Inlägg

Inlägg som Nocia har skrivit i forumet
Av Nocia
Av Nocia

tack så mkt!!

Av Nocia

paypal

Av Nocia

liten fråga om ebay

jag har köpt en grej av en kille och han såg inte att jag var från sverige när han skickade hur mkt jag skulle betala. hur gör jag för att kunna skicka ytterligare 2dollar till honom för frakten hit? är den enda lösningen att han lägger ut en pryl som jag köper för 2dollar eller kan man skicka endast pengar på nått sätt?

tack på förhand

Av Nocia

bra faq!
men om ni ska få tag på en begbil utan fel då får ni leta

Mus
Av Nocia

razor!

Av Nocia

nej men till stockholm jag bor i norland ochj ska ta mig dit + att jag vågar inte köpa en skärm utan att se den "live" innan jag betalar, det skulle inte vara värt besväret som skulle bli ifall man blir tvungen att returnerade den. jag får nöja mig med min GDM-F520 med 0.22 och 110Hz 1600x1200 :D:D:D

Av Nocia

det blev aldrig av eftersom frakten skulle bli för dyr, hittade andra på ebay som sålde och de skulle ha 200dollar för att frakta den till stockholm från usa.

Av Nocia

The_real_Tobban
skärmen är till ett mkt bra pris, dvd långt långt under 20k och helt ny.

Av Nocia

ok tack för svaren, jag får nog köpa en i sverige

Av Nocia

det var nåt sånt jag hade tänkte mig, behöver inte ha den dagen efter om mans äger så

Av Nocia

jag tänkte det, blir nog att köpa en i sverige.

Av Nocia

Ja och stor som fan, 24", runt 40kg.

Men han skulle kunna skicka en kartong med 15tegelstenar till dom och jag får veta att kartongen kommit in och skickar honom pengar?

edit..
såg inte att man får grejerna INNAN man betalar med escrow.com.
ska undersöka saken närmare

Av Nocia

Köpa skärm från USA privat

Jag har mailat fram och tillbaka med en snubbe i NY som hade en annons på amazon på en helt ny skärm, oöppnad i originalkartong. Jag undrar hur man skulle kunna lösa det , han sa nånting om Western Union med dom tar väl bara hand om pengar?

Kan man använda sig av nått företag som garanterar ungefär som blocket. han skickar skärmen , företaget får in den, jag skickar pengarna till honom och företaget skickar skärmen till mig?

Skärmen är en Sony GDM-FW900 24" Widescreen till ett mkt bra pris. Grejen är att han och jag kommer från samma land oxå och jag tror inte han är ute efter att blåsa nån med en vara som har så liten kundkrets, men man kan aldrig vara säker.

Kan man lösa det på nått sätt eller skulle frakten bli för dyr? Eller ska jag skita i det och vänta till jag hittar en skärm i sverige?

Av Nocia

det får bli en julklapp till mig själv då... förom man ber nån icke "entusiast" om att få ett agg för 1500 blir man idiotförklarad

Av Nocia

8diskar+10fläktar på 360W?

är det värt att köpa ett bättre agg med dom grejerna jag har? eller kommer det inte att märkas nån skillnad. ibland när datorn står på ett tag så kan diskar "försvinna" har det med att agget inte orkar med? oc ibland vid reboot så hittar den inte alla diskar heller, man får hålla på att starta om den flera gånger...det måste ha med att agget inte orkar med eller? jag har ett chieftec 360w å dom är ju inte bland dom bästa om man säger så )

funderar på en OCZ powerstream 520w från overklockers.com , är det värt 1500kr??

tacksam för svar

Av Nocia

ramen??? lägg in xp igen?

Av Nocia

den här diskutionen e löjlig, vafan alla diskar av alla märken går sönder, va e det för n00bs här egentligen

Av Nocia

program för administrering

jag letar efter ett program där man kan administrera medlemar i t ex en förening...man ska kunna göra utskick osv med färdiga mallar..
tacksam för svar

Av Nocia

det är inte bara ie det blir i, mozilla funkar inte heller efter ett tag , man får uppdatera sidorna 10ggr för att dom ska komma fram, om dom kommer fram.