Inlägg

Inlägg som yogge har skrivit i forumet
Av yogge
Skrivet av mammaspappa:

140 A? Är inte det lite väl mycket eller missar jag någonting som vanligt?

Skrivet av Andreas_ace:

Ska säkert vara 140W

Skrivet av fille3002:

Det känns som att 140A kan stämma eftersom volten i processorn ligger runt 1.4v. 140*1.4=200w
För nuvarande blir det 140w/1.375v=100A

Har ni kollat bild tre i artickeln.

Av yogge

Stänga av usb legacy i bios om du inte behöver det.

Av yogge

Helt normalt med temperaturskillnaden, det är Intel SpeedStep som gör så det blir så. Stänger du av det i BIOS/EFI så ska temperaturerna jämna ut sig (har läst det någonstans, men inte orkat kolla om det stämmer).

Av yogge
Skrivet av upl8447:

de moderkort som har egna minneskretsar kan klara 1,65volt

?
Menar du minneskontroller? Den sitter i CPUn på alla SB och max till den är 1.575V (rek. max 1.56V). Sen om du kör på 1.65V är på egen risk... Även om det fungerar.

Se sidan 80. http://download.intel.com/design/processor/datashts/324641.pd...

Av yogge
Av yogge

Jag har en helt ny Razer Deathadder LH liggande i lådan. Den ville inte fungera med min nuvarande musmatta. Och jag vill inte sitta och reta mig på en mus som beter sig som den själv vill, så det blev skrotlådan i stället... Omöjligt att hitta en vettig mus om man är vänsterhänt.

Av yogge

Sökte åt dig, och ser så ut http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=18705118&post... , om det är "lurigt" vet vi inte än.

Av yogge

1,56Volt är max för minneskontrollern som numer sitter i processorn. Vilken Hz/latency du lyckas att köra dom i vid en lägre volt vet bara du genom att testa.

Av yogge
Skrivet av yogge:

1.60 är det. B3an kom levererad med det. 1.50 funkade på gamla moderkortet.

Skrivet av Gisele:

Konstig. Jag har en B3 men har 1.30 bara

Mysko. Har du kollat med cpu-z så att det verkligen är B3 du har? Kolla under fliken "Mainbord" (kolla efter rev. på sydbryggan)

Av yogge

Minnena funkar även vid 1,5 volt, kolla Corsairs sida. Håll dig på max 1,56volt till minnena på SB är det som gäller.

Kollade åt dig. Vid 1,5V är det 1333Mhz 9-9-9-24 som dina minnen ska klara. Sen kan du säker få dom att funka även vid bättre inställningar, men då finns det inga garantier att det ska funka.

Av yogge

Jag köpte en Xai bara för att G3an känns för smal. Men det slutade med att jag nu sitter med G3an igen. Xaien la av efter 13 månader pga dålig kvalite i plastskalet. Anslaget mot vänsterknappens swith slutade fungera pga att plastmatrealet gav med sig.

Microsoft har nått liknande, även om sidoknapparna ser ut att sitta lite längre fram och att den ser lite högre ut... men inte så hög dpi på den.
http://www.dustinhome.se/pd_5010383746.aspx?

...Testar någon den, så fäll gärna en komentar.

Av yogge

Nej, smp7 pga att gpubetaclienten behöver en kärna än så länge. belastningen ska sänkas när clienten har putsats till mer + den enda nuvarande core16testWUn gör belastningen högre än vad riktiga WU kommer att vara i framtiden.

(jag kör inte clienten själv, men har försökt läsa på lite)

Av yogge

I have it, but if someone does not want to be involved in the telefonkatalogen today , there is certainly in some cases a cause of it. So I am hesitant to give you that (are not familiar with namepedia.org either).

Av yogge

Är nog lite tidigt än, är få som kommer att lyckats få någon core 16 p.g.a. att det inte finns så många än.

Av yogge
Av yogge

Client V7 är släppt som Beta.

FAH Client V7 är nu uppe för testkörning http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=67&t=19648

Edit: upodaterade länken till senaste betan

Av yogge

1.60 är det. B3an kom levererad med det. 1.50 funkade på gamla moderkortet.

Av yogge

Hade samma problem i början jag med (första reven). Men är osäker på om det var biosversionen eller usb-musen som gjorde det. musen blev bytt samtidigt som jag uppdaterade UEFI, sen har jag inte haft några problem efter det. B3 har ju redan en nyare version installerad så... Kan även ha varit någon inställning vid överklockning som jag inte fattade i början.

Av yogge

Finns väl inget som heter Rampage II Formula.

Av yogge

Ta en nål och pilla upp plastflärpen som håller ett av stiften. Sätt sedan det lossade stiftet i den lediga mittre platsen. montera sedan kontakten så den tomma delen av kontakten sitter "utanför" (till vänster om de två stiften).