingenting" på den (för många knappar)?

Alla andra som kommenterar tråden, kolla datumen på inläggen innan ni kommenterar.

Av yogge
Skrivet av ecce:

Räkna sedan bort "anonymous" som är icke konfigurerade clienter hos olika användare så ser det ännu bättre ut.

1a är Penn State University http://www.overclockers.com/forums/showpost.php?p=7225630&pos...

Ser ut som att jth kommer att bli 1a om några dagar (läs länken), men för tidigt för woohoo än. Men bra jobbat iaf ... Woohoo.

Av yogge

Ostabila/trasiga minnen kan ge det felet. Kolla så att volt och timings till minnenna är rätt och kör några vändor memtest86+ för att kolla att det är stabilt.

Av yogge

Han ligger t.o.m. no.1 i hela värden om man kollar ppd för den här dagen just nu.
http://folding.extremeoverclocking.com/individual_list.php?s=...

Av yogge
Skrivet av Rba:

Wooohooooooooo! Top 10!

Ajdå, men lycka till. Jag har lagt ner tills vidare. Grattis till 17mille med ... snart 20.

Av yogge
Av yogge

Gör en sökning på Intel P35 Chipset, så ser du att det är PCI Express 1.0 du har.

Av yogge
Skrivet av BareHipster:

... 140mm plats...

120mm står det ju.

Av yogge

Ser ut och vara en skuggspindel.

Av yogge

Inte för att jag är drabbad, men folk kanske funderar. Fungerar det inte med intels egen kontroller?

Av yogge
Skrivet av henx1:

Ingen mer som har uppdaterat? Vill ha lite mer feedback innan jag vågar göra det.

Updaterade utan problem min 160Gb i går kväll (sitter i en Acer TM 5730-3G). Och den verkar funka som den ska. Men har bara haft den igång tot. c;a 2 timmar efter uppdateringen.

Av yogge

Gör man en sökning på disken får man upp info om korupt partition från tillverkaren som måste tas bort innan man kan partitionering/formatering. Så prova att ta bort partitionen som är på disken med Windows diskhanterare innan du startar upp WD-programmet och partitionerar/formaterar med det.

Av yogge
Av yogge
Av yogge

Prova med ett annat tangentbord.